Expressen > Nyheter

Thursday, 25 February, 00:55

Expressen - 17 jan 21 kl. 10:00

Läkaren: Ska ”fortsätta utsätta” folk för smittanI september skrev Östergötlands smittskyddsläkare Britt Åkerlind i ett mejl till Anders Tegnell:”Anser att vi skall fortsätta 'utsätta' befolkningen för denna infektion i lagom dos.”Nu ångrar hon sin uppmaning och skriver till Corren:”I efterhand kan jag se att formuleringarna är olyckliga”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östergötlands, Britt Åkerlind, Anders TegnellAnser, Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäkarenSka , fortsätta, utsätta, folkför , smittan
Skånskan - 07 apr 17 kl. 21:49

”Kommer fortsätta jobba med oförminskad styrka”

Stockholm Polisen bekräftade under presskonferensen att fyra personer dött, femton skadats och en man gripits. ERWP.fif(3)Under polisens presskonferens på fredagskvällen bekräftades att fyra personer har dött och att femton skadats.

Skånskan - 07 jan 20 kl. 20:30

Revydansare som vill fortsätta på scenen

DANSLIV. Att få jobba med dans är en dröm för både Amanda Malm och Majken Hellebro. Just nu är de inne i en intensiv period med Eslövsrevyn – och när den är över kan de knappast pusta ut, för då ska de ta itu med sin skolas stora examensföreställning.

SVT - 04 okt 15 kl. 20:17

Prickas gång på gång – ändå kan läkaren fortsätta att arbeta

Under flera år har den svenske läkaren Mikael Nordfors anmälts för en rad felbehandlingar av patienter i bland annat Sverige och Danmark. Nu har de danska myndigheterna stoppat hans verksamhet, men ännu kan han vara verksam i Sverige, rapporterar Danmarks Radio..

Magazin24 - 28 nov 15 kl. 09:25

Kan Kungsör och Skinnskatteberg fortsätta vara egna kommuner?

När julen och första advent står för dörren hade jag kunnat valt att skriva om tomtar, skimmer och fagert ljus i fjärran – som när julens glada och äkta budskap nalkas. Vilket kommer jag att göra närmare jul.Grejen är att vi levt med tomtar, skimmer och fagert ljus i fjärran de senaste åren.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 16:40

Dragracingen får fortsätta i Norra hamnen

malmö Det är oklart hur länge Malmö Raceway får fortsätta sin verksamhet ute i Norra hamnen.
Deras tillfälliga bygglov går snart ut och Malmö stad vill inte ge dem permanent bygglov.Malmö Raceway har bedrivit motorverksamhet med tillfälligt bygglov sedan 15 år tillbaka ute vid hamnen.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 05:00

M-topp: Prideflaggan ska fortsätta vaja

Svalöv SD-politikern Teddy Nilssons inlägg på sociala medier om prideflaggan har väckt reaktioner bland partiets politiska samarbetspartners i Svalöv.
– Jag förutsätter att sådana här uttalanden inte kommer fortsätta. Man borde tänkt ett varv till, säger Aase Jönsson (KD).

YLE - 22 jun 17 kl. 14:18

Skärgården får fortsätta lobba hårt trots gediget skärgårdsprogram

Statens skärgårdsdelegation överlämnande på torsdagen det Skärgårdspolitiska programmet 2017-19 till jord- och skogsbruksminister Jari Leppä i riksdagen. Riksdagsledamot Stefan Wallin, SFP, som också är medlem i delegationen var närvarande vid överräckningen. Stefan Wallin är nöjd med skärgårdsprogrammet och ser mycket potential för regionen.

YLE - 19 feb 14 kl. 16:06

Vasa stad vill fortsätta - Regionförvaltningsverket säger nej

Vasa stad föreslår förbättringar i brandsäkerheten på servicehemmet på Kyrkoesplanaden 32. Med det hoppas man få fortsätta verksamheten fram till slutet av 2017. Men Aija Ström på Regionförvaltningsverket säger fortfarande nej.

BT - 02 okt 14 kl. 16:08

"Kan fortsätta hålla låga priser"

Glada miner bland både kroggäster och krögare i går. Den halverade krogmomsen blir kvar.
– Det betyder att vi kan fortsätta hålla låga priser, säger Nigel Dramin, krögare på Harrys i Borås.

SvD - 01 okt 16 kl. 12:42

M vill miljardsatsa för att få äldre att fortsätta jobba

Moderaterna vill satsa totalt 2 miljarder kronor per år för att få folk att jobba längre, och på utökat bostadstillägg för pensionärer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.