Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 27 February, 14:23

Dalarnas tidningar - 17 jan 21 kl. 09:30

Så tacklar pizzabagaren coronaeffekten – ”Vi kör hem maten till gästerna””Den går upp, och så går den ner igen”. Så beskriver företagaren Ibrahim Yürek omsättningen vid....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Ibrahim Yürek

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tacklar, pizzabagaren, coronaeffektenVi , kör, hem, matentill , gästerna
BT - 13 mar 20 kl. 20:26

Coronaeffekten i Borås – tomma hyllor och uppmaningar

Hårt tryck i mjölhyllan och andra små tecken på att något är annorlunda - men inget kaos och ingen panikhamstring. Vi tog ett varv på stan i jakt på coronaeffekten..

NSD - 25 nov 16 kl. 14:30

Lönemiss på 460 kr – nu utvisas pizzabagaren

Pizzabagaren Dayar Mohammed i Jokkmokk utvisas ur landet – på grund av en lönemiss på 460 kronor..

DN - 20 feb 17 kl. 16:49

Pizzabagaren Danyar Mohammeds fall till högsta instans

Migrationsöverdomstolen beviljar prövningstillstånd för pizzabagaren Danyar Mohammed i Jokkmokk som dömts till utvisning efter att han under en tid har fått lön under nivån i kollektivavtalet. Domstolens avgörande kan få stora konsekvenser för arbetskraftsinvandrare i Sverige..

BT - 08 apr 20 kl. 16:25

TV: Pizzabagaren bjöd på ovanlig lunch på äldreboendet

Det råder besöksförbud på äldreboendena – då bjöd pizzabagaren alla på Stomsåker på pizzor för att förgylla tillvaron. – De äldre måste känna att vi inte har glömt bort dem nu, säger Ivan Asparuhov..

Eurosport - 05 apr 11 kl. 11:17

Fotboll - TV: Tacklar motståndare med telefonen i handen

Här är dagens knäppaste fotbollsvideo. Kolla in holländaren som rusar av planen för att svara i telefon och sedan springer tillbaka och tacklar en motståndare sönder och samman samtidigt som han har telefonen i handen..

Expressen - 24 okt 12 kl. 15:24

Lista: Här är spelarna som tacklar mest

Att tacklas är en viktig del av ishockeyn. Fråga bara de här spelarna. Här kan ni se vilka elitseriespelare som tacklar mest..

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Personligheten avgör hur äldre tacklar döden

Det är inte bara tro och kulturell bakgrund som spelar roll för en döendes tankar och känslor. Hur man är som person är också avgörande för hur man tacklar existentiella frågor i livets slutskede..

Expressen - 07 mar 15 kl. 20:21

Sörensen: "Tacklar inte för att skada..."

LULEÅ/STOCKHOLM. Halvvägs in i den första perioden mellan sänkte Marcus Sörensen Johan Harju med en armbågstackling. Men domarna missade situationen helt.

Expressen - 12 mar 15 kl. 22:32

"Så fort han tacklar blir det matchstraff"

Södertäljes hårding Robert Carlsson fick matchstraff för en boarding på AIK:s Christopher Bengtsson i det ödesmätta kvalderbyt på Hovet. – Jag tycker det är respektlöst, säger Bengtsson. SSK-tränaren Anders Karlsson kontrar: – Så fort "Robban" tacklar någon, även om motståndaren är beredd, så blir det matchstraff..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hans kreativa träning – tacklar omkull träd

Anthony Zettel är defensive tackle för Penn States universitet. Nu när säsongen inte har börjat än tränar han på ett lite kreativt sätt. I skogen.

UNT - 22 jan 16 kl. 06:00

Minstingen som gärna tacklar

Han är inte oväntat snabbast i simning, han tacklar bäst och mest och har ett ovanligt fritidsintresse tillsammans med några Almtunaspelare som knappt vet vad det handlar om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.