PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 18 January, 14:08

PrivataAffärer - 14 jan 21 kl. 07:50

Amerikaner kan fortsätta investera i Alibaba, Tencent och BaiduRegeringen tänker inte addera de tre bolagen på listan över bolag med påstådda anknytningar till den kinesiska militären. Listan är tänkt att ”hjälpa exportörer i screeningen av kunder” gällande militäranvändning i slutledet. Nio andra onämnda bolag blir däremot adderade på listan, tillsammans med över 100 dotterbolag från bolag redan på listan. I skrivande stund är Alibabaaktien upp 4,6 procent, medan Baidus aktie är ned 0,5 procent. Baidus aktie var en kort stund på plussidan efter beskedet, för att sedan dyka ned igen..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Alibaba, Baidu, Alibabaaktien, Baidus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanerkan , fortsätta, investerai , Alibaba, Tencentoch , Baidu
Sydöstran - 05 okt 19 kl. 07:00

Efter miljardaffären - vill fortsätta investera i kommunen

Bolaget köpte nyligen över 1 500 lägenheter på flera orter i Blekinge för 1,5 miljarder kronor. – Vi tycker om Blekinge och framförallt Karlskrona. Vi vill fortsätta att investera i Karlskrona, säger vd:n Ilija Batlajn..

DI - 16 feb 18 kl. 15:54

Atrium Ljungberg ska fortsätta miljardinvestera

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg kommer att fortsätta investera omkring 1,5 miljarder per år i egna fastigheter. Under innevarande år hoppas bolaget kunna starta bygge av ett projekt i Hagastaden i Stockholms innerstad och ett annat i Barkarby, nordväst om Stockholms city. Det sade vd:n Annica Ånäs under fredagseftermiddagens rapportpresentation..

DI - 31 mar 19 kl. 23:01

Netflix bryter svensk mark: ”Kommer fortsätta investera”

Netflix fortsätter driva utvecklingen inom tv- och filmproduktion även utanför Hollywood, och den 5 april har den första svenskspråkiga originalserien premiär. .

DI - 05 jun 19 kl. 21:59

Batljan investerar i fastigheter i Skåne – ”kommer fortsätta att investera”

Den tidigare socialdemokratiske politikern och numera fastighetsinvesteraren, Ilija Batljan, köper ett stort fastighetsbestånd i Skåne. ”Vi tror på Skåne och kommer fortsätta att investera här”, säger han..

Kristianstadsbladet - 02 feb 13 kl. 08:30

Gamla styrelsen vill inte fortsätta

Det blev inget beslut om att sälja Broby folkets hus på årsmötet i torsdags kväll. Beslutet sköts upp till ett extra årsmöte. Styrelsen försökte avgå men fick sitta kvar, ett tag till.

Affärsvärlden - 25 jan 18 kl. 11:30

Fingerprints vd: Fortsätter investera inom nya områden

Fingerprint Cards kommer att fortsätta att investera inom de nya områdena för smarta kort, inbyggda system, iris, molnlösningar, säkerhetslösningar och in-display..

Sydsvenskan - 23 maj 18 kl. 06:30

Thomas Frostberg: Ohållbart fortsätta investera i smutsig energi

Nu utmanas energibolag som bundit upp enorma belopp genom investeringar i gammal skitig teknik..

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.