DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 15:54

DI - 14 jan 21 kl. 09:23

AMF om köpet i budbolaget: ”Bra för företagandet i Sverige”
Läs mer på DI
Läs mer om:
AMF, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AMFom , köpeti , budbolaget, Braför , företagandeti , Sverige
PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 10:54

AMF varnar för pensionstrenden: Kan få långtgående konsekvenser

Enligt AMF:s rapport valde 58 procent de kunder som påbörjade uttagen från tjänstepensionen i fjol ett tidsbestämt uttag. Det är en ökning med hela sju procentenheter jämfört med föregående år. Den genomsnittliga uttagstiden, för dem som väljer bort livsvarig utbetalning, är åtta år och en månad vilket beror på att de är fler som väljer tio år snarare än fem år.

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:41

Superrabatt: AMF fick aktier för halva priset

Pensionsjätten har tankat aktier för en kvarts miljard och redan fått 100 procent avkastning, avslöjar Di Digital. Så gick det till. För nästan exakt två år sedan tog svenska streamingjätten Spotify lån på 8 miljarder kronor.

DI - 09 okt 18 kl. 13:28

AMF-fond har storköpt i Smart Eye

AMF Aktiefond Småbolag köpte en storpost i it-bolaget Smart Eye. Köpet gjordes i samband med en riktad nyemission i september..

PrivataAffärer - 17 jun 19 kl. 06:34

AMF blir ankarinvesterare i Traton

AMF har åtagit sig att förvärva aktier för minst 200 miljoner euro. ”Vi tror att investeringen i Traton är en bra långsiktig investering för våra sparare, som kommer att bidra positivt till deras pensioner, och att noteringen är bra för Traton såväl som för branschen i stort”, säger Tomas Floden, kapitalförvaltningschef AMF.  .

DI - 13 jan 19 kl. 17:37

AMF: Ge styrelserna mer betalt

Styrelseledamöterna i börsbolag behöver få högre ersättningar och generellt bättre villkor, anser börsens fjärde största svenska ägare AMF. ”Vi är i behov av bra personer som ställer upp och bidrar med sin kompetens i styrelser. Därför måste vi göra det mer attraktivt”, säger Anders Oscarsson, aktiechef på AMF..

Affärsvärlden - 27 sep 19 kl. 16:54

AMF Balansfond – ett klokt fondsparande som passar många

AMF Fonder erbjuder tolv olika fonder som alla har en sak gemensamt; riktigt låga avgifter. AMF Balansfond är inget undantag. Den har 5 stjärnor hos Morningstar (1) och kan vara ett bra alternativ när marknaden är oförutsägbar..

Realtid - 08 apr 20 kl. 10:20

AMF investerar 5 miljarder i svenska företag

"Som stor ägare har vi såväl ett ansvar som ett intresse av att säkerställa att våra bra och långsiktigt livskraftiga bolag finns kvar och är konkurrenskraftiga även när pandemin är över," säger AMF:s kapitalförvaltningschef Tomas Flodén.

Realtid - 18 maj 15 kl. 08:38

AMF investerar i Helsingfors-fastigheter

Köpet omfattar 15 fastigheter med ett totalt fastighetsvärde på cirka 4 miljarder kronor..

DI - 13 maj 11 kl. 15:19

Bäckström: Villard har gjort ett bra jobb

Urban Bäckström, vd för Svenskt Näringsliv, beklagar Bertil Villards avgång som ordförande för AMF Pension efter kritiken om skatteplaneringen i Peru..

DN - 20 sep 12 kl. 22:14

?Fackföreningarnas AMF köper mest reklam av alla bolag?

Är det bra för en pensionssparare att pengarna med automatik går till ett begränsat urval av pensionsbolag? Eller ska man själv få välja den förvaltare man har störst förtroende för? Enligt ordförandena för Saco, LO och TCO (DN-debatt 19/9) är det den förstnämnda ordningen som ska gälla, skriver Bengt-Åke Fagerman, koncernchef Skandia i en replik..

Dagens Media - 25 apr 18 kl. 11:07

Magnus Uggla: "Tjänstepension är en bra grej"

AMF släpper mockumentär om sanningen bakom Magnus Ugglas hitlåt ”Kung för en dag”, som i och med samarbetet gör sin reklampremiär..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.