ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 23 January, 14:46

ÖstersundsPosten - 14 jan 21 kl. 09:40

Kicki Gustafsson: Det var en utmaning att ta sig genom stan i snöovädret – men det gick!God fortsättning! Här är vi nu i början av 2021, ett årtal som ser ut som ren science fiction,....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Gustafsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kicki, GustafssonDet var en , utmaningatt ta sig , genom stan i snöovädret men det gick
Sydsvenskan - 25 jul 13 kl. 06:30

Efteråt, när han låg bredvid och hörde hennes lugna andetag, försökte han intala sig att sprickan mellan dem inte var mycket värre än en krackelering på en gammal vas som kunde lagas. Men han lyckades inte övertyga sig själv och det dröjde innan han kom

Två dagar. Så länge fick de njuta av solen och värmen, men när Palm vaknade på onsdagsmorgonen smattrade regnet mot rutan. Anna sov bredvid honom i utdragssoffan som stod inklämd i ett hörn.

Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

News55 - 04 okt 15 kl. 18:24

”Idag skiner solen men vi befinner oss fortfarande i chock”

Lördagen skulle enligt väderleksrapporterna bli växlande med en del regn mot kvällen med inslag av åska. Årets understatement. Vi var i går kväll bjudna på ett stort cocktailparty på Martinez Beach, lyxhotellet Martinez stora partytält på stranden.

YA - 09 aug 13 kl. 08:29

Stan var full av vatten....

Foto: Fredrik Sjöstrand
Gårdagens regn kom som en glad överraskning för sockerbetsodlarna. Samtidigt ställde vattnet till en hel del problem i Ystad. ?

YLE - 04 aug 14 kl. 15:13

Kraftigt åskväder orsakade 64 utryckningar i Vasa-området

Åskvädret orsakade 36 utryckningar under en och en halv timme i Vasa, Korsholm och Malax. Trafiken på Vasklotbron stod så gott som stilla under en del av eftermiddagen, två byggnader antändes och gator och källare svämmade över till följd av det kraftiga ovädret som drog över Vasa. Se ett klipp från Munsmo där blixten slår ner!

YLE - 15 feb 15 kl. 06:00

Vädret väger mer än världsekonomin

Årets skidsäsong verkar bli bra trots rubelns ras och den ekonomiska recessionen. De ryska turisterna har inte helt försvunnit, och när finländarna inte har råd att skida i Alperna, väljer de i stället sina hembackar. De hinder som den ekonomiska krisen har skapat, har inte lyckats stoppa skidbranschens framfart.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 16 kl. 05:00

Yarden - uppföljaren

Det är i slutet av januari. En hemstad. En hamnstad.

Sydsvenskan - 31 jan 16 kl. 05:00

Yarden - uppföljaren

Det är i slutet av januari. En hemstad. En hamnstad.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 15 kl. 04:00

Detta är fanimej Landskrona

Att stanna betyder döden. Så han ger sig iväg mitt i natten över havet. Undgår patrullbåtarnas strålkastare.

HBL - 28 jul 14 kl. 06:00

För Ruusalo är duvan en fattigmans travhäst

Att se sina brevduvor dyka upp vid trädtopparna på väg mot målet och hemmet ger Juha Ruutsalo samma upprymdhet som travhästentusiasten då hästarna vänder in på slutrakan. Med över 45 års erfarenhet av fåglar vet han hur snabba brevduvor föds upp, tränas och gallras fram.Inifrån det blågröna uthuset i Storlandet i Kyrkslätt hörs ett distinkt kuttrande ljud.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.