DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 20:08

DI - 14 jan 21 kl. 10:28

Experten: Vaccineringen avgör takten i återhämtningen
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Vaccineringen, avgör, takteni , återhämtningen
YLE - 03 maj 16 kl. 16:43

Här pumpar man liv till takten av Bee Gees

På måndag inleds en hjärt- och lungvecka i Vasa men på tisdagen tjuvstartade veckan med att en grupp studerande samtidigt demonstrerade tryckåterupplivning på dockor vid torget. Under två minuter visade studerande vid Novia och VAMK i Vasa hur man gör, medan Bee Gees-låten Staying alive angav takten. - Att göra en återupplivning är extremt enkelt och väldigt rätlinjigt.

Cornucopia - 30 nov 16 kl. 13:37

MUST: Östersjön är Ryssland huvudanfallsriktning - det är här avgörandet kommer stå

På den pågående konferensen Försvarsföretagsdagarna framträdde igår den militära underrättelsetjänsten och förklarade att Östersjöområdet är Rysslands huvudanfallsriktning mot väst och att avgörandet för det framtida kriget kommer stå här direkt i vårt närområde. Samtidigt hotade Kreml Ukraina med fullt krig igår om Ukraina övar på sin egen mark och Ryssland har nu satt upp två nya motoriserade divisioner vid gränsen till Vitryssland och Ukraina. Ryssland har också flyttat 800 miljarder rubel till sin sk hemliga svarta budget för att låtsas minska försvarsanslagen.

YLE - 03 mar 15 kl. 19:41

Jokerit vann igen - kan avgöra hemma

Jokerit lämnade ingenting åt slumpen då man avfärdade Dynamo Minsk två kvällar i rad. På tisdagskvällen slog Jokerit värdarna med 2-1. Dynamo Minsk öppnade målskyttet genom Lukas Krajicek men därefter var det Jokerits kväll.

YA - 16 apr 13 kl. 04:00

Öka takten, Borg

Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX
Prognoser avgör inte Sveriges framtida arbetsmarknad. Det gör investeringar i infrastruktur och marknadsvänliga reformer.
Han har fått skäll för att vara överoptimistisk i sina prognoser, finansminister Anders Borg (M).

Cornucopia - 02 aug 14 kl. 13:33

DAX 9000 - avgörande gräns för vändning eller börskrasch?

Det tyska börsindexet DAX föll hårt med 2.1% igår, under hög volym, och ökar takten i nedgången. Indexet har nu fallit ganska exakt 4% sedan stängningen i onsdags och närmar sig alarmerande snabbt möjliga stödnivåer runt 9 000.

Barometern - 09 sep 14 kl. 07:19

Bygg fler bostäder och öka takten

Under lång tid har Sverige investerat för lite i nya bostäder. Tillsammans med ökande inflyttning till storstäderna har detta lett till bostadsbrist i ett stort antal kommuner. Bristen på bostäder försvårar för människor att flytta till nya jobb och hindrar unga att ta steget in i vuxenvärlden genom att flytta hemifrån.

SVT - 27 jul 20 kl. 06:50

Allt färre migrationsmål avgörs – tusentals fast i asylprocessen

Migrationsdomstolarna har under vårens coronakris mer än halva takten i sina förhandlingar av asylfall jämfört med tidigare år. Nu tvingas tusentals vänta ännu längre, trots att domstolarna har asylfall från Migrationsverket ända sedan 2015 som inte är avgjorda än..

Supermiljöbloggen - 20 okt 16 kl. 07:20

”Att kritiskt granskas är inte alltid skönt – men väldigt viktigt”

"Min förhoppning och förväntan är att vi kan påverka näringslivet att öka takten i hållbarhetsarbetet", skriver Amanda Jackson, Koncernhållbarhetschef på Swedbank, idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Banksektorn skulle kunna liknas vid ett finansiellt blodomlopp som gör det möjligt för företag att utveckla, bygga upp eller globalisera sin verksamhet. Detta är självklart positivt, men det medför också ett ansvar att vara en långsiktigt hållbar och ansvarsfull partner i en värld som förändras och där intressenternas krav på ansvar och hållbarhet ökar i en allt högre takt.

Cornucopia - 24 nov 16 kl. 12:35

Anders Ygeman accepterar polisens totala kollaps - avser inte göra något

Inrikesminister Anders Ygeman (s) accepterar polisens totala kollaps och säger nu att det kommer bli ännu värre nästa år. Hans och regeringens åtgärder är dock inga alls utan han har fortsatt förtroende för högsta polisledningen. I verkligheten är det dags att Ygeman tar sitt ansvar och dels sparkar hela högsta polisledningen samt avgår själv.

BT - 27 jul 12 kl. 08:53

Metal Allstars+Borås=sant

Hur ska man egentligen recensera ett coverband? Låtarna som spelas är hits allihop, ibland uttjatade. Det blir svårt att inte jämföra med originalet och i gör man det, ja då är det oftast inte svårt att avgöra matchen.

Alliansfritt Sverige - 22 sep 12 kl. 12:12

Med Lööf har C tappat 202 väljare om dagen

OPINIONSRAS. Centerpartiet har sedan man tillsammans med övriga allianspartier vann valet 2006 lidit av en närmast kronisk kräftgång i väljaropinionen. För lite drygt ett år sedan valde Centerns dåvarande partiledare Maud Olofsson att avgå och de tre kandidaterna som kämpade om att ta över på posten som partiledare tävlade i överbudspolitik vad gällde det framtida väljarstödet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.