Resume > Ekonomi

Sunday, 24 January, 15:55

Resume - 14 jan 21 kl. 11:48

Efter 35 år – nu försvinner JKL:s varumärkeJKL:s skylt plockas ner och en ny, under annat namn, väntas inom kort sitta på fastigheten på Sveavägen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
JKL, Sveavägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter 35 årnu , försvinner, JKL:s, varumärke
Resume - 08 sep 15 kl. 15:00

Därför försvinner Konsum som varumärke

Konsum var Coops äldsta butiksvarumärke, men begreppet "Dyr-Konsum" var också en också en belastning. För Resumé berättar Coops marknadsdirektör Björn Larsson om den nya strategin för marknadsföringen..

SvD - 08 jan 16 kl. 14:00

Motorola försvinner som varumärke

Varumärket Motorola sjunger på sista versen. Märkets ägare, kinesiska Lenovo, avser att i stället sälja telefonerna under två varunamn: Vibe och Moto..

E24 - 07 sep 15 kl. 15:37

Klassiska "Konsum" skrotas som varumärke

Den förlusttyngda dagligvarujätten Coop försöker nu vända utvecklingen genom prissänkningar och en miljardinvestering i butiksnätet. Det klassiska namnet "Konsum" försvinner också..

VA - 22 maj 17 kl. 13:51

Utpressningsmetoden som förstör ditt varumärke

Överbelastningsattacker, ddos-attacker på engelska, har funnits i snart 20 år och inget tyder på att de försvinner.  .

Affärsvärlden - 24 maj 17 kl. 06:30

Utpressningsmetoden som förstör ditt varumärke

Överbelastningsattacker, ddos-attacker på engelska, har funnits i snart 20 år och inget tyder på att de försvinner. Tvärtom blir de både kraftfullare och mer avancerade. Från början var det mest sabotage, men idag är det en metod för utpressning..

Resume - 06 aug 14 kl. 11:38

Bites vd hoppar av när byrån ”försvinner”

Bite PR:s Sverige-vd Christian Lundgren hoppar av när pr-byråns varumärke försvinner i och med sammanslagningen med systerbyrån Text 100. Den senaste tiden har han jobbat med integrationen som bland annat innebär att han förlorar sitt eget jobb. – Det känns lite tudelat, men jag har själv förslagit det här och tror att det blir bättre för både kunder och medarbetare, säger han..

DalaDemokraten - 05 jul 17 kl. 09:37

Nordfront förlorade varumärkeskamp – nu försvinner nazistisk reklam

Nazistiska Nordiska Motståndsrörelsens varumärke Nordfront har förlorat kampen mot det tyska bolaget Nordfrost. Beslutet innebär att det Ludvikabaserade Nordfront inte längre får sprida reklammaterial..

Dalarnas tidningar - 05 jul 17 kl. 09:37

Nordfront förlorade varumärkeskamp – nu försvinner nazistisk reklam

Nazistiska Nordiska Motståndsrörelsens varumärke Nordfront har förlorat kampen mot det tyska bolaget Nordfrost. Beslutet innebär att det Ludvikabaserade Nordfront inte längre får sprida reklammaterial..

YLE - 03 sep 13 kl. 10:20

"Vilken skam att det blev så här"

Känslorna på stan i Helsingfors centrum gick höga i morse efter att dagens chocknyhet om Nokias mobilverksamhet kablades ut. En synd och en skam, sade en äldre dam utanför Stockmann. Taxichauffören säger sig genast ha sett på Nokiavd:n Stephen Elop vilket typ det är fråga om Elop blev Eflopp, säger han lakoniskt.

Uppsalanyheter.se - 06 apr 15 kl. 08:10

Antalet nybildade efternamn i Uppsala relativt lågt

Under den senaste 20-årsperioden – lika lång tid som internet har varit tillgängligt för allmänheten - har Patent- och registreringsverket (PRV) haft en dubblering av inkommande ansökningar för nybildade efternamn.Under den senaste 20-årsperioden – lika lång tid som internet har varit tillgängligt för allmänheten - har Patent- och registreringsverket (PRV) haft en dubblering av inkommande ansökningar för nybildade efternamn.   År 1994 skapade sig 846 personer ett nybildat efternamn.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 07:30

Även korven skapar image

Med rätt varumärke kostar plagg A dubbelt som mycket som egentligen likvärdiga plagg B.Samma trick får oss att betala mer för livsmedel. Detta oavsett korvens eller pastans kvalitet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.