Expressen > Nyheter

Thursday, 04 March, 11:00

Expressen - 17 jan 21 kl. 09:34

Två bilar i krock på väg 11 – helt avstängtTvå bilar har krockat på väg 11 i höjd med Särlöv.Enligt polisen står de båda bilarna så illa så att vägen helt har stängts av i båda färdriktningarna.Det ska enligt polisen vara halt på platsen.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Särlöv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , krock, väg11 , helt, avstängt
BT - 14 jul 14 kl. 16:41

Tre bilar krock i Marbäck

En trafikolycka mellan tre fordon inträffade på Riksväg 157 i höjd med södra infarten till Marbäck. Inga allvarliga skador rapporteras på dem fem personerna som olyckan drabbade, men ambulans är kallad till platsen. Under räddningsarbetet stänger räddningstjänsten av vägen, men de beräknas snart kunna öppna igen.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Två bilar i krock på E45 – en bil voltade

Larmet om en trafikolycka på E45 inkom strax efter klockan 22 på onsdagskvällen. Två bilar hade krockat varav en voltade och hamnade på taket. Vägen var helt avstängd i södergående riktning under närmare ett par timmar..

Västerbottens Folkblad - 17 jul 11 kl. 09:05

Två bilar i krock

ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. ÅSELE Två bilar i krock mellan Fredrika och Åsele. Två bilar krockade under lördag eftermiddag efter väg 92 mellan Fredrika och Åsele.

Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 15 kl. 18:05

Flera bilar i krock på E18

En krock med fyra bilar inblandade inträffade på E18 förbi Våxnäs vid 16.30-tiden under torsdagen. Köerna som bildades efter olyckan resulterade i ytterligare en krock mellan två bilar..

Skånskan - 02 aug 16 kl. 21:08

Tre bilar i krock i Malmö

Malmö Tre bilar är inblandade i en krock på Regementsgatan i centrala Malmö. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 20:30-tiden på tisdagen till Regementsgatan där tre bilar var inblandade i en krock.
Det är oklart om någon är skadad..

SVT - 7 timmar sedan

Allt fler bilar med giftiga avgaser släpps igenom bilbesiktningen

Bilbesiktningen i Sverige släpper igenom långt fler bilar med höga halter partiklar och gifter i avgaserna. Orsaken är att Sverige 2018 sänkte gränsvärden för avgaser, samtidigt som andra länder valt att skärpa kraven. Besiktningsbranschen som tagit fram siffrorna är kritisk till reglerna..

Expressen - 3 timmar sedan

Sju bilar skadade efter brand i Malmö

Under natten brann en bil på Stenyxegatan i Malmö. ”Ytterligare sex bilar, samt fasaden på fastigheten intill, har fått brandskador”, skriver polisen på sin hemsida. .

Nyteknik - 3 timmar sedan

Straffskatten höjs för fossildrivna bilar – populära suvar blir tusenlappar dyrare

Straffskatten för nya fossildrivna bilar höjs från och med den 1 april. Samtidigt skärps gränsen för när fordonen omfattas av skatten..

Västerbottens Folkblad - 07 jan 12 kl. 13:20

En person skadad i krock

VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund. Hur allvarliga skador det rör sig om är oklart.VÄNNÄS En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar i Penglund.

Expressen - 23 maj 18 kl. 11:30

Tre bilar i krock – en till sjukhus

Tre bilar var under förmiddagen inblandade i en krock i Jönköping.
– Det verkar vara någon form av kökrock, säger Erik Törneborn, presstalesperson vid polisen i Jönköping.En förare fick föras till sjukhus med ambulans..

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 20:13

Två skadade vid krock med fyra bilar

Två personer fick föras till sjukhus efter en krock med fyra inblandade bilar vid Hurva.
Olyckan hände vid trafikplats Hurva på E22. En personbil upptäckte inte en stillastående kö på vägen utan brakade in i den sista bilen i kön.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.