DI > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 23:32

DI - 14 jan 21 kl. 12:10

Något färre stängda H&M-butiker jämfört med förra veckan
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Något färre, stängda, H&M-butikerjämfört med förra veckan
DI - 09 jul 20 kl. 13:11

Allt färre stängda H&M-butiker

H&M-gruppen har numera bara cirka 240 av sina 5.000 butiker tillfälligt stängda på grund av coronapandemin, mot 350 för knappt två veckor….

Cornucopia - 18 jul 17 kl. 15:01

NetOnNets stängda butiker bra tajmat med kemikalieskatten

NetOnNet Group har slutligen lagt ner Siba-varumärket och samtidigt stängt ner flera butiker. Det är förvånansvärt bra timing med kemikalieskatten, som kommer göra det ännu svårare för hemelektronikbutiker att konkurrera.
Siba i Kungsbacka lades ner.

HBL - 03 jan 14 kl. 09:13

Butikerna stängda på Trettondagen

ÖSTNYLAND. Inga affärer i Östnyland fick undantagstillstånd att hålla affärerna öppna på Trettondagen. I fjol fick bland annat affärerna i Borgå hålla öppet.

HBL - 01 nov 14 kl. 06:08

De flesta butikerna är stängda i dag

Alla helgons dag firas i dag. Största delen av butikerna är stängda, men i vissa regioner har det utfärdats ovanligt många undantagstillstånd.Regionalförvaltningsverket i Lappland uppger att butikerna får vara öppna i många så kallade gränskommuner i Kymmenedalen och i delar av Södra Karelen, Norra Karelen och Lappland.

Cornucopia - 12 okt 18 kl. 11:29

Oklart kring Klarna och jakt

"Jag håller hårt på mina principer, och om de inte passar har jag andra." - Grucho MarxKlarna - känt för att ha som affärsidé att folk inte ska lyckas betala sina skulder - har tydligen etiska riktlinjer, som gör att småbutiker inte får använda tjänstens kortbetalningstjänst till att sälja lagliga vapen med licensgodkännande från polisen. En jakt- och fiskebutik har i dagarna blivit avstängda från tjänsten.

HBL - 06 jan 15 kl. 03:20

Flera år till många lovdagar

Trettondagen avslutar ett helgsjok med rekordmånga lovdagar. Så här lyxigt är det inte alla år. Till exempel 2016 ger jul- och nyårshelgen bara en enda extra ledig dag jämfört med ett vanligt veckoslut.

YLE - 23 dec 15 kl. 05:00

PM inför julen

Butikerna får på julafton hålla öppet från 7 till 12. På juldagen, alltså på fredag, är butikerna stängda. På annandag jul på lördag får butiker som är högst 400 kvadratmeter stora hålla öppet i fyra timmar mellan 8 och 18.

PrivataAffärer - 27 mar 20 kl. 11:25

Hernhag: Fem köpvärda preffar efter raset

Joakim: Tjenare! Tänkte starta en portfölj med bara preffar som ett experiment. Kan du ge tips på fem köpvärda nu efter raset?

YLE - 19 jun 13 kl. 15:24

Midsommar-PM

Midsommarhelgen påverkar kollektivtrafikens tidtabeller och butikernas och bankernas öppettider. Butiker får ha öppet till klockan 12 på midsommarafton på fredag. På midsommardagen är det flesta butikerna stängda med undantag av vissa små butiker och butiker i anslutning till servicestationer.

YLE - 23 dec 13 kl. 09:03

PM för julhelgen

Butikerna får på julafton hålla öppet mellan klockan 7-12. På juldagen är butikerna i huvudsak stängda. På annandag jul får butiker på högst 400 kvadratmeter ha öppet i fyra timmar mellan klockan 8 och 18.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 04:00

Black Fridag - readagen framför andra

Jag tycker om vackra saker. Och vackra saker kan vara mycket: ett par stövlar eller ett smycke, en keramikskål eller en tröja … Vackra saker förgyller helt enkelt vilken trälig tisdag i november som helst. I takt med att jag blivit äldre (och fått bättre ekonomi!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.