DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 06:24

DI - 17 jan 21 kl. 08:08

Lögner om vaccin sprids på nätet
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lögnerom , vaccin, sprids, nätet
DN - 24 aug 18 kl. 00:37

Ny studie: Ryska troll sprider falska varningar om vaccin

Ryska troll sprider felaktiga uppgifter om vaccin på nätet. Och det är samma troll som försökte påverka det amerikanska presidentvalet, visar en ny amerikansk studie..

Aftonbladet - 30 jul 16 kl. 22:58

Om allt är lögner blir allt tillåtet

Vi är skyldiga att respektera sanningen.

NT - 08 okt 17 kl. 21:07

Känslorna styr när lögner sprids

På nätet sprids lögner av ryska yrkestroll, politiska extremister och grabbar som vill tjäna en hundring..

Skånskan - 08 maj 18 kl. 05:00

Miljöchef anklagas för lögner av chefer

AnklagelsernaFöljande anklagelser riktas mot Rolf Englesson i protokollet som skrivits vid förhandlingarna mellan Englesson och Höörs kommun.
1. Han ska ha visat en oförmåga och ovilja att serva medborgarna med råd och stöd.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 15:03

”Ingen generell brist på vaccin i Skåne”

Inrikes En nationella rekommendation om att enbart låta riskgrupperna vaccineras diskuteras efter att det råder brist på vaccin i delar av Sverige - men i Skåne är inte bristen akut.
– Det är enstaka vårdcentraler som har brist på vaccin i Skåne, säger Mattias Waldeck, biträdande smittskyddsläkare i Region Skåne.Under fredagen håller Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket och SKL, Sveriges kommuner och landsting, möte med anledning av att det uppstått brist på influensavaccin i flera av de svenska landstingen och ute i andra länder i Europa, skriver Sveriges Radio.

Cornucopia - 02 sep 18 kl. 19:38

Propaganda och lögner klassas som "samhällsinformation"

Partiernas lögner och propaganda klassas som samhällsinformation och blockeras därmed inte av ingen reklam tack på brevlådan. Till och med Miljöpartiet dumpar oönskad oadresserat skräp i folks brevlådor på detta viset, och bevisar alltså att de dels inte är ett miljöparti och dels likt de övriga partierna verkar leva kvar i gamla DDR-Sverige.
Ett urval av oadresserad propaganda och lögner.

YLE - 14 okt 15 kl. 06:29

Österbottningar fortfarande skeptiska till HPV-vaccin

IMS Flickor erbjuds gratis H87216PV-vaccin i årskurs sex. 66392 23050 Majoriteten av de finländska flickorna vaccineras mot papillom -virus som orsakar livmoderhalscancer. Men inte i Österbotten.

Cornucopia - 25 jun 18 kl. 14:23

Elbilsladdning mycket större utmaning för elnätet än egenproducerad el

Det sprids diverse felaktigheter kring att solenergi skulle innebära problem för elnätet. Vanlig konsumtion som matlagning eller tvätt, för att inte tala om värmepumpar, har betydligt större påverkan. Snarare kommer elbilar vara ett rejält problem för elnätet, där problemet snarare minskas av allt mer mikrolokal elproduktion.

Cornucopia - 15 nov 14 kl. 14:40

Nya ryska lögner om det nedskjutna MH17

Ryssland har med perfekt timing till G20-mötet lanserat nya lögner om det nedskjutna malaysiska flygplanet MH17. Denna gång hävdar man att en satellit råkat fotografera incidenten, men lögnen har så många brister att den är direkt skrattretande.

För det första visade haveriutredingen att MH17 träffades snett framifrån, i en linje som stämmer mycket väl överens både med de uppgifter som USA/NATO:s robotvarningssystem rapporterade, och som också stämmer överens med det fotograferade BUK-system som sågs i träffriktningen.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 17 kl. 16:28

Trump: Källor är fabricerade medielögner

President Donald Trump vevar mot amerikanska medier i en serie tweetar, nyss hemkommen från en niodagarsresa till bland annat Natotoppmötet i Bryssel och G7-mötet i Italien. "Jag tror att många av läckorna från Vita huset är fabricerade lögner hopsatta.

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 17 kl. 16:28

Trump: Källor är fabricerade medielögner

President Donald Trump vevar mot amerikanska medier i en serie tweetar, nyss hemkommen från en niodagarsresa till bland annat Natotoppmötet i Bryssel och G7-mötet i Italien. "Jag tror att många av läckorna från Vita huset är fabricerade lögner hopsatta av fejknyhetsmedier", skriver han.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.