ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 17 January, 04:49

ÖstersundsPosten - I förrgår: 09:11

Insändare: LO: Reparera sjukförsäkringen nu!Vår sjukförsäkring är trasig. Det finns alldeles för många vittnesmål från människor som är för....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareLO , Reparera, sjukförsäkringennu
ÖstersundsPosten - 15 maj 20 kl. 09:23

Insändare: LO: Sjukförsäkringen måste repareras

Coronaviruset har lett till ett kraftigt ökat antal sjukskrivningar. Och värre lär det bli –....

Barometern - 16 maj 19 kl. 06:00

Försäkringskassan svarar på insändare

I en insändare riktar Ulf Eriksson i Borgholm allvarliga anklagelser mot statliga myndigheter och Försäkringskassan i synnerhet. Det är olyckligt om det sprids en felaktig bild av sjukförsäkringen. .

BT - 01 dec 14 kl. 20:38

Insändare: Vore en krigsförklaring

I höstens val röstades Alliansen bort från makten. Vi var många som hoppades att det skulle betyda slutet för en högerpolitik med ökad arbetslöshet och sänkta skatter som betalades av arbetslösa, sjuka och pensionärer. Stefan Löfvens regering har istället lagt fram en budget som höjer a-kassan, förbättrar sjukförsäkringen och satsar på traineejobb åt ungdomar.

DalaDemokraten - 02 maj 20 kl. 16:32

Insändare: Problemet är politikerna

Medan politiker tjafsar om LSS så drabbas behövande. Medan politiker tjafsar om sjukförsäkringen....

BT - 13 jul 19 kl. 04:00

Åtgärda haveriet med sjukförsäkringen nu

Hur och varför har en helt obekant icke-medicinskt utbildad ”kontorsmänniska” mandatet att avslå en patients rätt till sjukförsäkring, undrar insändaren..

UNT - 10 jan 15 kl. 06:00

Hemförsäkringen ska gälla för stulet bagage

Svar på insändare från Johanna Thorslund 3 januari Jag har full förståelse för att det är mycket jobbigt att bli av med sin resväska..

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 09:25

Klyftorna i samhället har ökat under Alliansens ledning

Foto: ADAM IHSE / SCANPIX
Anneie Karlsson (S) svarar på Christer Akejs insändare och blir upprörd över orättvisan att samma inkomst kan ge helt olika skatt och frågar hur borgarna kan försvara att pensionärer ska betala högre skatt på samma inkomst?Replik på Christer Akej 3 september
Moderate riksdagsledamoten Christer Akej skriver i Kristianstadsbladet den 3 september: ?Lägre skatter betyder ökad frihet för människor och mindre inflytande för klåfingriga politiker.?

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 12:28

Eneroth (S): "Det finns en vilja att ta ansvar för Sverige"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars. – Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 15:53

Brännström (M): "SD skapade ett politiskt kaos"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars.
- Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 16:37

Engdahl (SD): "Vi har varit beredda på att det kan hända"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars.
- Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

Barometern - 27 maj 14 kl. 08:55

Påminnelsen är inte något hot

Svar till Roy Semarks insändare SPF:s påminnelser liknar mera hot, den 12 maj. Från SPF:s sida beklagar vi att du tagit så illa vid dig av att få en påminnelse på grund av du inte betalat årsavgiften. Vi försöker att på bästa sätt ta hand om våra medlemmar och vi har flera som lever på en låg pension och som ringer och ber att få betala vid ett senare tillfälle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.