News55 > Nyheter

Thursday, 25 February, 11:46

News55 - 17 jan 21 kl. 10:24

Johan Carlsson: Då kan vi återgå till våra normala livSmittspridningen i Sverige går nu ned och Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, vill inte se mer åtgärder..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Carlsson, Sverige, Johan Carlsson, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Carlsson, kan vi , återgåtill våra , normala, liv
BT - 01 nov 19 kl. 10:27

Kommunalrådet Malin Carlsson på väg tillbaka – då återvänder hon

Kommunalrådet Malin Carlsson (S) planerar att återgå i tjänst i mitten på november. – Jag ser fram emot att komma tillbaka som kommunalråd, säger Malin Carlsson. En turbulent tid för Socialdemokraterna går nu in i ett nytt skede..

Cornucopia - 10 jul 14 kl. 15:15

Johan Westerholm om invandring

Johan Westerholm (s) på Ledarsidorna.se har skrivit några rader om invandringsproblematiken, och lägger nu några åtgärdsförslag i frågan. Till skillnad mot de flesta andra ser han nämligen inte att man kan minska främlingsfientligheten via chockterapi genom att öka invandringen.

Skånskan - 31 maj 19 kl. 18:03

Ingen dramatik kring Johan Dahlin

FOTBOLL Många staketrävar blev oroliga när MFF-målvakten Johan Dahlin inte deltog i fredagens träning. Men klubbens fysio Jesper Robertsson hade lugnande besked.– Vi körde ett planerat pass i gymmet för att optimera hans förutsättningar inför söndag.

DI - 28 maj 19 kl. 16:28

Nästa L-ledare bör återgå till borgerligheten

LEDARE. Nu finns det tre kandidater till partiledarposten i Liberalerna. Nyamko Sabuni, Erik Ullenhag och Johan Pehrson.

BT - 26 aug 14 kl. 07:45

"Rimligt med samma regler"

Det blir ännu en tur med politikerpensionerna i Svenljunga kommun. Svenljunga har valt att ge de högsta politikerna extra förmånliga pensionsregler – och det har sina rötter ända in i 1990-talet. I förra veckan skrev BT om pensionsreglerna som gällde för de högsta politikerna i Svenljunga kommun.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 10:00

Tåg lockar till att skriva musik

RÄLSTONER. Det har ofta handlat om järnvägar när Håkan B Carlsson har skrivit musik. Härom helgen var det premiär för en ny tågsvit, uppförd till minne av att det är 160 år sedan Södra stambanan utvidgades norrut och nådde Höör och Tjörnarp.

YLE - 01 maj 17 kl. 08:17

Skötseln av Ramsholmen i Ekenäs delar meningarna

Det är förbjudet att fälla eller forsla bort lövträd från grönområdet Ramsholmen i Ekenäs. Ramsholmen hör till Natura 2000-nätverket och är fredat enligt naturskyddslagen.Tidigare betraktades området som en vårdad parkskog.

Skånskan - 10 nov 18 kl. 15:00

Skola och social går back

Skurup Delårsrapporten pekar på ett överskott om 10,3 miljoner medan verksamheterna sammantaget saknar 16 miljoner i ramarna.
Oppositionsråd Johan Bolinder (M) konstaterar att ökade skatteintäkter kommer att täcka upp för underskotten, men tillägger:
– Vi måste återgå till att bättre följa budgeten, säger han.Vid senaste fullmäktigemötet gick tjänstemän och politiker igenom delårsrapporten och prognosen för resten av året.

GlobeNewswire - 11 aug 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200811 Delårsrapport januari-juni 2020

DELÅRSRAPPORT JANUARI – JUNI 2020
Redo för försäljningsoffensiv när marknaderna normaliseras Sammanfattning av andra kvartalet april-juni 2020* Rörelsens intäkter uppgick till 2,1 (1,7) MSEK.EBITDA, rörelseresultat före avskrivningar, uppgick till -6,2 (-6,1) MSEK.Resultatet efter skatt uppgick till -6,7 (-6,5) MSEK.

BT - 21 aug 14 kl. 09:02

"Sänk politikerpensioner"

Politikernas pensioner har varit ett hett ämne och de stramas nu åt rejält. Men Svenljunga har gått i motsatt riktning! Om kommunalrådet Eva Johansson lämnar politiken så kan hon tjäna 133 200 kronor utan att pensionen sänks.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 05:00

Gick på dagen efter missnöje

höör Han har jobbat inom Höörs kommun i tolv år. Men efter förändrade arbetsuppgifter sade finanschef Lars-Johan Rosvall upp sig och lämnade på dagen den 22 mars. Nu får han full lön i tolv månader vilket kostar skattebetalarna över 700 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.