SVT > Sport

Saturday, 16 January, 19:35

SVT - I förrgår: 10:37

Japansk minister: OS kan ställas inSommar-OS i Tokyo har redan skjutits upp ett år. Därefter har singalerna varit klara: Det kommer att avgöras sommaren 2021. Men nu öppnar regeringen för att spelen kan ställas in. – Allt är möjligt, säger lagstiftningsministern Taro Kono..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
OS, Tokyo, Taro Kono

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Japansk, ministerOS kan , ställasin
Helsingborgs Dagblad - 21 jan 13 kl. 12:38

Japansk minister vill dö snabbt

Japans finansminister har hamnat i blåsväder efter ett uttalande om att sjuka äldre borde tillåtas "skynda sig att dö". Taro Aso själv har gett instruktioner om att han inte ska hållas vid liv på konstgjord väg, och sade sig "inte kunna sova" av tanken på livsuppehållande vård som bekostas med allmänna medel. ?

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 12:34

Japansk minister vill dö snabbt


Japans finansminister har hamnat i blåsväder efter ett uttalande om att sjuka äldre borde tillåtas "skynda sig att dö".Taro Aso själv har gett instruktioner om att han inte ska hållas vid liv på konstgjord väg, och sade sig "inte kunna sova" av tanken på livsuppehållande vård som bekostas med allmänna medel. - Jag behöver inte sådan vård.

YLE - 08 nov 12 kl. 12:51

Arg miljöminister besökte Talvivaara

Missnöjet med Talvivaaragruvan är enormt bland invånarna i Sotkamo och Kajana och speciellt bland markägarna, rapporterar Svenska Yles reporter som posterade sig vid gruvans huvudingång på torsdagen. Markägare och miljöaktivister hade samlats för att demonstrera. Miljöminister Ville Niinistö (Gröna) besökte gruvan och vill ha en utredning av hur den lokala NTM-centralen agerat.

Skånskan - 12 aug 18 kl. 16:42

Karolina Skog – miljöminister u p a

Vad säger hon? blir min reaktion när jag läser en intervju med miljöminister Karolina Skog i Kvällposten/Expressen. För det är verkligen märkliga och smått sensationella uttalanden landets främste miljöpolitiker gör.

Kristianstadsbladet - 09 jan 13 kl. 13:23

Minister öppnar för "riskbiljetter"

Tågresenärer skulle kunna få veta vilka tåg som ställs in först om oväder slår till, funderar infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd. Och varför inte kunna köpa billigare biljetter till dem?
Trafikverket och tågoperatörerna har en i förväg uppgjord plan över vilka tåg som i första hand ska ställas in vid svårt väder eller andra problem.

BT - 24 jul 12 kl. 16:20

EU-minister besviken över Rumänien

En folkomröstning i Rumänien i helgen ska bestämma om den avsatte presidenten Traian Basescu ska ställas inför riksrätt. EU-minister Birgitta Ohlsson oroas över rumänska regeringens hantering av ärendet och andra demokratifrågor.
- Jag är oerhört besviken och oroad över att en regering agerar på det här sättet, säger Ohlsson.

BT - 29 maj 13 kl. 21:30

Minister invigde Sjuhäradsrundan

Transportansvariga ministern Catharina Elmsäter-Svärd (M) cyklade i sällskap med en hel klunga barn igår igång den 15 mil långa Sjuhäradsrundan som invigdes med pompa och ståt i lilla Dalsjöfors. ? Vi ska inte ha någon trängselskatt på cykelleder, skämtade ministern.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 11:19

Två dog i japansk tryckkammare


En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier.Det var i söndags som de två hittades livlösa inne i kammaren, vars dörr skulle ha öppnats automatiskt efter 45 minuter om allt fungerat som det skulle. Dödsorsaken kunde inte fastställas omedelbart, och polis har inlett en utredning av händelsen.

BT - 29 sep 14 kl. 11:19

Två dog i japansk tryckkammare

En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier. Det var i söndags som de två hittades livlösa inne i kammaren, vars dörr skulle ha öppnats automatiskt efter 45 minuter om allt fungerat som det skulle. Dödsorsaken kunde inte fastställas omedelbart, och polis har inlett en utredning av händelsen.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 14 kl. 11:21

Två dog i japansk tryckkammare

En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier. Det var i söndags som de två hittades livlösa inne i kammaren, vars dörr skulle ha öppnats automatiskt efter 45 minuter om allt fungerat som det skulle. Dödsorsaken kunde inte fastställas omedelbart, och polis har inlett en utredning av händelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Textilresa förde japansk konstnär till Sverige

Två bohusläningar och en Japanfödd göteborgska kommer på lördag att ha vernissage på Dalslands konstmuseum. Det kommer bland annat att ställas ut foto, måleri och textil..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.