Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 28 January, 04:18

Nerikes Allehanda - 14 jan 21 kl. 08:32

Ge Stadsparken fler fikaplatserJag hälsade på i Linköping några dagar och som sig bör var vi mestadels utomhus. Lektorshagen i....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Stadsparken, Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ge Stadsparken, fler, fikaplatser
BT - 30 jun 12 kl. 08:40

Våld är vardag i Stadsparken

Populär och sjudande av liv på dagen. Otrygg och öde på kvällen. Nu flaggar polisen och nattvandrarna för en ovälkommen utveckling i Stadsparken.

BT - 27 jan 14 kl. 19:39

Ja till orangeri i Stadsparken

Efter votering sa kommunstyrelsen ja till orangeriet i Stadsparken. Allianspartierna deltog dock inte i omröstningen. Det var en oenig kommunstyrelse som i dag beslutade att satsa på ett orangeri i Stadsparken.

Trelleborgs Allehanda - 29 nov 11 kl. 17:30

Förslag på redskap även i Stadsparken

Medborgarförslag om kinesiska träningsredskap.
Det är efter att kommunen satt upp träningsredskap i Parken som det nya förslaget kommer. Paret menar att det blev så jättefint i generationsparken att även Stadsparken bör få redskap av samma typ.

Skånskan - 14 jul 19 kl. 20:10

Dans i Stadsparken blev enorm succé

lund Sommarlund arrangerade All Style Battle och workshops på Sommarlunds dansbana i Stadsparken.
Ett evenemang som lockade besökare i alla åldrar samt fler personer än väntat.Lund bjöd på soligt väder på söndagseftermiddagen när Sommarlund anordnade Dance battle och dance workshops på Sommarlunds dansbana i centrala Lund.

BT - 13 maj 13 kl. 20:46

Avföring problem i Stadsparken

Mänsklig avföring i Stadsparken har på senare tid blivit ett problem för både parkarbetare och allmänhet. ? Vi har fått in klagomål, säger stadsträdgårdsmästaren.

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 20:46

Valborg i Stadsparken utvärderat

Foto: Anna Bank
Läs vad som krävs för att firandet i Lund inte ska urarta helt nästa år.
Årets stora fest sista april slog alla rekord. Polisen och kommunen uppskattar att det samlades 25 000 festprissar i Stadsparken.

BT - 08 sep 11 kl. 10:59

Vill ni förstöra Stadsparken?

De styrande verkar inte vilja ha kvar Stadsparken eftersom man till varje pris hittar på allt möjlig för att sudda ut den som park, skriver tidigare stadsträdgårsmästaren Åke Johansson. Stadsparken i Borås är troligen den mest hotade 1800-talsparken i hela Sverige. Det var 1971 som man byggde Hallbergsbron (Skammens bro) för att leda trafiken genom Stadsparken.

BT - 31 okt 13 kl. 09:04

Förhindra våldtäkterna i Stadsparken

Unga tjejer har under det senaste året utsatts för våldtäkter i rhododendronbuskarna i Stadsparken. Flera gånger har våldtäkterna, tvärtemot vad man ofta tror, ägt rum dagtid i fullt dagsljus, men i en insynsskyddad rhododendronbuske, skriver Monika Linnros på Stödcentrum för unga. I mitt arbete som kurator på Stödcentrum för unga brottsoffer i Borås har jag under det senaste året träffat tre tjejer i högstadieåldern som oberoende av varandra varit utsatta för våldtäkter i rhododendronbuskarna i Stadsparken.

Sydsvenskan - 27 apr 11 kl. 15:34

Stadsparken väntar på invasionen

Foto: Peter Frennesson
Dags igen för Sveriges största spontana fest. Lund räknar med 20 000 personer i stadsparken på lördag.
Kommunen räknar med uppåt 20 000 personer.

NSD - 06 jun 13 kl. 17:26

Stadsparken i Luleå fylldes för firande

Nationaldagen firades för nionde gången i Stadsparken i Luleå och antalet besökare var fler än tidigare år ? vilket det fina vädret kan ha bidragit till..

NSD - 21 jan 15 kl. 09:46

Rösta: Vad ska hända i Stadsparken nästa vinter?

FLer isdjur, läskiga monster - eller abstrakt konst? Vad ska det bli i Stadsparken nästa vinter?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.