Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 24 January, 15:37

Dagens Media - 14 jan 21 kl. 10:49

Trots pandemin: Reklamfestivalen i Cannes ska anordnas som vanligt i juniVärldens största reklamfestival Cannes Lions ställdes in förra året med anledning av pandemin. Men i juni ska den arrangeras i vanlig ordning är beskedet nu..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Cannes, Cannes Lions

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots pandemin, Reklamfestivaleni , Cannesska , anordnassom , vanligt, i juni
Resume - 10 jun 14 kl. 13:35

Så många brassar nobbar Cannes under Fotbolls-VM


På torsdag inleds Fotbolls-VM i Brasilien. Tjugo procent av Brasiliens representanter under reklamfestivalen Cannes Lions. Tävlingsledningen anser att bortfallet inte beror på evenemangskrocken.

Resume - 24 feb 15 kl. 11:02

Cannes Lions: Skicka hit dina sämsta medarbetare

Reklamfestivalen Cannes Lions brukar vara vikt för byråerna främsta talanger. Men festivalen uppmanar dem nu att tänka tvärt om. Budskapet i den nya kampanjen lyder: Ett delegatpass är billigare än ett avgångsvederlag..

Resume - 03 mar 15 kl. 10:00

Cannes Lions prisar insatser för jämställdhet

Med start i år kommer reklamfestivalen Cannes Lions belöna insatser som motverkar den sned könsfördelning med den nya kategorin Glaslejonet. Överskottet av intäkterna kommer att bidra med att skapa mer könsneutral kommunikation..

Dagens Media - 14 nov 17 kl. 07:48

Cannes Lions kortas till 5 dagar

Reklamfestivalen Cannes Lions förändras radikalt nästa år..

Resume - 13 jun 14 kl. 14:32

Så mycket betalar svenska byråerna för att tävla i Cannes

Svenska byråerna har sammanlagt betalat 362 920 euro, drygt tre miljoner kronor, för de 642 inskickade bidragen till Cannes Lions. I år drar reklamfestivalen in omkring 187 miljoner kronor och det bara i intäkter för tävlingsbidragen..

DI - 22 jun 16 kl. 16:45

Svenska studenter prisades i Cannes

För tredje året i rad koras kommunikationsskolan Berghs till årets bästa skola i den internationella studenttävlingen ”Future Lions”. ”Det känns helt fantastiskt”, säger skolans vd Camilla Wallander som tar emot priset under reklamfestivalen i Cannes..

DN - 19 mar 20 kl. 23:04

Nicholas Wennö: Pandemin stänger filmvärldens mest galna och magiska mötesplats i Cannes

Inför det mörka hotet från Coronaepidemin hade Cannes filmfestival inget annat val än att ställa in i maj. .

Skånskan - 24 maj 19 kl. 14:05

Positiva toner i Cannes

Tidningens filmkritiker Ingela Brovik rapporterar från filmfestivalen i Cannes som avslutas lördag 25 maj.På lördagen utses vinnaren av Guldpalmen i Cannes. Följande filmer är nominerade:
The dead don’t die, Jim Jarmusch
Pain and glory, Pedro Almodóvar
The traitor, Marco Bellocchio
The wild goose lake, Diao Yinan
Parasite, Bong Joon-ho
Young Ahmed, Jean-Pierre Dardenne & Luc Dardenne
Oh mercy!

Skånskan - 24 maj 17 kl. 19:00

Glad Östlund på Cannes röda matta

Filmfestival
Tidningens filmkritiker Ingela Brovik rapporterar från den 70-årsjubilerande filmfestivalen i Cannes som avslutas nu i helgen: ERWP.fif(0)Cannes lördag kväll den 20 maj och en hysterisk folkmassa utanför festivalpalatset där alla vill få en skymt av Ruben Östlund och hans team på den röda mattan. Östlund har varit i Cannes tidigare – med De ofrivilliga, Play och med Turist som 2014 vann juryns pris i programmet Un certain regard.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 14 kl. 16:01

Sorg i Cannes efter Bendjellouls död

Filmfestivalen i Cannes inleddes i sorgens tecken på onsdagen när budet om Malik Bendjellouls död nådde den franska Riverian.
- Det är otroligt sorgligt, säger Nicole Kidman, på plats i Cannes för att lansera sin nya film "Grace of Monaco".Hennes motspelare Tim Roth berättade att han läst om nyheten på morgonen.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 16:01

Sorg i Cannes efter Bendjellouls död

Filmfestivalen i Cannes inleddes i sorgens tecken på onsdagen när budet om Malik Bendjellouls död nådde den franska Riverian.
- Det är otroligt sorgligt, säger Nicole Kidman, på plats i Cannes för att lansera sin nya film "Grace of Monaco".Hennes motspelare Tim Roth berättade att han läst om nyheten på morgonen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.