Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 20 January, 07:24

Sydsvenskan - 14 jan 21 kl. 14:00

Tolv fast för mordplaner med gangstertelefonerHärvan växer. På onsdagen greps en 27-åring, misstänkt för grovt vapenbrott..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tolv, fastför , mordplanermed , gangstertelefoner
Helsingborgs Dagblad - 02 jan 12 kl. 13:30

Tolv får sluta på Plastal

Tolv fast anställda får sluta på Plastal i Simrishamn. Orsaken är minskad orderingång från Scania, skriver Ystads Allehanda. I november varslade företagsledningen om att 15 jobb skulle försvinna, men nu blev det alltså efter avslutade förhandlingar aningen färre..

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 14:59

Tolv bussförare fast i razzia

Arkiv: Nelly Herzberg
Tolv busschaufförer åkte fast vid Clemenstorget på tisdagen när polisen i Lund kontrollerade hur bilbälteslagen följdes. - Det var anmärkningsvärt många, säger chefen för Lundapolisens trafikgrupp, Greger Nilsson.
Under den här veckan genomför polisen en nationell trafikinsats med inriktning på användning av bälte och hjälm.

Cornucopia - 17 okt 18 kl. 16:01

Detta krävs på tolv år för att nå 1.5-gradersmålet

För de som fortfarande tror att mänskligheten kan klara 1.5-gradersmålet för klimatförändringarna, dvs reducera CO2-utsläppen med 45% jämfört med 2010 års lägre nivåer än idag till år 2030, så följer här exempel på vad som behöver genomföras på endast tolv år.
Elvafaldiga det här på tolv år.

YLE - 03 mar 16 kl. 06:20

Skiftsarbetare vid UPM i Jakobstad vill ha tolv timmars skift

Skiftespersonalen vid BillerudKorsnäs pappersfabrik och personalen vid Alholmens Kraft i Jakobstad jobbar tolv timmar långa pass och är nöjda med det. Personalen vid UPM:s cellulosafabrik vill pröva på samma sak men fabriksledningen säger nej. Alholmens Kraft började med tolv timmars skiften för skiftesmästarna 2014 och sedan följde den övriga personalen efter.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 20 kl. 13:20

40-åring fälls för mordplaner mot exiliranier

En norsk-iransk man har befunnits skyldig till att – tillsammans med iransk underrättelsetjänst – ha planerat att mörda en iransk flykting i danska Ringsted. Åklagaren yrkar på att han ska få åtta års fängelse. Domstolen i Roskilde slår fast att 40-årin.

YLE - 17 jan 14 kl. 04:01

Ligan som gjorde inbrott i Karis fast

Inbrottstjuvar bröt sig in i tre småhus i Karis under ett par timmar på onsdag kväll men polisen har gripit en liga som sannolikt också gjort inbrotten i Karis. Överlag kan polisen göra snabbare gripanden av främst utländska ligor jämfört med för några år sedan. Inbrottstjuvar bröt sig in i tre småhus i Karis under ett par timmar på onsdag kväll.

YLE - 21 okt 16 kl. 17:10

Slaget efter tolv: "Johaug måste ha vetat att salvan innehöll en anabol steroid"

Ett misstag eller systematiskt fusk? Debatten om fallet Johaug gick het i Slaget efter tolv. HBL-journalisten Marcus Lindqvist sällar sig till de misstäksammas skara som anser att det finns för många öppna frågor för att han skulle godta Johaugs version av det skedda.

YLE - 02 dec 16 kl. 17:14

Slaget efter tolv om stödet för Johaug – Skulle inte ske i Finland

Flera norska skidåkare stöder öppet Therese Johaug efter dopningsbeskedet i höstas. Många har också sagt sig gärna träna med henne under tiden som hon är avstängd.
– Jag tror inte att det skulle vara så är i Finland, säger längdskidåkaren Josefin Sandvik.

Skånskan - 23 dec 19 kl. 14:00

Tidsplan fast för nya Tolvåker

Kävlinge Utbildningsnämnden har fattat beslut om nya Söderparkskolan och tidsplanen för omflyttningar på Tolvåker.
Beslut har fattats att hela Tolvåker ska vara klart 2025. I dag finns två skolor, Söderpark, som är en F-6-skola och Tolvåker, som är en högstadieskola.

Nyhetskanalen - 14 sep 11 kl. 18:39

Total tystnad om mordplaner

Tystnaden är fortfarande kompakt och sekretessen total. Nästan sju timmars häktningsförhandlingar på onsdagen spred inget ljus om vare sig terrorverksamhet eller mordplaner.
.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 11 kl. 08:37

Mordplaner mot Lars Vilks

Det var konstnären Lars Vilks, som bor norr om Höganäs, som var målet för de tre personer som sitter häktade misstänkta för delaktighet i mordplaner efter gripandet i Göteborg, enligt uppgifter i tidningen Metro. Tidningen hänvisar till hemligstämplat material som handlar om olika bevis som lett fram till att de tre männen häktats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.