YLE > Sport

Monday, 18 January, 02:18

YLE - 14 jan 21 kl. 10:46

På tv idag: Svåra förhållanden att vänta i damsprinten i Oberhof – vem prickar tavlorna i snöfallet?Vädret bjuder garanterat på överraskningar i Oberhof..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Oberhof

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: På tv idag, Svåra, förhållandenatt , väntai , damsprinten, i Oberhof vem prickar tavlorna i snöfallet
Cornucopia - 28 nov 13 kl. 11:16

Lånta fjädrar - omfattande fel i SOU 2013:78

I dagarna presentades rapporten Överskuldsättningen i kreditsamhället, som förklarar att det inte existerar några som helst problem med bostadslånen och att bara 2.5% av svenskarna har skulder över ca 1.8 MSEK.

Alliansfritt Sverige - 02 aug 14 kl. 13:39

Missförhållanden tycks vara en central del av Attendos affärsidé

 Det går helt uppenbart att skriva hur mycket som helst om Attendo. Helsingborgs Dagblad har idag flera uppslag om uppenbara brister hos Attendo. Låt oss gå igenom dem en i taget.

YLE - 07 mar 16 kl. 15:22

Landslagstränaren: “Ingen annan trupp på den här nivån har så usla träningsförhållanden.”

För en vecka sen inleddes årets världscup i rytmisk gymnastik i Esbo. Tävlingen var lyckad och tävlingsarenan av toppklass. Men i vardagen lämnar gymnasternas träningsförhållanden mycket övrigt att önska.

Världen Idag - 03 apr 19 kl. 13:48

Ultra-ortodoxa judar lever längre

En undersökning som publicerades i förra veckan av Taub-centret på Ben Gurion-universitetet bevisade vad man tidigare har trott; livslängden bland ultraortodoxa judar är mycket längre än vad man skulle kunna förvänta sig. Förväntad livslängd hos en sektion av befolkningen beror på socio-ekonomiska förhållanden, och eftersom de ultra-ortodoxa lever under mycket begränsade omständigheter borde det vara mer naturligt att deras livslängd är kortare. Undersökningar har däremot visat att bara 18,7 procent av de ultraortodoxa led av hälsoproblem, medan procentandelen för andra sektorer i befolkningen var det dubbla eller mer.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Cornucopia - 15 sep 15 kl. 11:58

Läsarfråga: För sent att hoppa på bostadsbubblan nu?

Bostadsbubblan och bostadsmarknaden lockar och pockar på de som sitter med hyresrätter. Samtidigt lockar banker och bekanta med att räntan kommer vara låg länge och med amorteringsfrihet. En läsare undrar hur vederbörande ska göra.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Cornucopia - 30 okt 13 kl. 07:33

När kräver svenska slavarbetande och tvångsutbildade värnpliktiga upprättelse?

Genom tiderna har olika grupper behandlats ovärdigt och kränkande, men i enlighet med svensk lag. Tvångssteriliseringar, barnhemsbarnen mm. Men den största gruppen som kränkts är förstås idag fortfarande levande miljontals vuxna män som tvångsutbildats och använts som slavarbetskraft under den sk värnplikten.

Cornucopia - 22 jan 20 kl. 08:29

Läsarfråga: Hur investera 20 MSEK efter företagarexit?

En bloggläsare har sålt sitt företag och sitter nu med runt 20 MSEK i privata och skattade pengar, och i övrigt skuldfri. Hur ska läsaren investera pengarna?
Läsarfoto.

YLE - 05 feb 13 kl. 19:46

En mammut utan like

Han är född på samma dag som Johan Ludvig Runeberg, Vivica Bandler och Lars Huldén, han har blivit utsedd till såväl Finlands sexigaste man som årets vänsterhänta person, han är en person som verkar väcka hela känsloregistret till livs ? det finns dom som avskyr honom, det finns dom som avundas honom och det finns dom som avgudar honom ? vi talar givetvis om Jörn Donner, 80 år idag.

Ekonomistas - 25 sep 17 kl. 08:37

Finansinspektionens argument för förslaget om skärpt amorteringskrav håller inte: (1) Räntekänsligheten

Finansinspektionens (FI) har, trots att den bedömer ”att de finansiella stabilitetsriskerna kopplade till hushållens skulder är relativt små”, föreslagit ett skärpt amorteringskrav för hushåll med höga skuldkvoter (skuld i förhållande till disponibel inkomst) (se FI:s remisspromemoria). FI motiverar istället sitt förslag med två något speciella argument. För det första skulle hushåll med höga skuldkvoter kunna komma att minska sin konsumtion kraftigt om räntorna stiger, vilket i sin tur skulle kunna förstärka en konjunktur nedgång.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.