Expressen > Sport

Friday, 15 January, 22:26

Expressen - Igår: 09:10

Nya bråket: ”Ska gå ut med sopor”Neymar anklagade Marseilles Alvaro Gonzalez för att vara rasist efter en kaotisk match i september.Under onsdagskvällen ställdes spelarna mot varandra igen när PSG vann.Efterspelet slutade i ett bråk på Twitter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marseilles Alvaro Gonzalez, PSG, Twitter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bråketSka , ut med , sopor
YLE - 17 sep 17 kl. 10:00

Återvinning, förbränning eller förgasning - vem ska få dra nyttan av dina sopor och har det någon betydelse?

Din soppåse kan bli värdefull. Avfall kan vara värt pengar och kan generera både energi och bränsle. Därför är flera stora aktörer intresserade av just din soppåse.

Jmini.se - 23 aug 17 kl. 09:21

Stort pådrag när sopor började brinna i lägenhet

Det var klockan 08.29 på onsdagsförmiddagen som ett SOS-alarm inkom om att det brann i en lägenhet på Drottninggatan. Enligt räddningstjänsten ska branden ha startat i ett sopkärl i köket.

Skånskan - 26 nov 19 kl. 16:00

Hittade sopor – blev ofredad

höör Höörsbon kom hem till sin bostad 25 november klockan 16.15 och såg att det låg flera sopor utkastade på vägen. Kvinnan ringde då på hos sin granne för att se om hon hade sett eller hört något.

NT - 12 feb 13 kl. 07:16

Hittade mögel - nu stängs köket

Trots tidigare kritik hade skolköket sopor i anslutning till maten och misstänkt svartmögel ovanför en arbetsbänk. Nu förbjuds man att använda de kritiserade lokalerna..

YA - 13 aug 13 kl. 10:00

Alanyadelegation uppskattade besöket

För en vecka sedan lämnade en mycket nöjd Alanyadelegation Tomelilla efter fyra fullspäckade dagar. Om bara några månader möts alla igen, då i Alanya.
Det har gått en vecka sedan delegationen från Alanya lämnade Tomelilla.

SmålandsPosten - 14 sep 13 kl. 00:30

Skräpet gör oss till sopor

När saker inte är på rätt plats kan det få förödande konsekvenser. Skräpet vi omges av har en förmåga att ta fram det sämsta i oss. Enligt markägarna ökar nedskräpningen i skogarna.

Nerikes Allehanda - 02 jan 14 kl. 16:29

Dumpade sopor vid återvinning

Tre kvinnor och en bil har besökt återvinningsstationen i Nora. Besöket var nog väl tänkt, men illa genomfört..

Dalarnas tidningar - 05 aug 14 kl. 13:30

Brister i köket på flyktingförläggning

Bristerna i kontrollrapporten handlar om bristande hygien i såväl hanteringen av livsmedlen som med rengöring av arbetsytor. Dessutom släpar städningen och hanteringen av sopor efter..

DalaDemokraten - 05 aug 14 kl. 13:30

Brister i köket på flyktingförläggning

Bristerna i kontrollrapporten handlar om bristande hygien i såväl hanteringen av livsmedlen som med rengöring av arbetsytor. Dessutom släpar städningen och hanteringen av sopor efter..

GT - 07 apr 16 kl. 07:20

Skulle slänga sopor – blev misshandlad

Grannbråket urartade när en kvinna gav sig på en manlig granne. Han hade blivit sparkad och slagen av kvinnan. Nu är hon misstänkt för misshandel..

Blekinge Läns tidning - 27 jan 18 kl. 07:00

Sopor under mark för en bättre miljö

Olofströmshus har installerat fastighetsbolagets första nedgrävda sopkärl, kallade moloker. Faller försöket väl ut är fler moloker att vänta för fler av bolagets fastigheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.