SVT > Kultur

Saturday, 16 January, 19:55

SVT - I förrgår: 10:42

Skådespelerskan Mona Malm är dödSkådespelaren Mona Malm har avlidit, uppger sonen för TT. Hon blev 86 år gammal..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mona Malm, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skådespelerskan, Mona, Malmär död
Sydsvenskan - 27 jun 15 kl. 16:46

Familjärt snack med Mona Malm

Skådespelerskan Mona Malms sommarprat spelades in i hennes lägenhet i Gamla Stan.
.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 15 kl. 04:00

Mona Malm njuter av vardagen

Efter nästan 70 år som skådespelare tyckte Mona Malm att det fick räcka. Nu njuter hon av att för första gången ha ett vardagsliv. Men det händer att hon saknar den sociala samvaro som teatern gav.

NT - 14 mar 13 kl. 13:10

Hedersstipendium till Mona Malm

Mona Malm, Lasse Berghagen och Sylvia Ingemarsdotter, professor i bildproduktion och Ingmar Bergmans tidigare filmklippare, har alla tre utsetts till hedersstipendiater av Anders Sandrews stiftelse. De får 100 000 kronor vardera..

Västerbottens Folkblad - 14 mar 13 kl. 13:12

Hedersstipendium till Mona Malm

Mona Malm, Lasse Berghagen och Sylvia Ingemarsdotter, professor i bildproduktion och Ingmar Bergmans tidigare filmklippare, har alla tre utsetts till hedersstipendiater av Anders Sandrews stiftelse. [...].

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 16:28

Mona Malm är mer hemma framför kameran än på scen

Efter nästan sjuttio år som skådespelare tyckte Mona Malm att det fick räcka. Nu njuter hon för första gången av att ha ett vardagsliv. Men det händer att hon saknar den sociala samvaro som teatern gav..

SvD - 27 jun 15 kl. 14:30

Mona Malm vägrar vara smal och snäll

Mona Malm ser tillbaka på 75 år på scenen och slåss för rätten att välja midjemått. Lars Ring har lyssnat på en en scenkonstnär som talar ut..

GöteborgsPosten - 28 jun 15 kl. 09:25

Sommar i P1 27/6 Mona Malm

Om att både sakna och finna gemenskap handlar Mona Malms trygga Sommarprat..

Sydsvenskan - 05 maj 16 kl. 09:47

Olle Lönnaeus: Den psykologiska gåtan Mona Sahlin

Alla seriösa bedömare är överens om att Mona Sahlin gjort ett bra jobb som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.Därför blir den psykologiska gåtan desto svårare: Varför sabbar hon än en gång sin karriär genom trassliga privata affärer?Ännu fattas avgörande pusselbitar.

Sydsvenskan - 20 apr 16 kl. 16:47

Olle Lönnaeus: Hade Malmö kunnat förhindra att Osama Krayem blev terrorist?

Samma dag som en åklagare i Belgien officiellt bekräftar att 23-årige Osama Krayem inte bara är misstänkt för terrordådet i Bryssel – utan också för massmordet i Paris i november – håller Mona Sahlin ett föredrag på högskolan i Malmö.Ämnet är våldsbejakande extremism.Som nationell samordnare har Sahlin riktat hård kritik mot just Malmö kommun för att man förnekat problemet med jihadism.

Skånskan - 27 jul 16 kl. 17:21

Från allsång på Skansen till Malmö

Nöje
Komikern Josefin ”Jossan” Johansson debuterade i SVT-programmet Allsång på Skansen för en dryg vecka sedan.
I morgon torsdag leder hon Girls gone allsång med bandet The Mona Lisas i Folkets park i Malmö. Gäster är Arja Saijonmaa och Malmösångerskan Feivel.

Sydsvenskan - 10 apr 16 kl. 20:22

Malmö kritiseras av Mona Sahlin

Den svenske 23-åringen som sitter häktad i Belgien, misstänkt för delaktighet i terrordåden i Bryssel den 22 mars, är född och uppvuxen i Malmö. Nu riktar Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, kritik mot Malmö, som hon anser alltför länge har blundat för hoten från jihadismen och i stället fokuserat på högerextrema kretsar.— Det finns inga kommuner som kan garantera att ingen invånare kommer att åka för att ansluta sig till en terrorrörelse, men Malmö hör till de kommuner som borde ha en handlingsplan och en strategi, säger hon till SVT Nyheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.