SVT > Inrikes

Saturday, 16 January, 18:29

SVT - I förrgår: 11:01

Elisabeth Marmorstein om läget i inrikespolitikenRiskerar KD att göra L och MP sällskap kring fyraprocentstrecket? Hur gick det för Isabella Lövin i hennes sista partiledardebatt, och för Nooshi Dadgostars i hennes första? Och vilka blir de inrikespolitiska konfliktlinjerna 2021?.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Marmorstein, KD, MP, Isabella Lövin, Nooshi Dadgostars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elisabeth, Marmorsteinom , lägeti , inrikespolitiken
SVT - 12 nov 18 kl. 11:18

SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein: ”Tonläget har höjts”

Tilliten mellan partierna är skadad, och Jan Björklund (L) litar inte på att Moderaterna kommer att förhandla med Sverigedemokraterna om regeringsmakten hänger på det. Det menar SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein. – Tonläget har höjts vilket är ovanligt i Alliansen, säger hon..

SVT - 12 nov 18 kl. 11:47

Elisabeth Marmorstein: Tio frågor och svar om det politiska läget just nu

– Tonläget har höjts vilket är ovanligt i Alliansen, säger SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein efter Ulf Kristerssons (M) besked att han vill bilda regering med KD. Varför vill Moderaterna inte att Annie Lööf ska få sonderingsuppdraget? Vad händer efter ett nyval om partierna fortfarande inte kan enas?

SVT - 29 nov 18 kl. 17:58

7 frågor och svar med Elisabeth Marmorstein om det politiska läget just nu

Kan talmannen hoppa av sitt uppdrag? Kommer S kunna acceptera L och C:s hårda krav? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på frågor om hur det politiska läget ser ut just nu..

SVT - 03 sep 18 kl. 21:36

Elisabeth Marmorstein: Ovanligt frän attack

I går kom ett hårt påhopp från Sverigedemokraterna som anklagade Socialdemokraterna för att ljuga. Men S står i dag fast vid sina uttalanden  – och det gör Sverigedemokraterna också. Hör SVT:s politkreporter Elisabeth Marmorstein om det hårda tonläget i debatten..

SVT - 22 aug 19 kl. 13:02

Elisabeth Marmorstein inför Harpsund: Finansministern kommer att vara mindre stram

I dag samlas regeringen i statsministerns residens i Harpsund, utanför Flen. Där ska finansminister Magdalena Andersson redogöra för det ekonomiska läget och förutsättningarna för budgeten 2020. – Hon kommer vara mindre stram än tidigare, men hon kommer inte vara så expansiv som många ekonomer efterlyser, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i Morgonstudion..

SVT - 19 sep 19 kl. 06:25

Ställ dina frågor till Elisabeth Marmorstein

Hur ser det politiska läget ut inför hösten? Vad innebär förslagen som presenterades i höstbudgeten i går? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på tittarnas frågor med start 16.

SVT - 13 dec 18 kl. 12:08

SVT:s Elisabeth Marmorstein svarar på läsarnas frågor

Snart har 100 dagar gått sedan valet, men det politiska läget verkar mer låst än på länge. Vad händer härnäst? Klockan 15.

SVT - 13 feb 20 kl. 11:34

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om det politiska läget

Vänsterpartiet ska välja en ny partiledare och i nuläget ser stödet för Nooshi Dadgostar ut att vara kompakt. Hur påverkar partiledarvalet i Vänsterpartiet inrikespolitiken och hur är läget i övrigt efter en turbulent tid för regeringen? Ställ dina frågor till SVT:s Elisabeth Marmorstein och få svar i direktsändning..

SVT - 23 apr 20 kl. 08:37

Marmorstein svarar: Så påverkar coronautbrottet politiken

Coronautbrottet har helt ritat om kartan för svensk inrikespolitik – från konfrontation till samförstånd i stora delar. Heta frågor som brott och migration har helt sjunkit undan och allt handlar nu om att bekämpa coronakrisens effekter för vård och ekonomi. Hur påverkar det här opinionen och det politiska läget?

SVT - 15 nov 18 kl. 10:30

Marmorstein svarar på dina frågor om läget i politiken

Mer än två månader efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor om läget i politiken..

SVT - 17 jan 19 kl. 11:16

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Efter en lång turbulent höst har Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet bestämt sig för att släppa fram en S-MP-regering. Vad kan vi förvänta oss i politiken framöver? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein reder ut alla frågetecken i Marmorstein svarar på svt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.