YLE > Finland

Friday, 15 January, 21:38

YLE - Igår: 13:32

Risto Rappares skapare Sinikka Nopola är dödHon dog till följd av en svår sjukdom..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Rappares, Sinikka Nopola

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Risto, Rappares, skapare, Sinikka, Nopolaär död
BT - 21 apr 11 kl. 08:37

Risto Kokko åter på jobbet

Nästan som om inget hänt...
I går återvände kommunjuristen Risto Kokko till jobbet. Men en hel del har hänt sedan Risto Kokko i november i fjol anmälde den dåliga arbetsmiljön på kommunkansliet till Arbetsmiljöverket.

BT - 17 feb 11 kl. 07:43

Personalchefen i Svenljunga slutar: "Ej kopplat till Risto Kokko"

Svenljunga kommuns personalchef Sonja Mozer Rosell väljer att säga upp sig. ? Jag har en tid varit sugen på att pröva något annat.

YLE - 27 apr 17 kl. 16:00

Månskensbonden och Risto Tammilehto utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två nya utmanare att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Stella Jonasson som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

BT - 04 feb 11 kl. 08:02

Chefen fick gå ? men Risto Kokkokänner sig inte som en vinnare

? Det här är ingen seger för mig även om jag fått rätt i min kritik.
Risto Kokko, avstängd kommunjurist, kommenterar kommunchefens avgång.

BT - 25 feb 11 kl. 10:19

Varslet kvar mot Risto Kokko

Kommunjuristen Risto Kokko sa nej till två årslöner. Så konflikten löstes inte i går. Och han är fortfarande varslad om avsked.

BT - 27 jan 11 kl. 08:56

"Stoppa uppsägningen av Risto Kokko"

Toppchefer i Svenljunga har tjurigt vägrat svara konkret på kommunstyrelsens frågor om varför kommunjuristen Risto Kokko stängts av från sin tjänst. Det hela visar på en målmedveten ?strävan att göra sig av med dugliga medarbetare, menar Anders Fransson.

YLE - 31 mar 15 kl. 12:25

Risto Helin arg på Vasa stad

Risto Helin som är misstänkt för grovt koppleri föreslås stängas ute från politiken medan rättegången pågår. Han protesterar och kallar fullmäktige en "folkdomstol". Helin är indragen i en rättegång som handlar om misstänkt koppleri och organiserad försäljning av sex.

YLE - 17 feb 15 kl. 09:17

Erkännande i Risto Helin-rättegången

Rättegången mot fullmäktigeledamoten Risto Helin och fem andra misstänkta har inletts i Österbottens tingsrätt. Den första som hördes i dag, en kvinna, erkänner sig skyldig till en del av brotten. Kvinnan erkänner en del av de brott hon står åtalad för.

YLE - 24 apr 15 kl. 12:38

Risto Helins dom: sex månader villkorligt för koppleri

Fullmäktigeledamoten Risto Helin i Vasa dömdes till sex månaders villkorligt fängelse för sin andel i det stora kopplerifallet som har behandlats i Österbottens tingsrätt. Domen föll på fredag. Risto Helin har tillsammans med en kvinna stått till tjänst med en lägenhet på Brändö i Vasa som hyrts ut åt prostituerade.

YLE - 13 jul 16 kl. 11:46

Risto Helins framtid i stadsfullmäktige oklar

Domen mot fullmäktigeledamoten Risto Helin i Vasa har nu vuniit laga kraft. Vasa hovrätt dömde i maj Risto Helin till sex månaders villkorligt fängelse för koppleri. När kopplerihärvan som Helin var inblandad i började nystas upp för några år sedan avsattes han från sina förtroedneuppdrag för den tid som rättsprocessen pågår.

YLE - 26 aug 16 kl. 11:56

Risto Helin kan komma tillbaka till Vasafullmäktige

Vasas fullmäktigeordförande Joakim Strand (SFP) välkomnar fullmäktigeledamoten Risto Helin (grupp Helin) tillbaka. – Fullmäktige är ingen domstol, där har han redan fått sin dom, säger Strand. Vasa hovrätt dömde i maj Risto Helin till sex månaders villkorligt fängelse för koppleri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.