DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 14:56

DI - 16 jan 21 kl. 13:57

Johan Carlson: Till sommaren ska vi kunna återgå till ett normalt liv
Läs mer på DI
Läs mer om:
Carlson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, CarlsonTill , sommarenska vi kunna , återgåtill , ett normalt liv
Expressen - 20 mar 20 kl. 14:19

Johan Carlson om coronakritiken: ”Ovärdigt”

Folkhälsomyndighetens generaldirektör, Johan Carlson, slår nu tillbaka mot kritiken mot myndighetens coronahantering och i synnerhet mot missnöjet med statsepidemiolog Anders Tegnell. – Närmast ovärdigt, säger han om kritiken och tycker att den framförs som myndigheten ”vore en liten firma”. .

DN - 05 apr 20 kl. 07:02

Folkhälsomyndighetens Johan Carlson: Det är klart att det kan kännas lite skrämmande

För en månad sedan var Johan Carlson en anonym tjänsteman. I dag är Folkhälsomyndighetens generaldirektör en av Sveriges mäktigaste. .

DN - 10 jun 20 kl. 20:57

Johan Carlson: Smittan kom från en rad länder

”Kom in från länder som var under radarn” • Folkhälsomyndighetens Johan Carlson i stor intervju..

SVT - 15 sep 20 kl. 22:03

Johan Carlson om det slopade besöksförbudet på äldreboenden: ”De klarar det här”

I nästan sex månader har svenskar inte kunnat hälsa på sina närstående på landets äldreboenden, men från och med 1 oktober slopas besöksförbudet. – Vi har en väldigt liten smittspridning, säger Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson..

DN - 22 jul 17 kl. 16:57

Johan Croneman – Sommaren full av vackert vemod

I stället för att jaga aktiviteter kan sommaren ägnas åt att låta den perfekta tristessen få dagarna att svämma över. DN:s Johan Croneman längtar tillbaka till barndomens mest långtråkiga planlösa somrar. Stina Wirsén har illustrerat..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 20 kl. 10:35

Carlson till mottattack till Åkesson

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson svarar nu på Jimmie Åkessons krav på att statsepidemiologen Anders Tegnell bör avgå. – Det är inget som han har att göra med, säger Johan Carlson. Den svenska coronastrategin är baserad på löst grundad.

Barometern - 07 jun 20 kl. 11:45

Corona: Carlson till motattack mot Åkesson

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson svarar nu på Jimmie Åkessons krav på att statsepidemiologen Anders Tegnell bör avgå. – Det är inget som han har att göra med, säger Johan Carlson..

Expressen - 07 jun 20 kl. 11:35

Johan Carlsons känga till Åkesson: ”Omoget”

Nu svarar Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson på Sverigedemokraternas krav om att Anders Tegnell ska avgå.– Det här är naturligtvis en del av ett politiskt spel som vi inte har något med att göra, säger Carlson, som kallar Åkessons beteende ”omoget”..

SR - 07 mar 20 kl. 16:42

Carlson: Risk att smittan börjar spridas lokalt

På lördagen steg antalet människor som har smittats av det nya coronaviruset i Sverige till 161. Fortfarande finns det så vitt vi vet ingen spridning i samhället. Men i Ekots Lördagsintervju säger Johan Carlson, Generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, att risken finns att smittan börjar spridas lokalt..

Expressen - 29 mar 20 kl. 21:57

Carlson: Därför förbjuder man inte längre resor

Folkhälsomyndigheten uppmanar svenskar att avstå från icke-nödvändiga resor. Däremot rekommenderar man inte ett förbud. I SVT:s ”Agenda” förklarade generaldirektören Johan Carlson varför.

Expressen - 10 maj 20 kl. 23:28

Carlson: Anmärkningsvärt hur dåligt rustad äldrevården var

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson blev förvånad när han insåg hur illa rustad man var inom äldreomsorgen. – Det tycker jag är ganska anmärkningsvärt, säger han i SVT:s ”Agenda”. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.