YLE > Svenskfinland

Saturday, 16 January, 19:28

YLE - I förrgår: 12:11

Chefsöverläkare Peter Nieminen: ”Vi måste vara beredda på att det kan ta hela året innan alla har fått vaccin”Före sommaren kan de flesta i riskgruppen ha fått vaccin..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Peter Nieminen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsöverläkare, Peter, NieminenVi måste vara , bereddapå att , det kan ta hela året innan alla har fått vaccin
YLE - 28 aug 17 kl. 05:28

Jesper Ekelund föreslås bli chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus

På måndag väljs ny chefsöverläkare för Vasa centralsjukhus. Förslaget är medicine doktor Jesper Ekelund, som jobbat som chef för psykiatrin på Roparnäs. Den nya chefsöverläkaren väljs av styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt.

YLE - 28 aug 17 kl. 05:28

Jesper Ekelund blir chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus

På måndagen valde styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt medicine doktor Jesper Ekelund till ny chefsöverläkare för Vasa centralsjukhus. Ekelund är chef för psykiatrin på Roparnäs. Ekelund har alltså jobbat som chef på Roparnäs.

YLE - 07 feb 18 kl. 13:07

Chefsöverläkare svarar på kritik om Vasa centralsjukhus jourkapacitet

Artikeln om Sonja Kurtén-Vartios man som låg länge på Vasa centralsjukhus under julen utan att få träffa en läkare har väckt många reaktioner. Här svarar chefsöverläkare Auvo Rauhala på publikens frågor om bland annat hur jouren sköts under större helger..

DalaDemokraten - 24 jan 14 kl. 16:24

Chefsöverläkare är tveksam till vårdplan

DALARNA/JÄMTLAND Bergwall skall troligtvis övergå till öppen vård i Jämtlands län. Men Sverker Svensson, chefsöverläkare vid Östersunds sjukhus, är tveksamt inställd till.

ÖstersundsPosten - 25 jan 14 kl. 11:13

Chefsöverläkare är tveksam till vårdplan

Sture Bergwall skall troligtvis övergå till öppen vård i Jämtlands län. Men Sverker Svensson, chefsöverläkare vid Östersunds sjukhus, är tveksamt inställd till Bergwalls planerade flytt..

Västerbottens Folkblad - 04 jan 16 kl. 13:29

Tjänstefelet en dyr historia för chefsöverläkare

Polismyndigheten i länet fick inte veta att en patient skrivits ut från den rättspsykiatriska vården. Det kan bli dyrt för en chefsöverläkare. En åklagare i Umeå anser nämligen att det handlar om ett tjänstefel och vill att läkaren ska betala dagsböter på totalt 30.

Dagens Medicin - 01 sep 17 kl. 08:46

Chefsöverläkare bötfälls för flera brott

En chefsöverläkare accepterar strafföreläggande för tjänstefel samt två fall av dataintrång..

YLE - 01 mar 18 kl. 20:40

Autio förslås bli ny chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus

Medicine doktor Reijo Autio föreslås blir ny chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus. Intervjugruppen var enig i sitt förslag..

YLE - 05 mar 18 kl. 12:37

Reijo Autio ny chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus

Medicine doktor Reijo Autio blir ny chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus. Styrelsen var enhällig i sitt val av Autio till tjänsten..

YLE - 02 maj 18 kl. 15:30

Chefsöverläkare i Seinäjoki: "Det blir inget tvåspråkigt sjukhus av oss"

Språket lyftes upp när en delegation från Vasa centralsjukhus hördes av riksdagens social- och hälsovårdsutskott. På plats fanns också Seinäjokis tf chefsöverläkare, som medgav att svenskan i Seinäjoki i bästa fall är hjälplig..

YLE - 26 mar 20 kl. 13:26

Chefsöverläkare vid Vasa centralsjukhus: Inget absolut krav på karantän för nylänningar – men önskvärt

De som lämnar Nyland kan göra klokt i att sätta sig i karantän, även om det inte krävs officiellt, säger Christian Kantola som är chefsöverläkare på Vasa centralsjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.