Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 February, 23:31

Aftonbladet - 17 jan 21 kl. 10:22

Jordskalv i Bohuslän▸ Under natten inträffade ett jordskalv ute i havet strax väster om Grebbestad som ska ha känts i stora delar av norra. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Bohuslän, Grebbestad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jordskalvi , Bohuslän
Nerikes Allehanda - 31 jul 15 kl. 05:10

Jordskalv i Gällivare i natt

Ett jordskalv som uppmättes till 4,0 på Richterskalan skakade under natten Gällivare och i Bohuslän får två koppartjuvar behålla sitt stöldgods. Här är nattens nyheter i korthet..

BT - 06 aug 12 kl. 07:12

Stort jordskalv i sydväst - kändes även i Boråstrakten

Ett jordskalv i havet mitt emellan Sverige och Danmark väckte människor i sydvästra Sverige tidigt på måndagsmorgonen. Skalvet,med magnituden 4,4, hade sitt centrum i höjd med Halmstad. - Vi vaknade vid fem av att hela huset skakade.

Cornucopia - 10 jul 20 kl. 13:55

Fredagsmys: Butiker, krogar, båtar och norrmän i coronakrisens semester-Bohuslän

Dags för lite fredagsmys och en insiderrapport om hur det går för turistorterna i Bohuslän under coronatiderna. Mycket är annorlunda, och det finns vinnare och förlorare, men brist på folk är det inte. Utom norrmän.

Cornucopia - 25 jun 18 kl. 19:56

Ska skåningar, hallänningar, blekingebor och bohuslänningar ha ursprungsbefolkningsrättigheter?

Nu när vi i dagarna lärt oss att man inte är svensk bara för att man bott i generationer i landet och fötts i landet, så väcker det här frågan om alla skåningar, hallänningar, blekingebor och bohuslänningar ska erhålla ursprungsbefolkningsrättigheter eller på annat sätt särbehandlas som minoriteter. Trots allt har de varit en del av landet kortare tid än judar och samer. Till och med finnar är mer svenska än ursprungsbefolkningen ifrån dessa sydvästliga delar av Sverige.

BT - 06 aug 12 kl. 07:12

Jordskalv väckte svenskar i sydväst - kändes även i Boråstrakten

Ett jordskalv i havet mitt emellan Sverige och Danmark väckte människor i sydvästra Sverige tidigt på måndagsmorgonen. Skalvet, med magnituden 4,4, hade sitt centrum i höjd med Halmstad.
?

BT - 06 aug 12 kl. 07:12

Stort jordskalv i sydväst

Ett jordskalv i havet mitt emellan Sverige och Danmark väckte människor i sydvästra Sverige tidigt på måndagsmorgonen. Skalvet,med magnituden 4,4, hade sitt centrum i höjd med Halmstad.
?

BT - 22 dec 13 kl. 07:53

Stormbyar i Bohuslän

Nu på morgonen har det börjat blåsa ordentligt ute i kustbandet i Bohuslän, enligt SMHI. - Vi har stormbyar i norra Bohuslän just nu, men vid 8-9-tiden ska det börja avta, säger meteorolog Sofia Söderberg till TT.Klockan sex blåste det hela 30 meter per sekund vid Väderöarna.

BT - 22 dec 13 kl. 09:36

Stormbyar sinkar trafik i Bohuslän

Nu på morgonen har det börjat blåsa ordentligt ute i kustbandet i Bohuslän, enligt SMHI. Översvämningar i Uddevalla sinkar busstrafiken och längs kusten har träd fallit över flera vägen. - Vi har stormbyar i norra Bohuslän just nu, men vid 8-9-tiden ska det börja avta, säger meteorolog Sofia Söderberg till TT.

Cornucopia - 08 feb 20 kl. 15:47

Klass 2 stormvarning start söndag i Göteborg, Halland och Bohuslän

Så var det dags för årets första vinterstormvarning på Västkusten. SMHI varnar för klass 2 storm i Halland och Göteborg och Bohuslän. Byvindar på 25 - 27 m/s i främst norra delen av Halland och södra delen av Göteborg & Bohuslän - kort sagt Göteborg tar värsta smällen som prognosen ser ut nu.

Alliansfritt Sverige - 25 okt 13 kl. 11:25

Nytt blåsväder för Folkpartist i Bohuslän

Det är inte lätt att vara folkpartisten Essam El-Naggar i dessa bråda dagar då lokaljournalister tagit på sig granskningsglasögonen. Bohuslänningens senaste granskning visar att El-Naggar har varit lite väl förtjust i sin arbetstelefon. Hans fakturor visar samtal som gjorts till eller inom Egypten för tusentals kronor.

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 14:44

Sydafrika möter Bohuslän på KKV

Flera konstnärer, musiker och borgmästare från Sydafrika är på besök i Bohuslän, för att knyta band med KKV Bohuslän och bohuslänska konstnärer. Nu ställer de ut på KKV..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.