YLE > Finland

Monday, 18 January, 01:56

YLE - 14 jan 21 kl. 09:02

Coronaepidemin verkar ha stannat upp men oron för det muterade viruset är stor - nu skärps gränskontrollernaAlla som reser över gränsen ska testas..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronaepidemin, verkarha , stannatupp men , oronför det , muterade viruset är stor nu skärps gränskontrollerna
Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:47

270 miljoner för att möta coronaepidemin

Skåne Alliansen i Region Skåne vill omfördela 270 miljoner kronor för att möta effekterna av coronaviruset i den skånska hälso- och sjukvården.Summan motsvarar regionens andel av de välfärdsmiljarder, som regeringen anslog i tilläggsbudgeten för sjukvården i landet.
Allianspartierna fick igenom sitt initiativ med stöd av SD i regionstyrelsen, som ska an tas av regionfullmäktige i april.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 07:00

Så påverkar oron i världen resandet

”Svenskarna reser mer, men väljer trygga klassiker kring Medelhavet till följd av oroligheterna i världen. Det gör länder som Grekland, Spanien, Cypern och Kroatien till stora vinnare i sommar medan Turkiet tappar, säger Karin Starkman Ahlstedt, pr- och kommunikationsansvarig Ticket Privatresor. Tickets Sifo-undersökning visar att 59 procent av svenskarna säger att oroligheter påverkar deras resande jämfört med 49 procent för ett år sedan.

YLE - 05 apr 20 kl. 09:55

Oron bland blivande mammor och pappor enorm - sjukhusens restriktioner ifrågasätts på sociala medier

Bland många blivande föderskor är upprördheten stor över de restriktioner som universitetscentralsjukhusen har gått inför på grund av coronaepidemin..

Expressen - 31 maj 11 kl. 12:01

EHEC-smittan har inte stannat av

"Mycket stort och mycket allvarligt". Så kallar Världshälsoorganisationen, WHO, ehec-utbrottet som fortsätter att skörda nya dödsoffer. Hittills har 14 personer avlidit i Tyskland och över tusen personer kämpar med smittan.

DI - 01 aug 11 kl. 12:05

Räntor & valutor: Oron dämpad av USA-uppgörelse

Europeiska stabiliseras på måndagsförmiddagen efter en uppgång i morgonens handel på lättnad över att amerikanska politiker till slut, under galgen, verkar ha enats om en budgetkompromiss. Uppgörelsen ökar riskaptiten något, men verkar inte ha undanröjt oron för en nedgradering av USA:s kreditbetyg..

BT - 19 sep 14 kl. 10:15

Oron lättar efter skotskt nej

Pundet stärks och Londonbörsen stiger efter att skottarna sagt nej i folkomröstningen om självständighet. Nu lättar även oron kring kraven på självständighet i Katalonien, och Madridbörsen lyfter.- Vid ett ja hade vi kastats in i en osäkerhet med politiska förhandlingar.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 04:00

Oron bryter igenom i sagorna

Nina Bondesson fyller bilderna med figurer, detaljer, föremål och långa texter, som inte förklarar, men får tankarna att snurra. I salen intill härskar stillhet. Anna Ekmans fotografier blir nästan överröstade av Bondesson, tills jag upptäcker de halvt dolda kroppsdelarna i landskapens dramatiska ljusdunkel.

DI - 15 dec 17 kl. 17:19

Väljarbarometer: Nedgång för SD verkar ha stannat av

Sverigedemokraternas nedgång i opinionen under hösten ser ut att ha stannat av..

IDG - 22 maj 18 kl. 11:34

Övergången till ipv6 har stannat av


En analys av övergång till ipv6 visar att det är svårt att peka på enskilda avgörande faktorer för varför den stannat av. Men det verkar i alla fall som att det går snabbare i rika länder..

Supermiljöbloggen - 27 apr 17 kl. 18:23

Peak bilutsläpp verkar vara passerad – men nu behöver vi gasa

Utvecklingen mot fossiloberoende fordonsflotta går för långsamt. Det behövs politiska styrmedel, riktat mot ett förändrat beteende. Målet om fossiloberoende fordonsflotta till 2030 ligger i riskzonen.

HBL - 19 sep 13 kl. 07:00

Barn påverkar mammors och pappors karriär olika

Kvinnor och män är inte jämställda i arbetslivet efter att de fått sitt första barn. Kvinnan är när hennes första barn föds mer sannolikt visstidsanställd och tjänar sannolikt mindre än mannen. Efter barnet är kvinnans karriärutveckling mer osäker än mannens.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.