Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 16 January, 04:12

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 10:11

Högsta arbetslösheten på 23 år: ”Oroväckande”Antalet arbetslösa låg under förra året på den högsta nivån sedan 1997. Enligt Arbetsförmedlingen....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högsta, arbetslöshetenpå 23 , år, Oroväckande
DN - 14 nov 12 kl. 13:52

?Arbetslösheten oroväckande men inte akut?

Arbetsmarknadsminister Hillevi Engström säger att varslen och arbetslöshetssiffrorna är oroväckande men att läget inte är akut..

YLE - 23 aug 16 kl. 10:12

Trenden fortsätter - arbetslösheten ökar mest i Österbotten

Österbotten har fortfarande landets lägsta arbetslöshet, 10.9 procent. Samtidigt fortsätter antalet arbetslösa öka mest just i Österbotten.

YLE - 07 okt 13 kl. 16:48

Kampanj påtalar den stora ungdomsarbetslösheten

Världsdagen för arbete World Day for Decent Work (WDDW) firas i dag för sjätte året i rad av miljoner fackförbundsmedlemmar världen över. Även i Finland gör sig temadagen påmind. På Järnvägstorget i Helsingfors väcktes i dag morse förbipasserande av en rad fackliga ungdomsorganisationer som samlats för att uppmärksamma den allt ökande arbetslösheten bland unga under 25 år i Finland.

YLE - 07 okt 13 kl. 16:28

Jippo lyfter ökad arbetslöshet bland unga på bordet

Världsdagen för arbete World Day for Decent Work firas i dag för sjätte året i rad av miljoner fackförbundsmedlemmar världen över. Även i Finland gör sig temadagen påmind. På Järnvägstorget i Helsingfors väcktes i dag morse förbipasserande av en rad fackliga ungdomsorganisationer som samlats för att uppmärksamma den allt ökande arbetslösheten bland unga under 25 år i Finland.

YLE - 22 dec 15 kl. 10:14

Arbetslösheten stampar på stället

Antalet finländare som går utan arbete har hållits nästan oförändrat i år, visar Statistikcentralens arbetskraftsundersökning från november. Antalet långtidsarbetslösa och unga arbetslösa har ändå ökat. I november fanns det 216 000 arbetslösa i Finland, nästan lika många som i november 2014.

SR - 12 sep 19 kl. 12:41

Näringslivet: Regeringen måste ta arbetslösheten på allvar

Som Ekot kunde rapportera i morse ökar arbetslösheten i Sverige för andra månaden i rad. Framför allt ökar den bland utrikesfödda kvinnor, och nu är för första gången på länge fler kvinnor än män arbetslösa. Siffrorna är oroväckande, menar man på Svenskt Näringsliv..

YLE - 09 okt 18 kl. 17:09

Kommentar: Oroväckande att högsta tjänstemannen vill styra granskning av daghemmen

Istället för att se till att bilden av situationen vid daghemmen i Helsingfors blir så sann som möjligt verkar det som om högsta ledningen vill lägga locket på och styra media. Det är oroväckande att den högsta tjänstemannen försöker påverka en journalistisk granskning..

SN - 14 nov 13 kl. 07:15

Stora prisskillnader mellan kommunerna: "Oroväckande"

De högsta taxorna för el, värme, avfall och vatten finns i Gnesta, de lägsta i Oxelösund. Det visar den årliga rapport som Nils Holgerssongruppen tagit fram. Per Holm, ordförande för gruppen som kartlägger avgifter och taxor för flerbostadshus, tycker att prisskillnaderna är oroväckande..

Barometern - 14 nov 13 kl. 09:47

Oroväckande prisskillnader på taxor

Det skiljer på taxorna mellan kommunerna i länet, vilket ger olika kostnader för boende i lägenheter. Allra dyrast är taxorna i Mörbylånga, medan Västervik ligger lägst.
Det visar den årliga Nils Holgersson-rapporten, som nu genomförts för artonde gången i Kalmar län av företag i bostadsbranschen.

Nyan - 28 aug 18 kl. 06:00

Potatiskrisen ett faktum: ”Oroväckande”

Den finska potatisskörden förväntas bli 15-40 procent mindre än normalt. Och Åland är bland de värst drabbade regionerna. – Det är oroväckande, säger Kaj Hemberg, ordförande för SLC:s potatisutskott som i helgen besökte landskapet.

Expressen - 02 apr 20 kl. 19:57

Varnar nu för kriminella nätverk: ”Oroväckande”

Svenska fotbollförbundet råder alla distrikt att skjuta fram seriestarterna – men i Stockholm har man satt ett preliminärt startdatum till den tolfte april.Samtidigt varnar polisen för att både internationella och svenska kriminella nätverk riktar sina blickar mot de lägre divisionerna i Sverige.Hot och mutor har förekommit i samband med flera träningsmatcher senaste veckorna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.