Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 17:27

Aftonbladet - 16 jan 21 kl. 13:24

Ebba Busch kräver ett slut på husaffären▸ Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch kräver ett slut på det uppmärksammade husbråket med 81-åriga Esbjörn..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Busch, Ebba Busch, Esbjörn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ebba, Busch, kräverett , slut, husaffären
Alliansfritt Sverige - 13 jun 13 kl. 10:13

Ebba Busch ger oss: hur man blundar för verkligheten del 152

Ibland kan en förundras över att vissa diskussioner aldrig tar slut. Trots att en visar statistik och får stöd från forskning så fortsätter debattmotståndaren att vägra ta in fakta. När en till och med får stöd från en professor i nationalekonomi tänker en att debatten är vunnen.

News55 - 04 sep 17 kl. 14:10

Fullsatt när Ebba Busch Thor (KD) medverkade på seniormässan i Göteborg

News55 anordnar i samarbete med pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna en mässa i dagarna två för alla 55-plussare i Eriksbergshallen i Göteborg. När dörrarna slog upp vid tiotiden fylldes det snabbt på med nyfikna besökare. Förutom många intressanta utställare var även scenprogrammet späckat med intressanta föreläsare såsom Amelia Adamo och Marianne Rundström.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 snabba fakta som ger dig allt du behöver veta om Ebba Busch Thor

I dag blev det i princip färdigt att Ebba Busch Thor blir ny partiledare för Kristdemokraterna eftersom hon nu är den enda kandidaten till ledarposten. Men vem är hon?  1.

Skånskan - 22 okt 16 kl. 01:00

Ebba Busch Thor söker KD:s rötter

När Ebba Busch Thor valdes till ny par­ti­le­da­re ef­ter Gö­ran Hägg­lund var för­vänt­ningarna stora från den större delen av par­tiet. Hon skulle lyf­ta par­tiet ge­nom en tyd­ligare hö­ger­pro­fi­lering.
Att par­tiet fort­farande var splittrat, vil­ket visade sig ett par år ti­digare när Gö­ran Hägg­lund utmanades av ve­te­ranen Mats Odell med Busch Thor som upp­bac­ka­re, stod klart di­rekt ef­ter par­ti­le­dar­va­let för drygt ett år se­dan.

Expressen - 16 aug 17 kl. 14:15

Ebba Busch-Thor: Vi kräver flera miljarder till

Kristdemokraterna hoppade av förhandlingarna om försvarsuppgörelsen under måndagen. Sent nästa kväll enades regeringen med Centerpartiet och Moderaterna om extra tillskott på totalt 8,1 miljarder kronor fram till 2020. Under en pressträff på onsdagen sade försvarsminister Peter Hultqvist att KD "smet ifrån sitt ansvar" – men partiledaren Ebba Busch-Thor hugger tillbaka:– Man fortsätter från regeringens sida att behandla försvaret med osthyvel, det måste det bli ett slut på, säger hon till SVT Nyheter.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 20:01

Ebba Busch Thor ger vilsna en hemvist.

Kristdemokraterna har varit mer beroende av sina partiledare än vad som hör till det vanliga i svensk politik. Karismatiske Alf Svensson, humoristiske Göran Hägglund. Och Ebba Busch Thor?

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 20:01

Ebba Busch Thor ger vilsna en hemvist.

Kristdemokraterna har varit mer beroende av sina partiledare än vad som hör till det vanliga i svensk politik. Karismatiske Alf Svensson, humoristiske Göran Hägglund. Och Ebba Busch Thor?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

RFSU vill leverera kondomer till Ebba Busch Thor

RFSU vill inte lämna någon med någon med blue balls för att den inte har några kondomer. Under Almedalsveckan på Gotland finns de redo att med en kondomvespa som levererar skydd i Visby. – Det är inte en plojgrej utan något viktigt, säger Therese Björklund som är ordförande för RFSU Gotland.

Världen Idag - 10 mar 15 kl. 00:00

Övertag för Ebba Busch Thor

Ebba Busch Thor eller Jakob Forssmed? Striden om vem som ska ta över efter Göran Hägglund går in i sin slutspurt, och det unga kommunalrådet från Uppsala framträder som storfavorit, även om Forssmed, partiets erfarne ekonomisk-politiske talesperson, inte gett upp trots att endast två distrikt i skrivande stund nominerat honom. På måndagskvällen nominerades Ebba Busch Thor av partidistriktet i Östergötland till att bli ny partiledare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ebba Busch Thor blir ny KD-ledare

Som väntat blir det Ebba Busch Thor, 28, som nomineras till ny partiledare för Kristdemokraterna. Det uppger TT.Tidigare har heta kandidater såsom Jakob Forssmed, Lars Adaktusson och Acko Ankarberg Johansson hoppat av.

DalaDemokraten - 30 jun 15 kl. 20:52

Ebba Busch Thors hårdföra konservatism skrämmer

På allt som en djupt borgerligt lagd människa som bor i Sverige idag kan vara rädd för byggde Ebba Busch Thor sitt tal i Almedalen. De ska vara rädda för att Löfven och de rödgröna bestämmer för mycket över deras barn, för att företagare tyngs ner av allt värre skatter, för att ryssen när som helst kan komma och för att invandringen är för hög. Ur sådana rädslor hämtar kristdemokraternas nyvalde partiordförande Ebba Busch Thor all näring till sin djupt konservativa världsbild..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.