Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 18 January, 01:26

Vestmanlands Läns Tidning - 14 jan 21 kl. 10:29

Insändare: Rektorer – dags att vaknaPå mitt barns skola så har man inte gjort tillräckligt för att förhindra smittspridningen av....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Rektorer, dagsatt , vakna
UT - 25 okt 19 kl. 01:00

Insändare: Skillnad på SD och andra

I en insändare i UT 19 oktober, i ett svar på Göran Anderssons tidigare insändare om Sverigedemokraterna, skriver Birgitta Lindqvist undrande om det inte är dags att behandla Sverigedemokraterna utifrån var de är idag, inte utifrån partiets tidigare historia..

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Barometern - 26 maj 18 kl. 06:00

Insändare: Dags för rakryggade besked om sparbetinget

Vi undertecknande som är anställda på Norrlidens hälsocentral i Kalmar instämmer i vad Anders Erikson beskrev i sin insändare "Sanningen i vården är att patienterna blir lidande" 19 maj..

YA - 12 jul 18 kl. 12:00

Insändare: Dags att relegera de rödgröna från skolan

I måndagens insändare i YA så vill inte Magnus Alm (S) och Maria Ivansson (Mp) debattera det rödgröna skolpolitiska misslyckandet utan mer gnälla över att det är jobbigt med oppositionspartiet Sverigedemokraterna och dess företrädare som kritiserar den nu förda bedrövliga rödgröna skolpolitiken..

YA - 15 sep 18 kl. 01:01

Insändare: Dags att lämna sandlådenivån

Replik på Mike Enockssons insändare i YA 14 september med rubriken ”Skulle Göransson kunna samarbeta med Vänstern?”. .

YA - 04 mar 19 kl. 02:02

Insändare: Köra epa är en bra utbildning inför riktigt körkort

Läste om en insändare som handlade om att förbjuda epa/A-traktorer av Erik Jonsson ”Dags att förbjuda epa-traktorer.. Jag läste också kommentarerna som den fick på Facebook. .

YA - 02 maj 19 kl. 01:01

Insändare: Glädjande att fler reagerar på den hårda tonen i rådhuset

Replik till Anja Edvardsson (S) och hennes insändare i YA ”Dags att införa ett etiskt kontrakt inom Ystadspolitiken” i YA 23 april..

Kristianstadsbladet - 06 jun 19 kl. 05:00

Insändare: Dags för SD att växa upp

SD:s gruppledare i Östra Göinge, Göte Färm, kände sig påhoppad i min förra insändare där jag hävdar att deras politik är ett hot mot fri konst och kultur. Det var ju bra. Jag bygger den artikeln och min tes på ett väldigt konkret agerande från Färm, skriver Anders Bengtsson (S)..

YA - 05 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Dags för videogranskning av KD:s politiska självmål

Ett ordspråk säger att tala är silver men tiga är guld. Göran Göransson (KD) skrev en insändare och klagade på S och C för att de glömt folket i Löderup där han själv är bosatt som också betalar skatt till Ystad..

Dalarnas tidningar - 22 apr 20 kl. 08:39

INSÄNDARE: Rätt ska vara rätt

Lars Nord, socialdemokrat från Falun skriver i sin insändare Nu är det dags för Miljardärerna att....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.