DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 16:43

DI - 14 jan 21 kl. 09:00

Stark avslutning och start på året för speljätten 888




Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, avslutningoch start på , åretför , speljätten, 888
Dagens PS - 24 jun 19 kl. 14:05

Speljätten tappar ytterligare en toppchef

Blizzard tappar ytterligare en chef inom e-sport, vilket är det andra avhoppet på två månader. Den här gången är det Kim Phan som lämnar tjänsten som global e-sportchef. Det skriver Engadget.

Affärsvärlden - 23 aug 16 kl. 07:49

Speljätten har säljer del av basebollaget Seattle Mariners

Den japanska speljätten Nintendo har nu slutfört en försäljning av en del av sitt ägande i First Avenue Entertainment, som står bakom det amerikanska basebollaget Seattle Mariners. Det handlar om en försäljning värd 661 miljoner dollar, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DN - 21 dec 16 kl. 15:01

Speljätten King registrerar personalens sexuella läggning

Vad är din sexuella läggning? Hur ser din etniska bakgrund ut? Sådana högst privata frågor ställer speljätten King bakom succéspelet Candy Crush till sina anställda.

GöteborgsPosten - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen. Nu stoppas kartläggningen av Datainspektionen..

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen. Nu stoppas kartläggningen av Datainspektionen. – Man kan ju känna en oro för att lämna ifrån sig så känsliga uppgifter.

UNT - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen..

DI - 26 apr 18 kl. 09:39

Bättre än väntat för speljätten Nintendo – ny vd tillsätts

Japanska speljätten Nintendo redovisar ett rörelseresultat och omsättning i det fjärde kvartalet som var bättre än väntat. I samband med rapporten meddelar bolaget också att man tillsätter en ny vd..

Computer Sweden - 22 aug 18 kl. 11:35

Nu flyttar speljätten King till Googles moln


Google har fått in ytterligare en prestigekund i sitt moln. Det är den svenskgrundade speljätten King som nu flyttar stora mängder data från sin egen miljö till Google Cloud..

IDG - 22 aug 18 kl. 11:35

Nu flyttar speljätten King till Googles moln


Google har fått in ytterligare en prestigekund i sitt moln. Det är den svenskgrundade speljätten King som nu flyttar stora mängder data från sin egen miljö till Google Cloud..

Expressen - 07 nov 18 kl. 08:25

Speljätten Leo Vegas tappar fart: "Inte nöjda"

Speljätten Leo Vegas ökar intäkterna med 41 procent i rapporten för det tredje kvartalet. Men vd Gustaf Hagman är inte nöjd med varken tillväxten eller lönsamheten. – Ett omställningskvartal, säger han.

DI - 25 apr 19 kl. 12:02

Brittiska speljätten föreslår långtgående reklamförbud

Speljätten GVC, som bland annat äger spelbolaget Ladbrokes, föreslår ett totalförbud mot tv-sänd spelreklam i Storbritannien under pågående sportevenemang. Enda undantaget är vid hästkapplöpning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.