DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 16:40

DI - 17 jan 21 kl. 08:54

Hotellen har tappat 12 miljarder under pandemin
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotellenhar tappat 12 , miljarderunder , pandemin
Nyan - 23 maj 20 kl. 09:00

Bottensiffror för hotellen

90 procent sjönk antalet hotellövernattningar på Åland i april, jämfört med samma månad i fjol. Det här visar den senaste statistiken från Åsub. Totala antalet övernattningar på hotellen denna månad var 651.

PrivataAffärer - 23 jul 20 kl. 08:29

Pandemin slår hårt mot Skanska

Byggbolaget Skanskas rörelseresultat blev 845 miljoner kr i det andra kvartalet. Väntat var 883 miljoner kr, enligt Infronts sammanställning av fem analytikers bedömningar. Intäkterna summerade till 35.

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 10:50

Bokningstjänster står hotellen dyrt

Det blir dyrt för hotellen när du bokar ditt hotellrum via en bokningstjänst på nätet. Bara hotellbranschen i Norden betalar varje år två miljarder kronor till förmedlingstjänster av hotellrum. Om kunderna bokar sitt hotellrum via en av de vanligaste bokningssidorna måste hotellen betala en provision till dessa.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 11:07

Pandemin slår hårt mot världsekonomin

När aktiehandeln öppnade på Wall Street under tisdagsmorgonen föll aktieindexet S&P 500 med 0,7 procent på bara några minuter, Dow Jones dök under samma tidsintervall med 0,5 procent och Nasdaq med 0,2 procent. Totalt har årets första kvartal sett S&P falla med drygt 19 procent till följd av de ekonomiska effekter som den rådande pandemin har haft på ekonomin. Efter vad som var en lovande start på året har världsekonomin bromsat in efter att det nya coronaviruset började sprida sig vilt i februari.

PrivataAffärer - 14 apr 20 kl. 14:55

IMF: Corona ger BNP-förlust på 9000 miljarder dollar

IMF konstaterar att världen förändrats dramatiskt under de tre månaderna som gått sedan den senaste prognosuppdateringen. Världen ser nu ut att få skåda en klart värre recession än i samband med finanskrisen (-0,1% år 2009). ”Den ekonomiska aktiviteten bedöms hålla sig kvar under den nivå som vi, inför virusutbrottet, hade räknat med för 2021.

DI - 31 maj 18 kl. 09:23

Bokningssajter dränerar hotellen på miljardbelopp

Hotellbranschen i Norden betalar årligen över 2 miljarder kronor till förmedlingstjänster som Booking.com, Hotels.com och Google.

Länstidningen i Södertälje - 11 aug 20 kl. 05:00

Blodröda siffror för hotellen i Södertälje – halva personalstyrkan på Quality hotel park fick gå

Hotellnäringen i Södertälje har drabbats hårt av pandemin. Till följd av det har Quality hotel....

GöteborgsPosten - 18 aug 20 kl. 10:07

Covid-19-pandemin slår mot norska oljefonden

Börsturbulens och fallande fastighetspriser i covid-19-pandemin slog hårt mot Norges oljefond (NBIM). Fonden, som förvaltar tillgångar för nästan 10 200 miljarder norska kronor, gjorde en förlust på 188 miljarder norska kronor under årets första halvår..

News55 - 18 aug 20 kl. 10:06

Covid-19-pandemin slår mot norska oljefonden

Börsturbulens och fallande fastighetspriser i covid-19-pandemin slog hårt mot Norges oljefond (NBIM). Fonden, som förvaltar tillgångar för nästan 10 200 miljarder norska kronor, gjorde en förlust på 188 miljarder norska kronor under årets första halvår..

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 07:19

Swedbank flaggar för kreditförluster på 2,2 miljarder

Banken hänvisar i första hand till den kris som covid-19-epidemin utlöst. ”Försämrade makroekonomiska prognoser leder dock till att våra kreditreserveringar ökar. Vi har i vår bedömning gjort ett antal överväganden och däribland beaktat de omfattande stimulanspaketen som myndigheterna just nu genomför”, skriver banken.

YLE - 27 maj 14 kl. 18:59

Gammal mat i VM-hotellen

Brasilianska myndigheter har hittat tiotals kilo med gammal mat i hotellen där de italienska och engelska landslagen skall bo under VM som börjar om dryga två veckor. I det italienska hotellet hittade myndigheterna 25 kg med livsmedel som hade passerat bäst före-datum. I hotellets kök fanns det räkor, pasta och margarin som hade sett sina "bästa dagar".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.