DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 11:21

DI - 16 jan 21 kl. 12:26

”Många har bränt sig där” – analytikern ser köpläge i två eftersläntrare
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många har bräntsig där , analytikern, ser, köpläge, i två eftersläntrare
DI - 07 jan 20 kl. 11:42

Analytikern ser smashläge för storbanker – ”väldigt billig”

De svenska storbankerna hade ett uselt börsår 2019. Nu är det bäddat för revansch i år, enligt analytikern Andreas….

DI - 18 mar 19 kl. 11:32

Analytikern ser köpläge i ratade aktien: ”En game changer”

Lundinbolaget har halverats på börsen de senaste åren. Men nu kan vändning snart vara här. Två stora projekt kan få rejäl fart på aktien, spår Ola Södermark på Kepler Cheuvreux som ser stor uppsida.

DI - 11 sep 19 kl. 12:18

Analytikern ser slagläge för techbolaget

Det svenska techbolagets unika position gör att aktien går starkt oavsett hur börsvindarna blåser, anser Lannebos….

DI - 25 apr 19 kl. 16:45

Medicinstjärnan börsrasar – analytikern ser kanonläge

Läkemedelsbolaget Sobi faller rejält på Stockholmsbörsen efter torsdagens kvartalsrapport. Ett fantastiskt köpläge tycker ABG:s analytiker. ”Aktiekursen var för låg till att börja med och nu har aktien fallit ytterligare”, säger han till Di..

DI - 30 dec 19 kl. 20:21

Har rusat 40 procent – analytikern ser mer 2020: ”Vinsten kommer att växa”

Det svenskättade läkemedelsbolaget Astra Zeneca har haft en behaglig resa på börsen i år, med en uppgång på 40 procent..

DI - 16 maj 20 kl. 09:47

Analytikern ser gigantisk uppsida – 13 aktier där alla säger köp

Osäkerheten om var börsen ska ta vägen är extremt stor just nu. Men det finns aktier som alla analytiker tycker att du ska äga. .

DI - 28 jun 20 kl. 17:00

Analytikern ser uppsida på 100 procent

Den tyska lastbilskoncernen Traton har fått ett kyligt mottagande på börsen, men för den långsiktiga investeraren finns nu en uppsida på….

PrivataAffärer - 14 nov 19 kl. 13:55

DNB ser köpläge i ”Nordens kung”

”Vi gillar Bolidens diversifierade råvaruexponering och dess bäst-i-klassen direktavkastning”, skriver banken i ett morgonbrev, där avsnittet om Boliden får rubriken ”King of the North”. Boliden sticker ut i sektorn genom att utvinna såväl koppar som zink och guld – samt genom att driva både gruvor och smältverk. DNB har en positiv syn på den framtida utvecklingen av zinkpriset, men är lite mer försiktig vad gäller kopparprisutvecklingen.

PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 04:00

Tekniske analytikern: Börsen upp trots coronaviruset

I den nya podden säger Johnny Torssell att han utgår från en ”sentimentsregel” när han gör teknisk analys. – Om kursen på börsen inte går upp i samband med positiva nyheter så ska den förmodligen ned, och går det inte ned i samband med negativa nyheter, så ska kursen förmodligen upp, säger han. Johnny Torssell pekar på 2019 års negativa nyheter, till exempel handelskriget, som ändå inte lyckats sänka börsen.

SR - 10 jan 19 kl. 06:51

Analytikern kritisk mot höjda bolåneräntor

Bankerna höjer räntorna på bolån efter riksbankens höjning av reporäntan. Överdrivet, tycker fristående analytikern Tor Borg. – Som jag ser det är det ganska många banker som nu passar på och skyller på riksbanken..

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 10:00

Analytikern: Sagax en aktie att undvika i fastighetssektorn

Sektorfavoriter består av Swedbank / Kepler Cheuvreux favoriter i olika sektorer men innehåller stundtals också aktier som du definitivt INTE ska ha i portföljen. I tisdagens utgåva av ”Sektorfavoriter” pekas Sagax ut som en sådan aktie. Sagax är ett fastighetsbolag som främst investerar i kommersiella fastigheter inom segmentet lager och lätt industri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.