Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 18 January, 02:31

Vestmanlands Läns Tidning - 14 jan 21 kl. 09:49

Debatt: Berätta för oss vad flygplatsmarken ska användas tillKommunalråden, tidigare Teljebäck och nu Jansson (S), Brandberg (L) och Lindgren (MP) har med....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Teljebäck, Jansson, Lindgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Berättaför oss vad , flygplatsmarkenska , användastill
Ekonomistas - 10 jan 18 kl. 08:00

Hur ska jämviktsarbetslöshetsmåttet användas?

Detta är ett gästinlägg av Niklas Blomqvist, doktorand i nationalekonomi vid Stockholms universitet, och Åsa-Pia Järliden Bergström, nationalekonom på LO. Sverige är inne i en högkonjunktur driven av förbättrad global ekonomi och god inhemsk efterfrågan understödd av expansiv ekonomisk politik. Sysselsättningen har under senare år stigit stadigt, samtidigt som arbetslösheten har sjunkit.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 08:37

En bok som ska användas

Bilderboksmakaren Pernilla Stalfelt har en lång rad med bilderböcker i repertoaren. Hon utgår ofta från ett tema och gör sedan mer eller mindre vilda utvikningar från det. Här handlar det om att berätta.

YLE - 06 maj 16 kl. 15:42

Räikkönen: Motorsportbanan kommer att användas sällan

Kyrkslätts kommun har krävt att Kimi Räikkönen berättar vad banan för motorsport som byggts på Porkala udd ska användas till. Så här svarar han på kommunens frågor. På formel 1-stjärnan Kimi Räikkönen mark i Kyrkslätt har det byggts en motocrossbana under vintern.

ÖstersundsPosten - 27 aug 17 kl. 05:00

Så ska Europa League-miljonerna användas: "Spelartruppen är prio ett"

Martin Johansson, ekonomiansvarig i ÖFK, gästade Sportens livesändning under fredagens lottning till EL-gruppspelet.
Nedan kan du höra Johansson berätta om framgångsmiljonerna – och hur de ska användas..

Länstidningen i Jämtland - 27 aug 17 kl. 05:00

Så ska Europa League-miljonerna användas: "Spelartruppen är prio ett"

Martin Johansson, ekonomiansvarig i ÖFK, gästade Sportens livesändning under fredagens lottning till EL-gruppspelet.
Nedan kan du höra Johansson berätta om framgångsmiljonerna – och hur de ska användas..

BT - 20 aug 14 kl. 08:16

"Hen" för laddat för att användas

Två och ett halvt år har gått sedan den stora hen-debatten brakade loss. Men för stora delar av Myndighetssverige anses "hen" fortfarande för laddat för att användas. Steg för steg har hen brutit ny mark.

Cornucopia - 08 dec 14 kl. 14:36

Robot 77 HAWK var tänkt att bara användas i Skåne

Sveriges mellanräckviddiga luftvärn, robot 77 HAWK har en markbaserad målradar, synnerligen olämplig för gruppering i normal svensk skoglig terräng, eller för den delen i bebyggelse. I själva verket införskaffades robot 67 HAWK-systemet på slutet av 60-talet enbart för att användas till luftvärn i Skåne, men har i takt med nedläggningar och avskaffande av bland annat långräckviddiga Robot 68 Bloodhound givits andra uppgifter.

Detta är inget nytt, utan jag har berört det i tidigare inlägg om svenskt medel- och långräckviddigt luftvärn.

Nyan - 18 jun 18 kl. 19:00

Rafaels köper Möckelö-kaj – ska användas för grusimport

Rafaels export köper Ålands skogsindustriers kajområde i Möckelö. – Vi har behov av ett hamnområde för import och export av varor, säger Jesper Blomsterlund, vd för Ab Rafael.
Försäljningen av Ålands Skogsindustriers kaj med tillhörande industriområde i Möckelö har slutförts, berättar Ålands skogsindustriers vd Joakim Blom i ett pressmeddelande.

DN - 24 jan 18 kl. 14:11

”Naivt tro att kärnvapen inte kommer att användas”

SLUTREPLIK DN Debatt 13/1. Jonas Jacobsson Gjörtler (M) och Hans Wallmark (M) kallar FN:s kärnvapenskonvention för naiv plakatpolitik, att den är aktivistisk och farlig. Jag menar tvärtom att det är naivt och farligt att tro att kärnvapen kan existera för all framtid utan att användas, skriver Isabella Lövin (MP), språkrör.

Expressen - 26 apr 20 kl. 22:39

Förslaget: Kötid ska inte få användas till skolan

Utredningen om en mer likvärdig skola presenteras nu och bland annat föreslås att kötid inte längre ska få användas som urval till skolor.Det skriver regeringens utredare Björn Åstrand på DN Debatt.Lärarnas riksförbund välkomnar förslagen, men hade gärna sett ett ännu större statligt ansvar för skolan..

Skånskan - 20 nov 15 kl. 06:00

Kan användas till bostad för flyktingar

Sjöbo En köpare har hittats till Vanstad skola men försäljningen är fryst av Sjöbohem AB. Något kommunstyrelsens ordförande Stefan Lundgren inte kände till när han träffade Lövestadsbor på inbjudan av byalaget.När Stefan Lundgren (M)mötte Lövestadsborna i tisdags var framtiden för Vanstad skola en av frågorna som dök upp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.