DI > Ekonomi

Sunday, 24 January, 16:16

DI - 14 jan 21 kl. 08:53

Fortsatt högtryck i Postnords paketvolymer efter nyår
Läs mer på DI
Läs mer om:
Postnords

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt högtrycki , Postnords, paketvolymerefter , nyår
SvD - 25 jul 14 kl. 06:21

Här är det högtryck för posten

I sommar- och semesterstiltjen får även Posten mindre att göra. Postnords pall- och paketvolymer sjunker. Men i en del av landet är det högtryck som gäller, i linje med det vädersystem som bitit sig fast över Sverige..

GöteborgsPosten - 04 jun 18 kl. 13:47

Så många göteborgare träffade PostNords ledning vid Heden

Högtryck – i dubbel bemärkelse. Så kan PostNords besök i Göteborg bäst sammanfattas. – Kunderna uppskattar att vi visar oss, säger Madeleine Magnusson på PostNord i Göteborg..

DI - 05 maj 20 kl. 15:50

Postnord: Mycket höga paketvolymer under coronapandemin

Utbrottet av coronavirus i Sverige har lett till mycket höga paketvolymer hos Postnord..

Kristianstadsbladet - 19 dec 16 kl. 17:00

Efter deadline - nu sorteras julkort för högtryck

Cirka 400 000. Så många julkort ska delas ut under en vecka från Postnords logistikcenter i Karpalund..

Dagens PS - 09 apr 19 kl. 08:38

JUST NU: Postnords vd får sparken

Även finanschefen får gå. Postjättens omställningarbete ”kräver nytt ledarskap”, deklarerar styrelsens ordförande. Postnords vd Håkan Ericsson tvingas lämna sin stol med omedelbar verkan.

News55 - 10 okt 16 kl. 16:45

Postnords vd svarar på kritiken

News55 har tidigare rapporterat om den kritik som riktats mot bristerna i Postnords verksamhet, och klagomålen fortsätter att inkomma. Maria i Alingsås hittade över 200 brev liggandes på vägen, anställda larmar om en ”ohållbar arbetssituation och antalet klagomål till Post- och telestyrelsen har tredubblats jämfört med förra året. Situationen har fått näringsminister Mikael Damberg (S) att kalla till krismöte, men Postnords vd Håkan Ericsson verkar inte dela verklighetsbilden att företaget befinner sig i kris.

DalaDemokraten - 02 dec 16 kl. 10:19

Postnords personal utsätts för stölder på Tjärna Ängar

Sedan i somras har Postnords personal blivit utsatta för stölder vid minst fyra tillfällen. Stölderna har innefattat post men även företagets fordon har stulits mitt framför ögonen på den anställde. "Det är respektlöst och vi måste tänka på vår personals säkerhet", säger Postnords områdeschef i Borlänge..

Expressen - 30 okt 17 kl. 18:16

I 80 km/h klättrar tjuvarna in bak på PostNords lastbil

I hög hastighet på motorvägen klättrar tjuvarna in i Postnords trailer från motorhuven på en personbil som kör tätt inpå lastbilen. Men med hjälp Postnords övervakningskamera fångades det på bild.  - Det är anmärkningsvärt, säger Alexis Larsson, chef Säkerhet och Reklamationer, PostNord Sverige.

GT - 21 dec 17 kl. 11:26

Ligan fastnade i Postnords fälla

I 80 kilometer i timmen hoppade de maskerade männen, från motorhuven på en personbil, in i trailern på Postnords lastbil.– Jag har aldrig sett något liknande, säger åklagaren Johan Fröjelin.Nu döms fyra män ur ligan till fängelse för stöldförsök – efter att ha hamnat i Postnords fälla..

GöteborgsPosten - 23 maj 18 kl. 16:38

Så var PostNords besök i Halmstad: ”Stämningen har varit bra”

Över 1 000 Halmstadbor träffade PostNords ledning under besöket vid Halmstads slott. Frågor om felutdelad post varvades med förståelse för PostNords utmaningar. – Det har varit väldigt positiva dagar, säger Lars-Åke Dahlberg på PostNord i Halmstad..

Expressen - 07 feb 19 kl. 16:08

Postnords ordförande uppläxad av ministern efter deklarationstabben

Näringsminister Ibrahim Baylan (S) ger grönt ljus för Postnords styrelseordförande Christian W Jansson.Näringslivsprofilen har dock blivit uppläxad och ministern använder ordet "misstaget" när han kommenterar att Jansson glömde ta upp 7 miljoner kronor i deklarationen.Efter flera krissamtal står det klart att Postnords ordförande blir kvar på sin post..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.