UNT > Nyheter

Saturday, 16 January, 19:22

UNT - I förrgår: 12:35

Komponentbrist för stora biltillverkareJapanska Subaru ansluter sig nu till den växande skaran biltillverkare som måste dra ned på produktionen till följd av komponentbrist och covid-19-relaterade problem i leverantörsledet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Subaru

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Komponentbristför stora , biltillverkare
DI - 18 mar 11 kl. 07:14

General Motors: Stoppar produktion i USA på grund av komponentbrist

Fordonstillverkaren General Motors kommer nästa vecka att stoppa produktionen vid fabriken Shreveport, Louisiana, där bolaget bygger små pick up-bilar, på grund av den komponentbrist som orsakats av jordbävningen och tsunamin i Japan..

DI - 11 apr 11 kl. 07:47

Komponentbrist stoppar Toyota

Toyota Motor planerar att tillfälligt stoppa produktionen vid sina fabriker i USA, Kanada och Mexiko i fem dagar under perioden 15-25 april, på grund av komponentbrist. Det planerade stoppet kan komma att leda till en produktionsförlust på cirka 35.000 fordon..

DI - 13 apr 11 kl. 16:53

Lugnande besked om Ericssons komponentbrist

I spåren av naturkatastrofen och kärnkraftshaveriet i Japan har en hel del frågor väckts om påverkan på Ericssons affär. För di.se avslöjar försäljningschefen Jan Wäreby att problemet med komponentbrist har hanterats väl..

DI - 17 okt 11 kl. 09:19

Flera biltillverkare drar ned på produktionen

Flera biltillverkare drar ned på produktion och övertid vid sina europeiska fabriker mot bakgrund av försvagad efterfrågan. Det är ytterligare en indikation på att skuldkrisen börjar slå mot den reala ekonomin..

Affärsvärlden - 05 nov 12 kl. 08:17

Asien: Koreanska biltillverkare föll tungt

De asiatiska börserna noterades överlag svagt ned på måndagen. Sydkoreanska biltillverkare föll tungt på besked om underskattad bensinförbrukningsinfo..

SvD - 07 jan 13 kl. 17:29

Världens största biltillverkare är...

Snart är det dags att utse världens största biltillverkare 2012. Medan sluträkningen pågår korar SvD vinnaren..

Sydsvenskan - 20 jun 13 kl. 06:30

Precise Biometrics ingår avtal med biltillverkare

Precise Biometrics tecknar ramavtal med en av Europas största biltillverkare och tar ett steg närmare målet: Stockholmsbörsens Mid Cap-lista 2015..

DI - 26 sep 13 kl. 08:05

Biltillverkare klättrar på prestigefull lista

9 av de 20 högst rankade bolagen i Boston Consulting Groups årliga studie om innovativa företag är biltillverkare, skriver Financial Times..

E24 - 06 nov 13 kl. 08:00

världens största biltillverkare

Japanska Toyota, världens största biltillverkare, höjer sin vinstprognos för helåret i spåren av stark försäljning i USA och en svagare yen..

DI - 07 jan 15 kl. 14:37

Sydkorea bötfäller utländska biltillverkare

Sydkoreas regering har bötfällt fyra utländska biltillverkare för att ha överdrivit bränsleeffektiviteten i sina fordon som sålts i landet. Det uppgav en tjänsteman för ministeriet för handel, industri och energi på onsdagen, rapporterar Yonhap..

Affärsvärlden - 31 jul 15 kl. 14:55

Biltillverkare får böter av spanska myndigheter

Spanska konkurrensmyndigheter har ålagt en rad biltillverkare att betala böter efter att de samarbetat under kartelliknande förhållande, skriver Autonews..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.