Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 18 January, 02:40

Vestmanlands Läns Tidning - 14 jan 21 kl. 13:00

Snart släpps tomter på Skälby: ”Nu har vi gjort rätt”I månadsskiftet släpps 20 tomter på västra Skälby. Tomterna kommer att släppas till fast pris via....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Skälby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart släpps, tomter, SkälbyNu har vi gjort , rätt
YLE - 10 maj 16 kl. 21:25

Inget beslut om Tölby-Vikby området i Korsholm

I Korsholm tar man ännu inget beslut om detaljplaneringen av Tölby-Vikbyområdet. Men något hästsportcentrum i kommunal regi blir det inte. Det finns två alternativa skisser för hur Tölby-Vikby området kunde planeras.

YLE - 03 feb 15 kl. 10:41

Hästsportcentret i Tölby begravt

Hästsportcentret med travbana i Tölby är nu dött och begravet, och under det här året ska Korsholms kommun ta fram en ny detaljplan. Hästnära boende verkar vara modellen. Under sitt möte på måndag kväll enades kommunstyrelsen i Korsholm om att en ny detaljplan ska tas fram för det område som kallas Hästsportcentret.

Corren - 23 jan 13 kl. 20:10

Tomter splittrar block och partier

En mycket god affär för Mjölby kommun eller en mycket dålig. Framtiden får utvisa om beslutet att köpa tomterna i Carlslund var förutseende..

YLE - 21 apr 16 kl. 06:26

Hästsportcentret kan bli bostadsområde i Korsholm

Det planerade hästsportcentret i Tölby-Vikby i Korsholm kan komma att bli bostadsområde. I stället funderar man på att omvandla en gård i Solf till en nerbantad form av hästsportcenter. Nu har man tagit bort ordet sport ur namnet och det man planerar är ett hästcenter.

YLE - 01 okt 14 kl. 11:44

Ny plan för hästsporten i Korsholm

Nu finns det ett nytt förslag på vad det ska bli av det före detta hästsportcentret i Tölby-Vikby. Förslaget är originalet troget men nu finns ingen travbana med i planen. Numera går området under namnet "hästcenter".

Nyan - 04 okt 17 kl. 06:00

Jomala satsar på lekplatser

Lekplatserna i Jomalas bostadsområden är – om det ens finns en lekplats – kanske inte alltid de roligaste. Nu ska det bli ändring på den saken.
I nio av sammanlagt 15 detaljplanerade bostadsområden i Jomala finns det en lekplats.

Corren - 16 jan 14 kl. 16:36

Ny musikdokumentär om Lisa Lystam

Linköpingsfilmaren Gustav Skogens fick upp ögonen för den unga bluessångerskan från Mjölby genom sin pappa. Nu har han gjort en musikdokumentär om Lisa Lystam som släpps på You tube i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.