Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 27 February, 13:34

Dalarnas tidningar - 17 jan 21 kl. 09:18

Nu lämnar personalen Hagbacksgården – "Det är obegripligt"Det finns inte längre någon hemtjänstpersonal på seniorboendet Hagbacksgården. – Det är....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Hagbacksgården

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu lämnar, personalen, HagbacksgårdenDet är , obegripligt
DalaDemokraten - 29 mar 15 kl. 10:57

Inbrott på Hagbacksgården

Klockan 07.00 på fredagsmorgonen inkom en anmälan om att någon krossat en ruta i en dörr till kökets lager på Hagbacksgården. En redan tom kassalåda har genomsökts.

Dalarnas tidningar - 30 jun 17 kl. 15:17

Boende vill ha maten kvar på Hagbacksgården - kommunen ger lugnande besked

Oro finns på seniorboendet Hagbacksgården i Borlänge. Boende befarar att köket slår igen – och ersätts av matlådor. Några sådana planer finns dock inte.

Expressen - 09 sep 18 kl. 07:00

Lasse Berghagens beslut – nu lämnar han gården

Lasse Berghagen lämnar familjegården, efter 73 år. Den tidigare programledaren har sålt gården i Svärdsjö, som han och hustrun har haft som semesterhus – och väljer att gå vidare i livet. – Det känns jättebra.

YLE - 05 mar 13 kl. 13:45

Sverige lämnar ut blodvärden ? Norge vägrar

Det svenska skidförbundet har startat insamlingen av blodvärdena för tidigare aktiva. Det norska förbundet vill däremot inte lämna ut värden för nuvarande skidlandslagets åkare, vilket man redan tidigare gjort i Sverige. Förra veckan offentliggjordes en tidigare hemlig lista över blodvärden från 1997 i programmet Uppdrag granskning på SVT.

GöteborgsPosten - 13 nov 13 kl. 15:06

Här lämnar ledningen Kamratgården

Här lämnar Blåvitts ledning kamratgården. Mötet som ska avgöra Bertil Rignäs framtid i IFK flyttades hastigt till hemlig plats..

SR - 09 apr 14 kl. 20:45

Därför lämnar Challe Djurgården

Charles Berglund firade uppflyttningen till SHL med Djurgården för bara några dagar sedan. Nu lämnar han klubben..

Expressen - 30 mar 17 kl. 17:54

Klart: Mikael Tellqvist lämnar nu Djurgården

Mikael Tellqvist lämnar Djurgården. Det bekräftar målvakten för klubbens hemsida. – Jag har inte bestämt mig än för vad som ska hända i framtiden, säger han..

SR - 12 feb 19 kl. 06:00

Barnmorskor lämnar förlossningsvården

Det saknas barnmorskor i förlossningsvården. Flera kliniker i Sverige har svårt att rekrytera. Nu visar forskning bland barnmorskor och läkare att många som arbetar i förlossningsvården har varit med om svåra händelser och var åttonde får posttraumatiska stressymtom..

Expressen - 13 jan 15 kl. 00:23

Guldtränare Jedheim lämnar nu Djurgården

Han förde Djurgården till SM-guld förra våren. Nu väljer Lars Jedheim, 43, att lämna sitt tränaruppdrag, enligt uppgifter till SportExpressen.se..

Expressen - 04 apr 16 kl. 15:43

Två spelare lämnar nu Djurgården: "Bryter"

Djurgården gör likt flertalet andra klubbar och storstädar i spelartruppen efter att slutspelet är över för deras del. Nu har tre spelare dumpats av storklubben från Stockholm. – Vi vill tacka för deras engagemang under tiden hos oss, säger Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

DalaDemokraten - 13 dec 16 kl. 16:07

Hagbacksgården fick besök av Lucia

Det brann inte bara i ljuskronan utan också i knutarna på Lucia för ungdomarna på Borlänge Musikteater. Upp tidigt i ottan för att lussa i Hagakyrkan i Borlänge och därefter ladda för tio besök på äldreboenden i kommunen.
– Det har varit ett tajt schema och de har gjort ett fantastiskt jobb under dagen, säger Birgitta Andersson, ordförande i Borlänge Musikteater..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.