Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 09 March, 05:48

Världen Idag - 17 jan 21 kl. 10:00

Fler federala avrättningar väntas i USAOm högsta domstolen inte benådar i sista stund kommer ytterligare två federala avrättningar att genomföras i USA innan president Donald Trump avslutar sin tid i Vita huset..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
USA, Donald Trump, Vita

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, federala, avrättningar, väntasi , USA
Dagens Medicin - 21 nov 19 kl. 14:50

10 000 fler igångsättningar per år

Redan i januari väntas nya riktlinjer som rekommenderar tidigare igångsättning av gravida. Men landets förlossningskliniker måste hinna rigga om, säger ordföranden i Svensk förening för obstretik och gynekologi..

Dagens Medicin - 10 jan 20 kl. 14:35

Fler igångsättningar sätter press på kliniker

Snart väntas nya riktlinjer om tidpunkten för igångsättning vid överburenhet komma. Få kliniker är redo att klara det ökade antalet visar en kartläggning som Vårdfokus har gjort..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Syriska militanter avrättade IS-krigare med deras egna skräckmetoder

Islamiska staten har länge använt videos av sina fruktansvärda avrättningar för att sprida skräck, nu svarar rivaliserande militant-gruppen Jaysh Al-Islam med samma mynt.LÄS MER: Ny IS-video med flera brutala mord chockarIS-soldaterna tvingas i videon ner på knä, samtidigt som en rebelledare tillkännager: 'Allah skapade inte en sjukdom utan att tillsätta ett botemedel till den.'
BILDKÄLLA
Jaysh Al-Islam, som betyder ungefär Islams Armé, består av flera syriska rebellgrupper som gått samman mot Assad-regimen i Syrien.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 02:03

Avrättning tog två timmar


Det tog nästan två timmar innan den dödsdömde mördaren Joseph Wood dog, från det att injiceringen med dödliga kemikalier inleddes. Avrättningen i delstaten Arizona väntas ge nytt bränsle i debatten om dödsstraffet.Woods advokat försökte förgäves få en domstol att avbryta avrättningen, med motiveringen att den dömde flämtat och frustat i över en timme.

BT - 24 jul 14 kl. 02:03

Avrättning tog två timmar

Det tog nästan två timmar innan den dödsdömde mördaren Joseph Wood dog, från det att injiceringen med dödliga kemikalier inleddes. Avrättningen i delstaten Arizona väntas ge nytt bränsle i debatten om dödsstraffet. Woods advokat försökte förgäves få en domstol att avbryta avrättningen, med motiveringen att den dömde flämtat och frustat i över en timme.

YLE - 12 apr 18 kl. 05:13

Morgonkollen: Finland bäst på att åtgärda bostadslöshet, dödsstraffen blir färre, Trump väntas fatta beslut om Syrien-angrepp

Finlands har hittat ett vinnande koncept för att fixa bostadslösheten, ute i världen minskar antalet avrättningar och i Syrien har natten varit lugn – men Donald Trump väntas idag fatta beslut om ett angrepp..

SVT - 21 jun 15 kl. 15:23

Viktiga utslag väntas från USA:s högsta domstol

Blir samkönade äktenskap lagliga i hela USA? Och bryter de utdragna, plågsamma avrättningar som genomförts i landet mot grundlagen? Inom kort kommer USA:s högsta domstol med en rad viktiga beslut..

BT - 16 sep 13 kl. 13:28

Ge fler unga chans till feriearbete

Ulricehamns kommun erbjuder idag cirka 150 feriearbetsplatser. Fler ungdomar behöver få chansen att pröva sina vingar och visa vad de går för. Det går att göra mer för att den som är ung i Ulricehamn ska ha bättre chanser att få jobb.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

YLE - 31 aug 17 kl. 10:49

Inga ersättningar till skogsägare - skogsbolagen vann rättegång om priset på virke

Helsingfors tingsrätt har förkastat åtta skogsägares anklagelser om att de stora skogsbolagen har haft en kartell för virkespriser. Skogsägarna krävde ersättningar av Stora Enso, Metsäliitto och UPM-Kymmene. De ansågg att bolagen hade betalat för lite för virket åren 1997 till 2004.

Skånskan - 19 okt 19 kl. 12:30

Fler och bättre bibliotek

Malmö Flera av stadsdelsbiblioteken är slitna och behöver renoveras, anpassas och byggas om efter nya förutsättningar.
I Kulturförvaltningens lokalbehovsplan för 2021-2030 planeras även ett helt nytt bibliotek som ska serva Kirseberg, Östervärn och Värnhem.
– Men först tar vi Rosengårds bibliotek som vi redan börjat på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.