UNT > Nyheter

Saturday, 16 January, 19:47

UNT - I förrgår: 12:10

Tio år efter folkresningen: "Kampen fortsätter"Auktoritära ledare föll. Hoppet spirade. Tio år efter folkresningarna i arabvärlden står det dock klart att framtiden inte blev vad demokratiaktivisterna hoppades på. –Men revolutionen är inte död, säger en syrier till TT..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tio, årefter , folkresningen, Kampenfortsätter
SvD - 01 aug 16 kl. 22:00

”Kampen mot aids hotas av bakslag”

Det krävs en kraftansträngning för att minska antalet hiv-infektioner. Under senare år har intres­set legat på broms­mediciner, men de räcker inte för att stoppa aids-epidemin. Utan mer resurser under de närmaste tio år kommer kampen säkerligen att för­loras, skriver professor Dick Durevall..

News55 - 25 jun 20 kl. 13:47

Här sätts militär in i kampen mot viruset

I Australien är smittspridningen längre jämfört med Sverige och totalt har drygt 100 personer avlidit. Det pratas dock om en andra våg och 150 personer har bekräftats vara smittade i veckan. Militär sätts nu in i kampen mot viruset.

Kristianstadsbladet - 12 dec 12 kl. 06:30

Ett klipp för kampen mot cancer

Foto: Tommy Svensson
Frisörsalongen 1A Avenyn firade i?går sitt tioårsjubileum genom att klippa för välgörenhet. De har valt att bidra till kampen mot bröstcancer och skänker därför oavkortat alla pengar de fick in under tisdagen till Rosa bandet.

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 08:02

Kampen om Bergs kyrka fortsätter

Bergs kyrka har nu varit stängd sedan 2009 på grund av problem med mögel. Nu går tio föreningar som engagerat sig i kampen samman för att uppmana beslutsfattare att öppna kyrkan igen.   Det har varit en lång kamp och fortsättningen följer för Bergs kyrka som står stängd.

Posh24 - 20 feb 15 kl. 13:40

Tio års kamp över - Anna Anka förlorar vårdnaden om sin dotter!

Anna Anka och hennes första make, Lou Yeager, har i tio kämpat om vårdnaden av deras gemensamma dotter Elli, idag 12 år gammal. Domstolen har nu dömt till Yeagers fördel.

Lou Yeager säger till Nöjesbladet att han är otroligt lättad över att äntligen släppa den stundtals väldigt smutsiga kampen om Elli.

YLE - 28 jun 15 kl. 19:26

Delad poäng i IFK-kampen – RoPS jagar HJK

Kastriot Kastrati har varit guld värd för HIFK i de två ligamatcher som han har spelat för klubben. I söndagens match gjorde han igen mål när HIFK kryssade mot IFK Mariehamn. HIFK inledde matchen mot IFK Mariehamn mycket starkt men det dröjde till mitten av den andra halvleken innan laget kunde spräcka gästernas nolla.

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 13:05

Kampen mot övervikt sker ofta i ensamhet

Åtta av tio personer med svår fetma kämpar med att gå ner i vikt. Kampen är ofta en ensam och lång resa. Det visar en studie vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg, som följt över 2 000 personer med övervikt i mer än tio år..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 13:05

Kampen mot övervikt sker ofta i ensamhet

Åtta av tio personer med svår fetma kämpar med att gå ner i vikt. Kampen är ofta en ensam och lång resa. Det visar en studie vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg, som följt över 2 000 personer med övervikt i mer än tio år..

Magazin24 - 02 nov 12 kl. 20:54

En konsert för kampen mot cancer

"Spelar för Livet. För de som vunnit kampen. För de som förlorat kampen.

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 16 kl. 21:08

"Viaplay tar upp kampen mot Netflix"

Det är svenskt på scenen och producenten kommer från Karlskoga när Viaplay tar upp kampen mot Netflix. Glenn Lund heter producenten som producerar tio avsnitt av Swedish Dicks.– Det är Viaplays första egna serie och det är ett sätt att ta upp kampen mot Netflix, säger Glenn Lund när han ringer från LA..

Supermiljöbloggen - 06 nov 16 kl. 15:10

Här kan du engagera dig i miljökampen!

Aldrig har miljöfrågorna varit så viktiga som nu. Många kan säkert känna igen sig i känslan av att vilja engagera sig, men att det kan vara svårt att veta exakt var och hur man går tillväga. Voíla, Supermiljöbloggen kommer till undsättning!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.