Expressen > Nöje

Sunday, 17 January, 20:50

Expressen - 14 jan 21 kl. 09:00

Influencerparets nya beslut om barnbilder på InstagramIda Warg och maken Alexander Pärleros har de senaste åren visat upp tvåårige Elvis i sina sociala kanaler.Men nu har paret beslutat sig för att hålla sonen utanför offentligheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Instagram, Warg, Alexander Pärleros, Elvis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Influencerparetsnya , beslutom , barnbilder, Instagram
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Barnbilder på Facebook är förbjudna – i barnkonventionen

Det är Kamratposten som har uppmärksammat att många föräldrar lägger ut bilder på sin barn utan barnens tillåtelse.1 500 Kamratpostenläsare hörde av sig till tidningen och hela 28 procent hade föräldrar som lade upp bilder på barnen utan att fråga, skriver SVT. LÄS MER: Män testar att föda barn – gråter av smärta
Bildkälla: TT– Det är inte okej att lägga ut bilder utan att fråga.

Dagensanalys.se - 22 dec 16 kl. 16:00

Snapchat mot Facebook och Instagram – så har kampen sett ut under 2016

Snapchat har kommit starkt under 2016, något som hettat upp kampen mellan dem och den Facebookägda motsvarigheten, Instagram. Båda tjänsterna har under året försökt besegra den andra med hjälp av någon ny funktion – ofta genom att stjäla från den andra. Läs mer: Snapchat överlägset populäraste appen bland tonåringar Ja, egentligen så är det nog mest Instagram som stulit idéer från Snapchat.

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 07:24

Instagram-duon har sagt upp sig

Instagram-grundarna Kevin Systrom och Mike Krieger har sagt upp sig och kommer att lämna företaget under de kommande veckorna, enligt uppgifter till New York Times. De båda ska ha meddelat sina beslut till ledningen i Instagram och moderbolaget Facebook under måndagen, vilket även Kevin Systrom bekräftade i ett uttalande sent på kvällen. ”Vi planerar att ta paus ett tag för att utforska vår nyfikenhet och kreativitet igen”, sade Systrom.

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 15:27

Skadestånd prövas i Instagram-mål


Det uppmärksammade Instagram-målet i Göteborg är återigen aktuellt. Ett prövningsbeslut från hovrätten kan ge effekter i skadeståndsdelen.Två flickor, då 15 och 16 år, dömdes för grovt förtal till ungdomstjänst och ungdomsvård för att via ett konto på Instagram spridit kränkande uppgifter om 38 ungdomar.

BT - 29 aug 13 kl. 15:29

Skadestånd prövas i Instagram-mål

Det uppmärksammade Instagram-målet i Göteborg är återigen aktuellt. Ett prövningsbeslut från hovrätten kan ge effekter i skadeståndsdelen. Två flickor, då 15 och 16 år, dömdes för grovt förtal till ungdomstjänst och ungdomsvård för att via ett konto på Instagram spridit kränkande uppgifter om 38 ungdomar.

BT - 29 aug 13 kl. 18:15

Skadestånd prövas i Instagram-mål

Instagram-målet i Göteborg är åter aktuellt. Ett prövningsbeslut från hovrätten kan ge effekter i skadeståndsdelen. Två flickor, då 15 och 16 år, dömdes för grovt förtal till ungdomstjänst och ungdomsvård för att via ett konto på Instagram spridit kränkande uppgifter om 38 ungdomar.

IDG - 13 nov 13 kl. 14:53

Gjorde Facebook rätt som köpte Instagram?


I april förra året köpte Facebook fotoappen Instagram för fem miljarder kronor. Var det rätt beslut? Det beror på vem man frågar..

Nyheter 24 - 27 dec 13 kl. 13:02

Beslut: Reinfeldt får blocka på Instagram"Den nya tidens personvalskampanj"

STOCKHOLM. Det kanske verkade som en självklarhet men nu har i alla fall domstol slagit fast att Moderaternas landstingsråd i Stockholm, Filippa Reinfeldt, får blocka vem hon vill på Instagram.Det var i oktober som stockholmaren Anders Ljung anmälde hennes blockering av honom till Justitieombudsmannen.

Expressen - 03 jul 14 kl. 11:07

Gayparets kyssbild togs bort av Instagram

Kyssbilden mellan Alberto och hans make Janeiro blev för mycket för Instagram – som plockade bort den. "Opassande", löd motiveringen. – Hur kan man finna ett uttryck för kärlek opassande?

YLE - 01 okt 15 kl. 18:24

Eva Wahlström slår tillbaka mot mobbare på Instagram

En tioårig flicka mobbades i skolan på grund av att hon boxas. Det gjorde världsmästaren Eva Wahlström rosenrasande. Tuffa typer mobbar inte.

Expressen - 21 nov 16 kl. 13:37

Stina Wollter utkastad från Instagram

Konstnären Stina Wollter har blockerats av Instagram. Stina Wollter menar att det är näthat som ligger bakom Instagrams beslut. ”De vill rycka ratten ur mina händer”, skriver konstnären.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.