Expressen > Sport

Friday, 15 January, 22:43

Expressen - Igår: 09:29

”En bit bort från drömvikten – får feedback av Rangers”Det nya kontraktet är undertecknat och klart.Nu ska Adam Edström, 20, fortsätta slita i gymmet. För att bli större, starkare och redo för ett framtida NHL-äventyr.– Jag får en del feedback från Rangers, säger forwarden. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rangers, Adam Edström, NHL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En bit, bortfrån , drömviktenfår , feedbackav , Rangers
Nya Wermlands Tidningen - 18 jun 18 kl. 06:01

Moms på digitala nyheter måste bort

Vill vi ha en levande debatt, kraftfull publicistik och stark demokrati är det centralt att jämvikten mellan public service och de privata medierna behålls samt att den höga momsen på digitala nyheter försvinner, skriver Jeanette Gustafsdotter..

Entreprenör24 - 26 sep 13 kl. 14:27

Samafay ? Läkare en ?selfie? bort

Har du undrat vad ditt utslag är för något och visat en kompis för att få dennes åsikt? Tänk om du kunde ta en bild och dela den i realtid för att få feedback från experter istället. Med andra ord, crowdsourca information från vårdpersonal och studenter.

Dagensanalys.se - 12 sep 17 kl. 10:31

Ta bort oönskade annonser på Instagram (och andra sociala nätverk)

I ditt Instagramflöde dyker det säker med jämna mellanrum upp annonser som du helst inte vill se. Det går oftast bra att bara scrolal förbi dem, men genom att aktivt ta bort dem ser du till att du slipper liknande annonser i framtiden. Så här gör du!

Expressen - 27 jan 18 kl. 00:30

H&M:s barnstrumpor plockas bort efter kritik

H&M plockar bort en modell av barnstrumpor med Lego-motiv.En person ansåg att strecken som illustrerar att borren studsar mot marken kunde uttydas som "Allah"."Vi beklagar om motivet på produkten upprört och tar till oss av er feedback", svarar H&M, som nu plockat bort strumpan..

Dagensanalys.se - 26 mar 18 kl. 16:00

Facebook börjar sin vårstädning med att ta bort preferenser

Facebook har valt att ta bort möjligheten för annonsörer att specifikt rikta sig till användare med hjälp av relationspreferenser. Användare kan som du säkert redan vet välja om de vill visa vilken läggning de har och informera vilket kön de är intresserad av. Annonsörer har sedan kunnat skapa en personlig kampanj baserad på vad användare valt.

YLE - 13 mar 17 kl. 12:29

Sega Akillessupportrar städade bort minnena av gulddrömmen

Ett gäng på omkring tio frivilliga personer samlades på måndagsmorgonen för att städa upp efter helgens bandyevenemang i Borgå. - Nu känns det riktigt okej. Lite mera folk borde här finnas, men vi jobbar på med dem som vi har, säger Kristian Ek, som är aktiv inom bandysektionen som tränare för damerna.

Skånskan - 17 jul 18 kl. 18:05

Historia på ett lekfullt sätt

lund På tisdagen invigdes ”Historiska uppdrag I fyra av de historiska husen som står på Kulturens gård finns volontärer i tidstypiska kläder, redo att ta sig an besökare.
Museets nya projekt ”Historiska uppdrag” innebär att barn under en timmes tid får besöka hus från olika epoker för att lösa kluriga uppgifter.
– Vi ville utveckla arbetet med volontärerna som jobbar här och samtidigt skapa fler aktiviteter för barn.

Ekonomistas - 15 jan 18 kl. 10:44

Amorteringskraven ökar välfärden för välbeställda och minskar den för likviditetsbegränsade bostadsköpare

Amorteringskrav är bindande för likviditetsbegränsade nya bolånetagare och minskar dessa bolånetagares efterfrågan på bostäder. Den minskade totala efterfrågan på bostäder leder till lägre bostadspriser än annars. En välfärdsanalys med hjälp av konsumentöverskott visar att välfärden minskar för likviditetsbegränsade bostadsköpare och ökar för de välbeställda.

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 13:45

8 enkla steg till ökad motivation och trovärdighet på jobbet

Känner du dig uttråkad, omotiverad och som att ingen tar dig på allvar? Då är det dags att ta till dig den här listan på åtta enkla saker du själv kan göra för att vända på skutan. Ta tillfället i akt att göra förändringar nu, innan sommaren får dig att börja fundera på att byta jobb.

YLE - 15 okt 14 kl. 13:45

Trafiken flyter vid Kyro älv

Knappt fyra månaders pina är över. Trafiken flyter på bron över Kyro älv igen sedan broentreprenören lyft bort trafikljusen och gjort bron tvåfilig. Arbetet på bron började redan för ett halvt år sedan.

Alingsås tidning - 19 jul 16 kl. 11:30

Positivt för AT:s rekonstruktion

Alingsås Tidnings moderbolag AB William Michelsens Boktryckeri står under rekonstruktion sedan den 21 juni. Veckan som gick presenterades en så kallad rekonstruktionsplan för att komma till rätta med finanserna. Den fick klartecken från samtliga fordringsägare vid en föredragning i Alingsås Tingsrätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.