Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 20 January, 07:58

Sydsvenskan - 14 jan 21 kl. 14:06

Beslut klubbas om ersättning vid biverkningarAlla som vaccineras mot covid-19 garanteras ersättning vid eventuella biverkningar..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, klubbasom , ersättningvid , biverkningar
SmålandsPosten - 12 dec 18 kl. 16:36

Beslut om ersättning var bortglömt

När bildningsnämndens förvaltningsadministratör gick igenom gamla protokoll hittade hon ett bortglömt beslut från år 1994 som säger att gymnasieelever med långt till bostaden ska få ekonomisk ersättning. Nu höjer bildningsnämnden ersättningen. .

SVT - 01 jun 19 kl. 06:17

Efter SAS-strejken: Drabbade får vänta i månader på beslut om ersättning

Efter SAS-strejken strömmar nu anmälningarna om ersättning in till Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, men drabbade passagerare får vänta till efter sommaren på beslut..

UNT - 12 maj 16 kl. 13:15

I dag klubbas kritiserad ersättning

I dag fattas beslut om ersättning till narkolepsidrabbade..

GöteborgsPosten - 11 nov 15 kl. 12:46

JK: Advokat begärde för mycket i ersättning

Justitiekanslern anser att advokat Hans Gaestadius begärt för mycket ersättning i arbetet med trippelmordsmålet. Nu överklagar man tingsrättens beslut om ersättning till hovrätten..

Västerbottens Folkblad - 06 jul 12 kl. 10:50

Ändrad ersättning i Björkdal

Markägare har överklagat beslut. Mark- och miljödomstolen har ändrat ett av Bergstatens fattade beslut om ersättning till markägare i närheten av Björkdalsgruvan i Skellefteå kommun. [...

Skånskan - 12 maj 16 kl. 06:31

Beslut om narkolepsiersättning

Nyheter I dag fattar riksdagen beslut om ersättning till dem som drabbats av narkolepsi efter att ha vaccinerat sig mot svininfluensan. De drabbade väntas få maximalt 10 miljoner kr per person. Ersättningen ska kompensera för både skadan och livslångt inkomstbortfall för dem som inte kan arbeta.

Skånskan - 07 maj 18 kl. 14:00

Skolbolag överklagar beslut om ersättning

SJÖBO Sjöbo kommun vill bara ersätta bolaget som driver Pusselbitens skola med 260 400 kronor för särskilt stöd till en elev.
Men det tycker bolaget är förlite och anmäler dessutom på nytt kommunen till Diskrimineringsombudsmannen, nu tillsammans med tre andra friskolor.Striden mellan kommuns familjenämnd och skolbolaget En bit extra med Pusselbitens skola fortsätter.

BT - 10 okt 18 kl. 06:07

Beslut om ersättning – men inga pengar

Simon Korkidas ska få fortsatt aktivitetsersättning. Försäkringskassan ändrar sig efter nytt läkarintyg, men frågan är när pengarna kommer att landa på kontot..

Dagens Medicin - 18 mar 19 kl. 14:25

Beslut om ersättning för digital vård skjuts fram

SKL:s sjukvårdsdelegation sköt vid sitt möte i fredags på frågan om utomlänsersättning för digital vård, efter att de borgerliga partierna yrkat på återremittering av frågan..

YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

Metro - 12 maj 16 kl. 10:14

I dag klubbas kritiserad ersättning

I dag ska riksdagen ta beslut om den nya lagen om ersättning till de som drabbats av narkolepsi,....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.