DI > Ekonomi

Friday, 05 March, 14:01

DI - 15 jan 21 kl. 18:45

Fiskars preliminära tal i linje med bolagets förväntningar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fiskars, preliminära, tali , linjemed , bolagets, förväntningar
Affärsvärlden - 14 nov 19 kl. 13:00

Dansk åklagare väcker preliminärt åtal mot Danske Bank

Danska statsåklagaren för särskild allvarlig ekonomisk och internationell brottslighet väcker preliminärt åtal mot Danske Bank för brott mot åtaganden om att upprätthålla investerarskydd..

Västerbottens Folkblad - 19 jun 13 kl. 13:46

Preliminärt åtal mot föraren i Malåolyckan

Åklagaren har fattat ett preliminärt beslut att väcka åtal mot den förare som var inblandad i dödsolyckan som skedde i Malå i höstas. -Jag anser [...].

YLE - 16 dec 16 kl. 16:36

Första akvaviten på flaska i Fiskars

Det gräsrotsfinansierade Ägräs Distillery noterar en fruktbar konkurrens mellan inhemska destillerier. Styrkan ligger i lokala örter och inbördes draghjälp på den utländska marknaden. Ägräs Distillery i Fiskars bruk grundades i september ifjol och nu är de första alkoholhaltiga dryckerna klara, lämpligt till julhandeln.

YLE - 30 aug 17 kl. 18:07

Källviken blev Dagmars park när Fiskars gav området i gåva till Finland

Nu är Källviken i Ekenäs officiellt finländarnas egen naturpark. Eller Dagmars park som området nu heter. Överlåtelsen försiggick under högtidliga former när Fiskars koncernen och Fortsstyrelsen skrev under avtalet på plats och ställe.

YLE - 24 sep 13 kl. 13:56

Stiftelse kan stöda Fiskars skola

Skolnätet i Raseborg är under lupp. Fiskarin koulu upplever sig hotad men kan få stöd av en finlandssvensk stiftelse. Staden Raseborg utesluter inte stödet.

YLE - 24 sep 13 kl. 14:36

Privata pengar kan rädda Fiskars skola

Skolnätet i Raseborg är under lupp. Fiskarin koulu upplever sig hotad men kan få stöd av en finlandssvensk stiftelse. Staden Raseborg utesluter inte stödet.

YLE - 16 mar 17 kl. 17:06

Förening vill ytterligare skydda hus i Billnäs och Fiskars

Raseborgs stad tycker att vissa bostäder i Fiskars och Billnäs redan är tillräckligt skyddade. Det svaret ger staden som svar på ett initiativ från föreningen Ruukin Peruskivi som vill skydda bostäderna ännu mera. Föreningen Ruukin Peruskivi har lämnat in ett initiativ till Närings-, trafik- och miljöcentralen om bostäder som föreningen tycker att även borde ha en skyddsstatus som baseras på lagen om skyddande av byggnadsarvet.

YLE - 16 jun 15 kl. 17:13

Byggare Fagerholm får svar på tal av Raseborg

Byggaren Jerker Fagerholm, som har kritiserat byggnadstillsynen i Raseborg, får nu svar på en mängd frågor av staden. Anklagelserna gäller både lögner, bristfällig betjäning och borttappade handlingar. Jerker Fagerholm undrar i sin skrivelse till staden om det här är nivån på kunskap och betjäning som Raseborg vill ha.

PrivataAffärer - 29 apr 20 kl. 08:19

Assa Abloy i linje med förväntningarna

Även rörelseresultatet på 2.751 miljoner kr var som väntat. Rörelsemarginalen blev 12,4 procent, vilket också var i linje med preliminära 12,4 procent.

PrivataAffärer - 29 apr 20 kl. 08:22

Assa i linje med förväntningarna

Även rörelseresultatet på 2.751 miljoner kr var som väntat. Rörelsemarginalen blev 12,4 procent, vilket också var i linje med preliminära 12,4 procent.

SvD - 21 okt 15 kl. 07:34

Axfood i linje med preliminära siffror

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar definitiva siffror för det tredje kvartalet som ligger exakt i linje med de tidigare publicerade preliminära siffrorna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.