ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 23 January, 14:30

ÖstersundsPosten - 14 jan 21 kl. 14:07

Bio Regina stängs på obestämd tidDen som har gått runt och hoppats på en omstart för Bio Reginas filmvisningar i början på året....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Regina, Bio Reginas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bio, Regina, stängs, obestämd, tid
Skånskan - 18 okt 16 kl. 01:00

Stoppa ök­ningen av an­ti­bio­ti­ka­bruket

An­vändningen av an­ti­bio­ti­ka i fö­re­byggande el­ler till­växt­främjande syf­te hotar de me­di­cinska ef­fekterna. Allt­fler sjuk­domar går inte att be­handla fram­gångs­rikt med an­ti­bio­ti­ka efter­som bak­te­rierna blivit re­si­stenta.
En vik­tig or­sak till det­ta pro­blem är den allt­för ut­bredda an­vändningen av an­ti­bio­ti­ka i djur­upp­föd­ningen utan att det handlar om me­di­cinsk be­handling av sjuka djur.

Kristianstadsbladet - 17 mar 20 kl. 14:46

Besked: Svenska Bio håller Kosmorama öppet

Filmstaden släcker ner salonger över hela landet på obestämd tid. Däremot håller Svenska Bio, som driver Kosmorama i Kristianstad, fortsatt öppet..

Skånskan - 23 sep 15 kl. 04:00

Att sät­ta knorr på po­li­ti­ker­bio­gra­fin

Opinion Den så kal­la­de ”pig gate” har roat många i Stor­bri­tan­ni­en på se­nas­te ti­den. I en ny­ut­kom­men bio­gra­fi över Da­vid Ca­me­ron be­rät­ta­des det att pre­mi­är­mi­nis­tern un­der sin Ox­ford­tid stop­pa­de pe­ni­sen i ett dött gris­hu­vud, som en del av märk­lig in­vig­nings­ri­tu­al i ett stu­dent­säll­skap i Ox­ford.
Na­tur­ligt­vis har det va­rit ett myc­ket tack­samt ämne att skäm­ta om.

YA - 17 mar 20 kl. 12:57

Bio: Filmstaden stänger alla sina biografer – biografer i sydöst påverkas inte

Sveriges största biografkedja Filmstaden stänger alla sina biografer. Beslutet gäller från och med onsdagen och på obestämd tid..

Skånskan - 19 maj 18 kl. 01:00

Fö­re­gångs­land saknar armé men har eko­pro­fil

Costa Rica är ett li­tet land i Mel­lan­ame­ri­ka som saknar krigs­makt. Det var ef­ter ett in­bör­des­krig 1948 som den cos­ta­ri­cans­ka mi­li­tären av­vecklades. Se­dan dess har landet mitt i en re­gi­on med mi­li­tär­dik­ta­turer, in­bör­des­krig och maf­fia­bru­ta­li­tet lyc­kats ut­vecklas po­si­tivt utan nå­gon armé.

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 17 kl. 16:49

Bio och teater ställer in

Alla SF bios biografer i Stockholmsområdet stängs ikväll, uppger informationschefen Thomas Runfors för TT. – Det gäller även Mall of Scandinavia i Solna, Heron City och i Sickla, av säkerhetsskäl. Vi räknar med att öppna i morgon igen om inget annat h.

UNT - 07 apr 17 kl. 17:01

Bio och teater ställer in

Alla SF bios biografer i Stockholmsområdet stängs ikväll, uppger informationschefen Thomas Runfors för TT..

Blekinge Läns tidning - 07 apr 17 kl. 17:01

Bio och teater ställer in

Alla SF bios biografer i Stockholmsområdet stängs ikväll, uppger informationschefen Thomas Runfors för TT. - Det gäller även Mall of Scandinavia i Solna, Heron City och i Sickla, av säkerhetsskäl. Vi räknar med att öppna i morgon igen om inget annat händer, säger han.

Sydöstran - 07 apr 17 kl. 17:12

Bio och teater ställer in

Alla SF bios biografer i Stockholmsområdet stängs ikväll, uppger informationschefen Thomas Runfors för TT. - Det gäller även Mall of Scandinavia i Solna, Heron City och i Sickla, av säkerhetsskäl. Vi räknar med att öppna i morgon igen om inget annat händer, säger han.

UNT - 17 mar 20 kl. 18:59

Här kan du gå på bio i Uppsala

Filmstadens samtliga biosalonger i Uppsala stängs från och med onsdagen..

Skånskan - 08 maj 19 kl. 01:30

Låt flad­der­möss och fjä­rilar vara kvar

Vart sjätte år rap­por­terar Sverige sta­tusen för 166 arter och 89 na­tur­typer till EU. Detta har ny­li­gen skett. En­dast 20 pro­cent av Sve­ri­ges na­tur­typer och 40 pro­cent av arterna mår bra, resten hotas i nå­gon form.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.