Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 20 January, 07:46

Sydsvenskan - 14 jan 21 kl. 18:30

Hårt tryck på ortopedakuten i Lund efter halka – flera benbrottHandledsbrott, fotledsbrott och brutna nyckelben. Tjugofem personer hamnade på akuten i Lund.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårt, tryck, ortopedakuteni , Lundefter , halkaflera , benbrott
Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 10:00

Högt tryck på BB i Kristianstad

Det är högt tryck på förlossningsvården i hela Skåne. Nu startas dagliga telefonkonferenser för att snabbare hitta lediga platser.
Proppfullt och överfullt, så beskriver enhetschef Malin Nordgren situati- onen på förlossningen i Kristianstad under maj och juni.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 17:49

Högt tryck när nya studenterna anlände

lund På tisdagen anlände hundratals utbytesstudenter i Lund. Ett slipat maskineri var på plats för att snabbt få dem hemmastadda.Luften var fuktig i den överfyllda ankomstsalen på centralen.

Skånskan - 22 feb 20 kl. 18:42

Lund Elit åter i vinnarspåret

innebandy Lund Elit-damerna är tillbaka i vinnarspåret i innebandyallsvenskan efter lördagen seger, 7-3, hemma mot Lindome. Play-off till SSL närmar sig allt mer.– Vi har tampats mycket med Lindome de senaste åren och varit ganska jämna med dem men den här säsongen känns det som om vi har växlat upp lite, sa Lundalagets huvudtränare Johan Gustafson efter den klara segern hemma i Lerbäckshallen.

Skånskan - 15 okt 15 kl. 16:01

Lund förbereder ökat flyktingmottagande

lund Länsstyrelsens och Migrationsverkets kvoter för Lunds flyktingmottagande motsvarar inte vad kommunen i verkligheten tar emot. Det vill kommunledningen ändra på.
Den mobiliserar för närvarande för att bättre motsvara önskemålen.

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 19:16

Akut läge på sjukhuset i Lund

Foto: Johan Nilsson/AP
Klockan 14.40 i dag sattes Skånes universitetssjukhus i Lund i så kallat stabsläge på grund av personalbrist. - Det är första steget i sjukhusets katastrofplan.

BT - 30 sep 11 kl. 21:00

Norrby fixade oavgjort mot Lund

Tuff, tätt och 0-0. Norrby kryssade på hemmaplan mot topplaget Lund och har nu fem poäng till nedflyttningsstrecket, med tre matcher kvar av säsongen. Det blev en relativt tillknäppt och chansfattig match när Lund gästade Norrby och Borås Arena.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 22:15

Danskt stöd till Max IV i Lund

KÖPENHAMN/LUND Det fjortonde strålröret vid forskningsanläggningen Max IV i Lund betalas till största delen av det danska utbildnings- och forskningsministeriet samt flera danska universitet och regioner.Röret får namnet Danmax och kommer bland annat att användas för att ta tredimensionella bilder av vad som finns inuti olika material.
Danmark blir det tredje landet, utöver Sverige, som finansierar ett strålrör vid synkrotronljusanläggningen Max IV.

Skånskan - 10 sep 16 kl. 04:00

Fråga Lund – förr och nu

Jag sitter och tittar på Fråga Lund. Den nya sä­songen har vållat de­batt på kul­tur­si­dorna. Har pro­grammet blivit snut­ti­fierat och glät­tigt, ett oro­väc­kan­de sam­tids­ut­tryck för hur vi håller på att för­vandlas till yt­liga, okon­cen­tre­rade papp­skal­lar?

Skånskan - 27 apr 17 kl. 22:09

Handbollsrysare väntar i Lund

HANDBOLL En riktig fredagsrysare står för dörren.
– Folk skriker från alla håll och kanter efter biljetter, säger Lugis klubbchef Patrik Bengtsson inför det avgörande SM-slutspelsmötet med Ystads IF. ERWP.

DalaDemokraten - 22 jan 16 kl. 16:21

Ulf Lundén: Demokrati inget vi kan ta för givet

Demokrati, tryck- och yttrandefrihet är inget som vi kan ta för givet. Du ska heller inte tro att alla våra folkvalda i riksdagen är beredda till varje pris att försvara den. Många riksdagsledamöter kan tänka sig inskränkningar i tryck- och yttrandefriheten när den ställs mot andra intressen.

SVT - 19 dec 19 kl. 10:54

Enormt tryck på svenska EM-biljetter

Det har varit ett näst intill rekordstort tryck på Svenska fotbollförbundet de senaste dagarna. Tiotusentals svenska supportrar har ansökt om att få biljetter till landslagets matcher under sommarens EM-slutspel. – Det värsta jag varit med om på massor av år, säger Christoffer Lund, biljettansvarig på förbundet, till SVT Sport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.