Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 17:23

Aftonbladet - 16 jan 21 kl. 13:26

Niclas, 28, köpte Roy och Rogers 54-åriga filmstjärna▸ Roy och Rogers gamla Volvo Duett är en av få saker som finns kvar från filmen – då själva ”Macken” brunnit ner..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Roy, Rogers, Volvo Duett, Macken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niclas28 , köpte, Royoch , Rogers, 54-åriga, filmstjärna
HBL - 15 mar 14 kl. 16:04

St1 köpte bensinmackarna på auktion

St1, som redan driver en bensinmack vid Täktervägen, köpte de konkursdrabbade 51:an-fastigheterna för sammanlagt 499 000 euro.– Det blev ett köp av två fastigheter och St1 köpte båda. Priset var 180 000 euro för den ena och 319 000 för den andra, säger häradsutmätningsman Niclas Nyberg.

YLE - 08 jul 12 kl. 19:45

Även Niclas Sandells klarade OS-gränsen

Tävlingarna i Lapinlahti fortsatte med finfina finlandssvenska löpprestationer, för stunden efter att Sandra Eriksson löpt nytt personbästa replikerade Niclas Sandells med samma bedrift. Falkenlöparen sprang nytt personbästa på 1500 meter och är tack vare ypperliga 3.36,88 klar för OS i London.

YLE - 16 jun 13 kl. 16:50

Niclas Sandells nöjd med tredje plats i Åbo

IK Falkens Niclas Sandells var nöjd med sin insats på 1500 meter i Paavo Nurmi Games i Åbo. Han blev trea med tiden 3.42,04.

Expressen - 19 feb 18 kl. 20:49

MFF krossade rekordet – köpte för 60 miljoner

2017 köpte Malmö FF spelare för 57,9 miljoner kronor.Det är klubbrekord med över 28 miljoner kronor och inkluderar bara övergångssummor, inte sign on-bonusar eller dylikt.– Det är korrekt, säger MFF:s vd Niclas Carlnén..

YLE - 04 jul 16 kl. 14:43

Är Kristinestad bäst på att tippa fotboll?

Den intensiva tätstriden fortsätter i X3M-tipset, tävlingen där Svenskfinland tävlar om vem som kan förutspå fotbolls-EM bäst! För tillfället delar Jesse Kuusisto och Niclas Lundell från Kristinestad samt Anders Stark från Esbo på förstaplatsen. En av de viktigaste frågorna handlade naturligtvis om vilka länder som når semifinal.

YLE - 13 jun 16 kl. 17:16

Jämn början på X3M-tipset - kolla din placering

Det är otroligt jämnt i toppen av X3M-tipset där Svenskfinland tävlar om vem som kan förutspå fotbolls-EM bäst. Hela nittio personer delar förstaplatsen med fem poäng av sex möjliga. Ingen har dock lyckats pricka alla rätt - det är framför allt Rumäniens straffspark mot Frankrike som var en övermäktig nöt för våra tippare.

YLE - 21 jun 16 kl. 14:49

Lucas och Daniel litade på Wales - leder X3M-tipset

Lucas Sandell från Ekenäs och David Dahlbo från Närpes delar förstaplatsen i det jämna och spännande X3M-tipset där ni har tippat på vad som händer i Europamästerskapet i fotboll. Nyckeln till Lucas och Davids framgång var att de litade på att Wales vinner grupp B. Några andra svåra frågor har också fått sina svar.

YLE - 23 jun 16 kl. 15:23

Jesse och Mocki steg till täten i X3M-tipset

Jämna fina prestationer gör att Jesse från Kristinestad och Mocki från Larsmo numera delar förstaplatsen i X3M-tipset, där idén är att förutspå vad som händer i Europamästerskapet i fotboll. De har femton poäng var. EM har hittills bjudit på en hel del överraskningar - exempelvis Ungerns och Islands framgångar.

YLE - 08 jul 16 kl. 13:40

Anders Stark från Esbo leder X3M-tipset

Tätstriden fortsätter jämn och hård i X3M-tipset, tävlingen där Svenskfinland gissar utgången i fotbolls-EM. Ingen har lyckats dra ifrån och då 17 poäng återstår att dela ut denna weekend så kan verkligen vad som helst hända. För tillfället ligger Anders Stark från Esbo bäst till, tätt följ av åtta personer som ligger bara en poäng efter.

YLE - 11 jul 16 kl. 17:00

Tony Lehto från Kristinestad segrar i X3M-tipset

Tony Lehto från Kristinestad är bäst i Svenskfinland på att tippa fotbolls-EM. Han har tagit hem segern i det oerhört jämna och spännande X3M-tipset. Vi ringde upp vinnaren och överraskade honom med segerbudet.

PrivataAffärer - 13 feb 20 kl. 13:00

Insiders som agerat efter rapporterna

Net Ents vd Therese Hillman köpte på 5 400 aktier för totalt cirka 150 000 kr på rapportdagen som var i går. Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynslista. Hon äger 13 465 aktier efter köpet, enligt ägardatatjänsten Holdings insynsregister.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.