Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 25 February, 20:53

Länstidningen i Södertälje - 17 jan 21 kl. 10:00

Sara Kvarnström: 2021 – året utan planerSåhär dags för ett år sen var jag taggad till tusen på att 2020 skulle bli året då jag fick....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Kvarnström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Kvarnström, 2021, åretutan , planer
Uppsalanyheter.se - 06 okt 14 kl. 08:11

Sara tar kampen mot spridning av HIV

Musikhjälpen: Många svenskar engagerar sig varje år i Musikhjälpen. I år placeras glasburen med de tre programledarna på Stora Torget i Uppsala och vi träffade engagerade Sara Sundlo som förra året bland annat cyklade 61 mil för att uppmärksamma evenemanget.Många svenskar engagerar sig varje år i Musikhjälpen.

Nyan - 05 jun 18 kl. 15:21

Sara sparar papper och pengar digitalt

Nya Ålands ekonomiansvariga Sara Schuttens dröm är tomma mappar.
På sin papperslösa väg så uppmanar hon även samarbetspartners att tänka om kring onödig resursanvändning.   – När jag skickar fakturor så skickar jag ett par gånger om året med ett brev där jag förklarar varför det är bra att välja e-faktura och det är väldigt många som svarar, säger Nya Ålands ekonomiansvariga Sara Schutten som förra året satt i en högre växel i papperssparandet på redaktionen.

BT - 13 apr 14 kl. 12:01

"Sara är smartast i Sverige"

I gammal form men mycket är nytt för Sara Lidén. Och gamle tränaren Torbjörn Nilsson ser sin spegelbild i den förre Dalsjöforsspelaren. Mellan Sara Lindén och den allsvenska premiären skiljer det endast två träningspass på Valhallas konstgräs.

BT - 13 apr 14 kl. 12:01

"Sara är smartast i Sverige"

I gammal form men mycket är nytt för Sara Lidén. Och gamle tränaren Torbjörn Nilsson ser sin spegelbild i den förre Dalsjöforsspelaren. Mellan Sara Lindén och den allsvenska premiären skiljer det endast två träningspass på Valhallas konstgräs.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 14:00

Rum för Sara Lidmans ord

Foto: Tomas Polvall
Kulturjournalist Tomas Polvall tog tåget till Umeå i helgen för att närvara under invigningen av kulturhuvudstadsåret. Mötet imponerade på honom, och hans rapport får avsluta vår artikelserie om Umeå2014.
Och snön brinner är det frestande att skriva under den helg Umeå invigs som kulturhuvudstad i Europa.

Sydsvenskan - 20 dec 14 kl. 20:31

Andreas Ekström: Valet av Sara Danius inte förvånande

När Sara Danius intervjuades i Sydsvenskan i december förra året hade hon just blivit invald i Svenska Akademien. Så här står det i texten: "Akademikremlologer älskar att spekulera. Vem blir invald nästa gång?

YLE - 03 nov 14 kl. 05:30

Luciakandidat 9: Sara Lindholm

Sara Lindholm, 17 år, kommer från Esbo. Hon studerar sista året vid gymnasiet Lärkan i Helsingfors. På fritiden är hon föreningsaktiv, skriver dikter och romaner, och jobbar med äldre.

Skånskan - 16 dec 18 kl. 16:35

Sara Svensson vann sitt andra SM-guld

BOXNING
Sara Svensson fick allt att stämma och vann SM-guldet i 54-kilosklassen.
– Jag är så glad och lättad, jublar Skurupsboxaren efter finalsegern i Eriksdalshallen.Hon har ett SM-guld sedan tidigare, från 2014, men därefter har det inte gått henns väg i SM.

Nerikes Allehanda - 17 jun 16 kl. 19:04

Krönika: Vi tänkte på hur rädd Sara Andersson hade varit

Den här sommaren är det 18 år sedan den unga örebrokvinnan Sara Andersson dödades med 167 knivhugg av David Castillo Rosales, efter att han hade utsatt henne för sexuella övergrepp.
Brottet skedde i hennes mammas lägenhet. Förloppet var utdraget och man kan anta att hon hade stor dödsångest innan, står det i domen.

Nyan - 05 maj 17 kl. 18:32

Sara bevakar sitt älskade Sottunga

Hon sitter i traktorn lika väl som i kommunstyrelsen. Hon skjuter rådjur och kan tillaga en guding.

Sara Johans blir vår nya skärgårdskorrespondent på Sottunga.

BT - 20 okt 14 kl. 15:10

Vinstchans för Steve Sem-Sandberg och Sara Stridsberg

Steve Sem-Sandberg och Sara Stridberg finns bland de nominerade till årets Augustpris. Sam-Sandberg kan vinna sitt andra pris och Stridsberg har sin fjärde vinstchans efter att ha kammat noll hittills. När nomineringarna till Augustpriset presenterades på måndagen fick Steve Sam-Sandberg en plats i den skönlitterära kategorin för sin roman De utvalda, en slags uppföljare till De fattiga i Lodz som belönades med priset för fem år sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.