GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 17 January, 01:29

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 19:18

Liga slog till mot kvinnor i 90-årsåldern – granne ingrepFotograferade och stoppade misstänkt brott: "Frågade vad i helvete hon sysslade med"..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liga, slogtill mot , kvinnori , 90-årsåldern, granne, ingrep
SN - 07 aug 15 kl. 06:13

Man slog kvinnor på krog

Under natten till fredag greps en man i 20-årsåldern misstänkts för misshandel..

Västerbottens Folkblad - 22 feb 18 kl. 09:09

Umeå: Slog kvinnor i ansiktet

En Umeåbo åtalas för två fall av misshandel samt brott mot knivlagen efter händelser under 2016. Den första händelsen inträffade i augusti 2016 inne på Swedbank i centrala Umeå. Umeåbon i 25-årsåldern misstänks där ha slagit en kvinna i ansiktet som orsakade smärta och rodnad.

Skånskan - 02 jan 19 kl. 18:53

Kaos då kvinnor tilläts komma in i tempel

Utrikes Oroligheter bröt ut i Indien sedan kvinnor för första gången fått komma in på ett heligt djungeltempel i delstaten Kerala. Kaos utbröt sedan män protesterat mot att de båda kvinnorna släppts in i templet under onsdagsmorgonen och polisen tvingades använda tårgas mot de uppretade. Skånska Dagbladets marknadschef Thorbjörn Falk är på plats i Kerala och befann sig nära delstatsparlamentet när han möttes av avspärrningar, tv-team och och en stor folkmassa.

YLE - 08 mar 17 kl. 09:59

Mammografiscreening av äldre kvinnor har räddat liv

Mammografiscreening av kvinnor i åldern 60-69 år ser ut att minska dödligheten i den vanligaste cancerformen bland finländska kvinnor. I Sverige erbjuds alla kvinnor i åldern 40-74 år mammografiscreening i syfte att hitta eventuella bröstcancerfall i ett tidigt skede. I Finland omfattades till en början 50-59-åringar av screeningen och för cirka tio år sedan utvidgades screeningen till att gälla även kvinnor i åldern 60-69 år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny rapport: Unga kvinnor mest utsatta för våld i nära relationerVad är en nära relation?Barn i utsatta hem

SVERIGE. För två år sedan fick Brottsförebyggande rådet (BRÅ) i uppgift av regeringen att kartlägga brott i nära relationer. Nu är resultat sammanställt i en rapport som visar att män och kvinnor är lika utsatta för brott i nära relationer, men att våldet mot kvinnorna är betydligt grövre och ger skador som ofta kräver läkarvård.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 05:59

Tuffare på jobbet för unga kvinnor

Det har blivit mer krävande på jobbet för många unga kvinnor.En ny stor undersökning visar att kvinnor i början av yrkeslivet upplever sitt jobb som fysiskt och psykiskt tyngre än andra grupper.
Den stora Arbetsmiljöundersökningen 2013 visar att kvinnor i åldern 16-29 år i högre grad vittnar om sömnsvårigheter och olust att gå till jobbet, jämfört med föregående mätning 2011.

BT - 18 jun 14 kl. 05:59

Tuffare på jobbet för unga kvinnor

Det har blivit mer krävande på jobbet för många unga kvinnor. En ny stor undersökning visar att kvinnor i början av yrkeslivet upplever sitt jobb som fysiskt och psykiskt tyngre än andra grupper.Den stora Arbetsmiljöundersökningen 2013 visar att kvinnor i åldern 16-29 år i högre grad vittnar om sömnsvårigheter och olust att gå till jobbet, jämfört med föregående mätning 2011.

HBL - 07 feb 15 kl. 17:38

Kvinnor lockas till it-branschen

Trots att it-branschen varit het redan länge är det fortfarande betydligt färre kvinnor som är intresserade av den än män. Nu försöker man locka fler kvinnor till branschen.Finska dataförbundet rf, Tivia, har gjort en utredning där det framgår att mindre än en fjärdedel av de anställda inom it är kvinnor.

YLE - 10 apr 15 kl. 06:10

Kvinnor oroligare än män för nya skolskjutningar

Ny forskning slår fast att kvinnor är oroligare än män för att nya skolskjutningar ska ske i Finland. Undersökningen är gjord bland invånarna i Jokela och Kauhajoki. För första gången har en omfattande enkätundersökning gjorts bland invånarna i Jokela i Tusby och i Kauhajoki, två orter som har drabbats av skolskjutningar med dödlig utgång.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 10:05

FAB Media lanserar Baaam – för mobila och medvetna kvinnor

I dag lanserar FAB Media BAAAM, en modern, digital och plattformsoberoende medietjänst för Sveriges alla kvinnor i åldern 20 till 35. De vill befästa sin position som det främsta digitala mediehuset för unga kvinnor. Vi ser att det saknas en svensk medietjänst mot denna målgrupp som med samma engagemang och trovärdighet täcker såväl Brexit som Oscarsgalan och vårmodet, säger Sara Grundberg, innehållschef på FAB Media.

YLE - 31 okt 13 kl. 05:44

Gradvis höjning av pensionsåldern att vänta

Pensionsförhanlingarna startar med att Jukka Pekkarinen, överdirektör vid finansministeriets ekonomiska avdelning, i dag avlägger sin rapport. Hans grupp väntas komma med olika modeller, men inte med rekommendationer. Det finns fortfarande en motvilja hos finländarna mot höjd pensionsålder, men allt fler är medvetna att det är så det kommer att gå.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.