Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 14:35

Nerikes Allehanda - 17 jan 21 kl. 10:25

Stor intervju med Anders Tegnell: Ingen såg det extrema kommaBilderna från Italien. De svårt sjuka och den kraschade vården var det som fick statsepidemiolog....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Anders Tegnell, Italien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, intervjumed , Anders, TegnellIngen , sågdet , extrema, komma
Aftonbladet - 03 jun 20 kl. 06:29

Anders Tegnell självkritisk i ny intervju

▸ Statsepidemiolog Anders Tegnell säger självkritiskt, i en intervju med Sveriges Radio, att Sverige skulle ha satt in….

SVT - 05 mar 20 kl. 15:40

Anders Tegnell: ”Italien är den stora motorn i smittspridningen”

Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och MSB bjöd under torsdagen in till en gemensam pressträff om covid-19. I en intervju med SVT:s reporter Ki Andersson sa statsepidemiologen Anders Tegnell att blickarna just nu riktas mot Europa. –Italien är den stora motorn i smittspridningen, sa han..

Expressen - 13 apr 20 kl. 09:59

USA:s Anders Tegnell sågas: ”Sparka Fauci”

I en intervju med CNN uttryckte ”USA:s Anders Tegnell” att liv hade kunnat räddas om åtgärder satts in tidigare. – Det kan ingen förneka, säger Dr. Anthony Fauci.

Expressen - 27 maj 20 kl. 09:27

Anders Tegnell övervägde andra restriktioner för män

Folkhälsomyndigheten övervägde att införa olika restriktioner för män och kvinnor, berättar statsepidemiolog Anders Tegnell under en intervju i SVT:s Morgonstudion. Anledningen är att män i högre grad riskerar att bli allvarligt sjuka av viruset..

Expressen - 03 jun 20 kl. 06:02

Anders Tegnell: Vi borde ha infört fler åtgärder

Anders Tegnell tycker att Sverige borde ha satt in fler åtgärder mot covid-19 redan vid utbrottets start.I intervju med Sveriges Radio får statsepidemiologen frågan om han anser att för många fått dö i förtid:– Ja absolut, säger han..

Expressen - 29 jul 20 kl. 23:35

Anders Tegnell: Så blir krisen efter sommaren

Färre döda i Sverige, fortsatt hemarbete och ökade virusutbrott i Europa.Så spår statsepidemiolog Anders Tegnell att hösten kommer se ut. – Det finns en del som talar för att vi aldrig riktigt kommer tillbaka till där vi var, säger han i en intervju med Dagens Nyheter.

Expressen - 23 jul 20 kl. 10:28

Norska attacken mot Anders Tegnell: Saknar trovärdighet

Sverige kommer klara sig lindrigare undan än Norge vid en eventuell andra våg av coronaviruset, tror statsepidemiolog Anders Tegnell.Ett uttalande som nu möts av kritik från norska forskare.– De flesta skulle säga att han inte har så stor trovärdighet, säger professor Gunnar Kvåle till Dagbladet om Tegnell..

GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 18:05

Nej, Anders Tegnell har inte svängt om strategin

Nyheten om att Anders Tegnell tänkt om fick stor internationell spridning..

Expressen - 02 apr 20 kl. 20:31

Tragedin som formade Anders Tegnell: ”Hemskt”

Det heter att han spelar schack mot döden. Och vänner är oroliga för hur svenskar reagerar om han misslyckas.Men dramatiska förutsättningar är inget nytt för Anders Tegnell som leder Folkhälsomyndighetens arbete under coronakrisen.

SVT - 10 maj 20 kl. 15:30

Anders Tegnell: ”Vi har haft en mer omfattande första våg”

Antalet coronasmittade i Tyskland har ökat igen – bara dagar efter att man började lätta på restriktionerna. Men att Sverige skulle drabbas av en sådan andra våg är det liten risk för, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. – Den är betydligt mindre eftersom vi har haft en mer omfattande första våg, säger Anders Tegnell till SVT..

Expressen - 03 apr 20 kl. 10:03

Anders Tegnell: Han är ansvarig om allt går fel

Anders Tegnell ångrar att Folkhälsomyndigheten inte informerade tidigare om riskerna med coronaviruset.Om Sveriges ifrågasatta strategi går snett är det ytterst hans myndighetschef som står ansvarig. Men statsepidemiologen gissar att även Löfven kommer ifrågasättas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.