DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 16:42

DI - 14 jan 21 kl. 09:02

Storytels konkurrent lanserar i Norge i sommar
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storytels, konkurrent, lanserari , Norgei , sommar
DI - 21 okt 14 kl. 13:54

SCA-konkurrent lanserar besparingsprogram

Amerikanska Kimberly-Clark, en konkurrent till SCA, lanserar ett besparingsprogram som beräknas kosta 130-160 miljoner dollar och leda till årliga besparingar om 120-140 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 21 okt 14 kl. 13:47

SCA-konkurrent lanserar besparingsprogram

Amerikanska Kimberly-Clark lanserar ett besparingsprogram som beräknas kosta upp till 160 miljoner dollar..

DI - 19 jul 16 kl. 15:14

H&M-konkurrent lanserar betalningstjänst i mobilen

Den spanska textiljätten Inditex, som bland annat äger Zara och Massimo Dutti och som konkurrerar med H&M, lanserar en mobilapplikation för betalning direkt i butik. Det kommer även vara möjligt att betala direkt via de olika butikkedjornas egna applikationer. Detta skriver spanska El Mundo..

VA - 11 apr 11 kl. 14:50

Medivir-konkurrent lanserar gulsotspreparat

11 april Konkurrerande gulsotspreparat till Medivirs TMC-435 lanseras sannolikt i Norden under slutet av 2011 eller början av 2012, vilket gör att Medivir är i behov av att ha en egen försäljningsorganisation när TMC-435 väl kan nå den nordiska marknaden någon gång under 2013. Det sade bolagets vd Ron Long på måndagens telefonkonferens angående Biophausia-budet på totalt cirka 565 miljoner kronor. Ytterligare argument till varför Medivir lagt bud på Biophausia är att det gör Medivir bättre rustat för kommande avtalsförhandlingar och att kommande läkemedelskandidater från Medivir, förutom TMC-435, ska kunna lanseras via en egen försäljningskanal, enligt Ron Long.

Affärsvärlden - 15 maj 15 kl. 10:58

Spotify-konkurrent lanserar budgetversion

Musikstreamingtjänsten Rdio har lanserat en budgetversion vid namn Rdio Select från vilken användarna kan ladda ned upp till 25 låtar per dag, skriver Techcrunch. Den månatliga prenumerationskostnaden för tjänsten ligger på 3,99 dollar..

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 17:14

Playpilot lanserar sin streamingtjänst i Norge

Söktjänsten Playpilot fortsätter sin satsning och lanserar nu i Norge, det skriver TV-nyheterna. Playpilot samlar alla streamingtjänster under ett och samma tak och finns sedan tidigare i Sverige och Danmark. Företaget fortsätter nu sin satsning och lanserar tjänsten i Norge, där initialt NRK och TV2 Sumo kommer finnas tillgängliga i appen.

Dagensanalys.se - 16 nov 17 kl. 16:01

Rykte: Apple lanserar Netflix-konkurrent nästa år

Tech- och nätaktörerna har kommit fram till att framtiden är inom rörlig bild och underhållning. Amazon, Netflix, Hulu, HBO och så många fler får nu ännu en konkurrent med Apple. Det är CNBC som skvallrar om att Apple är aktuell med att lansera en Netflix-konkurrent redan nästa år.

DI - 04 aug 14 kl. 16:06

Storytels nya satsning

Ljudbokstjänsten Storytel har tidigare bara varit just en ljudbokstjänst. Nu lanserar man dock en ny typ av sömlös boktjänst, där användaren kan växla från ljudbok till e-bok..

Affärsvärlden - 27 jun 16 kl. 14:31

Google lanserar ny smartphone – konkurrent till Iphone

Google är i färd med att lansera en egen smartphone som kommer att bli en direkt konkurrent till Apples iPhone. Företaget skall nu föra samtal med mobiloperatörer om en lansering, skriver The Telegraph och hänvisar till källor som uppger att en lansering väntas mot slutet av året..

DI - 03 jan 17 kl. 15:17

FPC-konkurrent släpper ansiktsläsare

Synaptics, en konkurrent till Fingerprint Cards, lanserar på tisdagen en produkt som innebär att både ansikten och fingeravtryck kan läsas av med bolagets fingeravtryckssensorer..

DI - 04 mar 19 kl. 12:45

Nordiska börsjätten backar på prissänkning från konkurrent

Den amerikanska läkemedelsjätten Eli Lilly lanserar en lågprisversion av sitt insulin Humalog i USA. Bolagets danska konkurrent Novo Nordisk faller på nyheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.