GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 24 January, 09:08

GöteborgsPosten - 14 jan 21 kl. 04:57

Fruktansvärda scener på slakterietDe personer som var med på filmen skulle med omedelbar verkan få avsked och dömas till ett straff för djurplågeri, skriver Mariette..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mariette

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fruktansvärda, scener, slakteriet
SmålandsPosten - 07 okt 13 kl. 06:30

?Varför är jag så optimistisk? Det händer fruktansvärda saker?

Smålandsposten träffar årets Pär Lagerkvist-­pristagare Eva Ström som berättar om erfarenheterna från åren som läkare, om vad som format henne som författare och om att vara i skrivandet.

I Kristianstad centrum är var och varannan gata uppgrävd. Damm och rök virvlar mellan de smala stadsgatorna.

Cornucopia - 20 nov 14 kl. 17:17

Sjuttio procent av enstegstätade fasader har "fruktansvärda skador"

"Det finns tre typer av enstegstätade putsvillor.De där man upptäckt mögelskador.De som drabbats av mögel, men ännu inte upptäckts.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 12 kl. 17:38

"En orimlig dom som får fruktansvärda konsekvenser"

? Jag har nog läst domen upp mot 30 gånger, både upp och ned, och förstår inte hur Göta hovrätt får ihop det. Det är en orimlig dom som får fruktansvärda konsekvenser, säger Johann Binninge, ordförande i Rättssäkerhetsorganisationen, om Göta hovrätts avslag på Mikael Sjövalls överklagande av konkurserna i KLM Fastigheter AB och Mikael Sjövall Fastigheter..

Expressen - 05 nov 13 kl. 21:41

Lisa Marie Presley gör fruktansvärda djurljud

Hon dricker vinäger och ger ifrån sig fruktansvärda djurläten. Lisa Marie Presley har ett annorlunda - och skräckinjagade - metod för att värma upp sin röst. - Jag kan utföra exorcism, tror jag, säger hon till Just Jared..

GöteborgsPosten - 18 nov 14 kl. 16:55

"Det mest fruktansvärda jag sett"

"Det mest fruktansvärda jag sett". Det säger Johan Helli, en av dem som var först på plats utanför Nordstan bland de unga som förgiftats..

Sydsvenskan - 07 jan 15 kl. 18:04

Året börjar på det mest fruktansvärda sätt

Vi hade önskat oss en annan start på 2015. Minst tolv personer har dött i en attack mot den franska tidningen Charlie Hebdos. Det är en tragedi på flera sätt.

Expressen - 01 maj 15 kl. 07:00

"Det är fruktansvärda pengar som de vill ha"

Vill du se "århundradets boxningsmatch" får du öppna plånboken. Svenska tv-tittare kommer att tvingas betala 499 kronor för att kunna se matchen mellan Floyd Mayweather och Manny Pacquiao via Viasats streaming-tjänster. – Det är saftigt.

Expressen - 08 sep 15 kl. 22:41

"Klarar inte att se mer fruktansvärda bilder"

Flyktingkatastrofen berör många och har fått mängder av människor att vilja hjälpa. En av dem är tv-profilen Carolina Gynning, 36. "Nu klarar jag inte av att se mer fruktansvärda bilder utan att försöka hjälpa till själv!

Västerbottens Folkblad - 13 nov 15 kl. 23:43

Wallström: Fruktansvärda nyheter

Utrikesminster Margot Wallström twittrar om dåden i Paris: ”Horrible news from Paris tonight. Our thoughts and support goes to France and all those affected by the deadly attacks.” Ungefär: Fruktansvärda nyheter från Paris i kväll.

SvD - 28 aug 16 kl. 06:45

”Kan få fruktansvärda följder för mänskligheten”

Kampen mot antibiotikaresistens måste vinnas för att FN:s hållbarhetsmål ska kunna uppnås. Förloras kampen missas inte bara målen utan fruktansvärda följder väntar mänskligheten. Det varnar Otto Cars, svensk professor och grundare av nätverket ReAct..

Expressen - 04 feb 17 kl. 17:24

Ygeman om bombdåden: "Fruktansvärda attentat"

Viktor Melin, Jimmy Jonasson och Anton Thulin, alla med starka kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, sitter häktade misstänkta för inblandning i bombdåden i Göteborg. Inrikesminister Anders Ygeman kallar attentaten fruktansvärda och sökte själv information från Säkerhetspolisen kring dåden – som kan komma att skrivas om till terrorbrott. – Jag kan förstå de som drar de slutsatserna, säger inrikesministern.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.